Kĺbová výživa pre rodičov

19. nov 2023

Je tu prosim niekto,kto sa vyzna vo vyzivovych doplnkoch? Hladam pre rodicov nieco na klbovu vyzivu. Obaja sa uz stazuju na bolesti noh,klbov,ten pohyb uz nie je ako byval. Reklam je kopa,ale hladam nieco,co naozaj aspon trosku vyzivi a nebude to len reklamny tah.

majamat
19. nov 2023

kedysi bol na predpis Condrosulf. teraz sa uz plati. obsahuje chondroitin. no su dobre aj ine latky.

nikasmile
19. nov 2023

Ja momentálne beriem condrosulf, môžem povedať, že zaberá. Mám 3m liečbu.

heln
19. nov 2023

ak ti ide o doplnenie chondrosulfatu do vaziva medzi klby, tak najlepsia je uplne obycajna prirodna bravcova alebo hovadzia zelatina (najdes na eshopoch), to nam poradila lekarka, ked som bola s dcerou na rehabilitacii.
treba vediet ci nemaju zodrate vazivo, to uz treba investovat do inekcii, tabletky im uz velmi nepomozu. este treba vediet ci nemaju ine ochorenia, napr. s oblickami, vtedy sa pripravky s chondrosulfatom uzivat nemaju, pripadne sa kontraindikuju s inymi liekmi.

simsalabim
20. nov 2023

Condrosulf dostat aj bez predpisu, 400mg, lekar vie predpisat silnejsi, 800mg. Na klby je dolezite, aby v zlozeni bol minimalne kolagen typu II a vitamin C, toto splna vela pripravkov.

ankare
20. nov 2023

Nápis do skupiny Zdravotníci na MK.
Kdesi som čítala, že všetko, čo sa užíva orálne, má slabý účinok.

hedviga2
20. nov 2023

Obvodny lekar môže predpísať condrosulf 800. Ine by som ja ani nechcela. Preto su výživy volnopredajné, lebo nemali by uškodiť. Užívam v trojmesačných cykloch

vakatko
20. nov 2023

S výživovými doplnkami skúste užívať Kurkumu, lieči zápal a tlmí bolesti klbov.
Kurkumu kúpite aj v kapsule.

arasidka123
20. nov 2023

Napíš mi 😉