Detox po vysadení antikoncepcie

babyliss
24. feb 2019

Ahojte, prosím vás poraďte mi nejaký detox. Mam hrozne akné odkedy som vysadila antikoncepciu. Chodím pravidelne ku kozmeticke na čistenie, ale nepomáha to. Už je to viac ako rok, ja vyzerám ako pubertacka. Chcela som by som skúsiť prečistiť telo zvnútra, či to nepomôže. Ďakujem za rady.

caroline_
24. feb 2019

@babyliss ahoj, mne na fakt ťažké akné pomohol regalen kvapky...

babyliss
autor
24. feb 2019

@caroline_ ďakujem. Vyskúšam to. Prečítala som si nejaké recenzie, tak dúfam ze mi to pomôže.

mkado
3. mar 2019

@babyliss ahoj, ja z vlastnej skúsenosti vrelo odporucam produkty na baze aloe vera od firmy forever. Bud detox clean9, alebo forever ponukaaj rozne ine produkty na upravu akne 🙂

newyourk
4. mar 2019
Používateľ newyourk je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od newyourk.

@babyliss Ahoj poradím ti super detox a to úplne prírodný. Volá sa Diamond Yacca. Je extrahovaný z palmy rastúcej na púšti. Nie je tam žiadna chémia. Na akné to je veľmi účinné, mala som tiež, síce nie veľa ale mala. Prípravok mi prečistil celý organizmus nie len pleť, vyrážky zmizli. Mne stačilo vybrať jedno balenie. Kamoška však mala silnejšie akné, tiež som jej to poradila. Ona Diamond Yacca brala dlhšie. Takže závisí od toho v akom to máš stave.

melinocka
10. mar 2019

@babyliss akné je určite vnútorný problém, zvyčajne odrkadľuje problémy s črevami. Ja som po 3 detoch mala tiez stale akne ako pubertacka, tiez mi kozmeticka nepomohla, ani ziadne oslavne drahe kremy... nemohla som ist von " bez masky" :D a teraz uz nemam, su prec - riesila som to vnutorne. Takze urcite ries vnutorne.