Je to bradavica?

28. dec 2021

Ahojte chcem sa spýtať či je to bradavica mám ju zo spodu na chodidle neviem sa jej zbaviť používala som aj duofilm aj som užívala hlivu ustricovu aj iné vitamíny teraz som tehotná nemôžem ísť na zákrok. Bojím sa laseru aj vypalovania čítala som že sa to dlho hojí a nepomohlo. Napíšte vaše skúsenosti mám ju tam už veľmi dlho keď ju zbrusim a trošku obstriham okolo je menšia no nie na dlho. Ďakujem za rady

pribinak
28. dec 2021

Normálne vypáliť dusíkom, trvá to chvíľočku a výsledok je raz-dva cítiť

bee822
28. dec 2021

Ak je to bradavica a nie kurie oko, tak ja som na bradavicu na prste ruky pouzila kusok citrona, ktory bol 24 hodin v octe. Narezte si z kory citrona stvorceky, velkosti akej potrebujete a nechajte ich 24 hodin v octe. Jeden stvorcek potom prilozte na noc a prelepte leukoplastom. Rano dajte dole. A nechajte volne schnut. Vecer postup zopakujte, pokial bradavica nezcernie. Bradavicu nestrhajte, nechajte nech volne odpadne, moze to trvat aj tyzden. Mne tento postup pomohol. Bradavicu na prste som aj natierala duofilmom, aj som bola na vypalovani. Zakzadym sa vratila. Teraz mam uz rok pokoj.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. dec 2021

@bee822 ďakujem vyskúšam

madeline1
28. dec 2021

Chod s tym ku koznej, vypali to dusikom-neboli to ani pri, ani po odstraneni, je to chvilka a raz dva to tam nebudes mat. Naco si to pestujes? A potieras kremikmi, to ti s takymi pomockami neodpadne...je to neesteticke a hlavne choroba, treba to dat prec.

autor
28. dec 2021

@viestta asi kvôli možnému zápalu odmietajú robiť tieto zákroky tehotným ženám

pribinak
28. dec 2021

Neviem ku akej kožnej chodíš, ale napr kozna kde chodím ja, bežne aj tehotným vybaľuje kúrie oka či bradavice a rôzne výrastky dusíkom
Tu takýmito receptami akurát riskujem že sa ti to rozšíri a budeš mat nie 1 ale 10 bradavic

lenkakravcova
28. dec 2021

Keď to máš ako tehotná, tak s tým neurobíš nič.
Max si na to môžeš skúsiť dat jablčný ocot + cesnak na noc. Niekomu to pomôže. Niekomu nič. Ja som chodila rok na dusík a ta potvora nie a nie zmiznúť. Bol to beh na dlhú trať. Bežné domáce postupy nepomohli, a ani hliva a ani ten ocot, ale keď teraz nemáš veľkí iné možnosť, môžeš to skúsiť.

modraslamka
28. dec 2021

super foto🤦