Graviola - liečba rakoviny

katka_sl
19. júl 2016

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o informácie: svokra ma rakovinu pluc, 4 stupen...sme na zaciatku liecby, ale chceme jej pomoct ako sa len da ☹
Citala som o graviole a jej pozitivnzch ucinkoch pri rakovine. Mate skusenost?
Budem Vam vdacna za kazdu jednu odozvu...

nutrimas
20. júl 2016

@katka_sl Graviolu ako podporny prostriedok pri liecbe onkol. ochoreni naozaj odporucame, ohlasy na nu su velmi pozitivne. Do pozornosti by sme dali tiez aj rakytnikovy olej, ktr. sa moze spolu kombinovat. Liecba graviolou by sa mala po jej douzivani na cca. 2 tyzdne prerusit a potom sa moze pokracovat.
Po chemoterapiach je vhodne posilnit imunitu napr. pomocou hlivy ustricovej, ako vyziv. doplnok je ucinne tiez mumio a zelene potraviny - chlorella, zeleny jacmen.
V zahranici sa caso pouziva ako doplnkova liecba pri rakovine aj macaci pazur - tzv. vilcacora. Napomaha vstrebávaniu cyst, myomov a inych novotvarov, tlmi zapalove procesy.
Ak by ste mali akekolvek dalsie otazky, nevahajte sa opytat, radi pomozeme.

simca06022011
20. júl 2016

@katka_sl Graviola je velmi dobra, ci pomoze uz pri takejto diagnoze neviem.. ale vyskusajte. Mamina moja ju "uziva" uz 2 roky a je velmi spokojna!

tslobik
27. júl 2017

@simca06022011 Ahoj, síce rok starý príspevok, ale môžem sa spýtať kvôli akým problémom užívala mamina graviolu? A v akej forme je najlepšia, resp. ktoré tablety si vybrať z toho množstva ponúk....? Účinkuje napr. aj preventívne (ako ochrana pred onkolog. ochorením), resp. môže sa užívať preventívne? Ďakujem.

lula94
24. máj 2021

Prosím Vás ak sa tu nachádza lekár. Môže sa užívať graviola a mačací pazúr v prípade antiestrogenovej liečbe letrozolom po rak? Ďakujem