Kúra proti vypadávaniu vlasov

majkakrellova
21. máj 2017

Ahojte , viete poradit nejaku kuru proti vypadavaniu vlasov ktora aj funguje? Teraz na jar mi akosi zacali vypadavat vlasky a chcem im dopriat nieco kvalitne, kludne aj drahsie. Ak mate skusenosti , sem s nimi. Dakujem 🙂

veronikaszabova
21. máj 2017

Lopuchovy sampon a tinktura

lullita
21. máj 2017

Mne sa osvedcilo prestat farbit na nejaky cas, a super su aj prirodne sampony resp. Sampuchy (tuhy sampon) napr.ponio... no a potom vseliake tie vlasove vody od luny dixi a pod. + teraz mam dixi vitanol c a arvit a to tiez pomaha...a hlavne vela vody,nestresovat sa a upravit stravu aby v nej bolo dost vitaminov ;) a inak...po zime zvyknu padat vlasy trosku viac vseobecne...ono sa to zase zastavi

meryika
21. máj 2017

Značka Milva je veľmi dobrá. Strašné mi vypadavali vlasy a kaderníčka mi to odporúčala. Používam to od decembra a vidieť pokrok. Vlasy začnú byť hustejšie a zdravšie. Používajú ho už viacerí a je vidieť pokrok. Vrelo odporúčam.

majkakrellova
autor
22. máj 2017

Ja si vlasy nefarbim uz tomu budu aj 4roky, problem je asi ten ze kojim a vsetky vitaminky papa on 🙂 a ako vravite ono aj tym ze zacala jar vlasky padaju, preto im chcem pomoct , dakujem za rady dievcata 🙂

lily_89
26. máj 2017

Ahoj. Ja osobne by som riešila radšej príčinu ako symptóm, čiže to, prečo ti zrazu vypadávajú vlasy. Kúpiť si kúru na vlasy je ako dať si tabletku proti bolesti hlavy, síce to možno prestane, ale problém je hlbšieho charakteru. Hovorím to najmä preto, lebo mám podobnú skúsenosť. Dlhodobo som mala krehké nechty a tiež suché, krehké, šedivé a vypadávajúce vlasy, a keď som išla k lekárovi, zistil, že nemám v poriadku štítnu žľazu. ☹ Vyzeralo to nevinne, a pritom problém je vážnejší, takže radšej kašli na prípravky proti vypadávaniu vlasov a choď za lekárom, skôr ti pomôže.

lorela
26. máj 2017

@majkakrellova S veľkou pravdepodobnosťou sa jedná o tzv. sezónne vypadávanie vlasov (na jar a na jeseň), možno spojené s dojčením.
Z mojich skúseností ti poradím šampón Vichy alebo Ducray, vodičku na potieranie vlasovej pokožky Biohar. Doplnok výživy, keďže dojčíš, neodporúčam, ale najlepšie je sa poradiť s lekárničkou. Ak áno, tak vynikajúci je Forcapil.
Keďže je nesmierne dôležitá výživa zvnútra, odporúčam ti zvýšiť príjem železa, kvalitných bielkovín a zdravých tukov. Sú to napr. strukoviny (aspoň 2 - 3x do týždňa), listová zelenina, biele a červené chudé mäso, ryby, tvrdé syry, biele jogurty (denne), tvaroh, vajcia, melasa, ovsené vločky (denne) a ďalšie celozrnné potraviny, banány, avokádo, orechy a semená nepražené, nesolené (denne).