Liečba epilepsie prírodnou cestou

lenica11
18. jún 2020

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či niekto ma skúsenosti s liečením epilepsie prírodnou cestou. Kvapky esenciálne oleje a podobne. Ďakujem za každú radu a odporučenie.

vikusjk
18. jún 2020

@lenica11 kolega sa liecil na epilepsiu homeopatiou. V tom case sa mu stav zlepsil, ako sa ma dnes uz neviem, nie sme v kontakte

susily
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vikusjk
18. jún 2020

@susily chodil k homeopatovi, na toto len tak lieky nekupis, pretoze nevies, ake. Dvaja pacienti s rovnakou diagnózou mozu dostat rozlicny liek.
forma, na ktoru sa ale pytas, ze esencialne oleje atd, moze byt dostupna v lekarni vicky wall v BA, aj ked neviem, ci presne aj take diagnozy liecia a zaroven neviem, ci su ucinne.

susily
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dilino
19. jún 2020

Ja mám epilepsiu v liečbe som bez záchvatova som už 12 rok ale mňa by nenapadlo to liečiť žiadnými homeopatikami.Lieky asi vedia prečo ti dávaju minulého roku v novembri dostal mojej kamáratky brat 25 ročný epileptický zachvát nebral lieky odmietal bol múdry že si poradi aj bez lekára nechcel bol sám doma prišlo naňho a zomrel zadusil sa. Neriskovala by som epilepsiu mám už 29 rok čo som chorá ale nikdy by som neriskovala bez liekov aj ked som bez záchvatu lieky budem brať celý život a nikdy by som žiadnu dávku nevynechála.Možno pomôžu homeopatika ale lieky od neurologa sú veľmi dôležite.Takže brať lieky áno aj homeopatika ale nie aké si zmysliš ty ako piše vikusjk že každý organizmus je iný a lieky hoci homeopatiká by som neriskovala každý organizmus je iný každý prime liečbu ináč to más ako z liekmi že jednému sú dobré a druhému nie.Lieč sa ako máš už len vo vlastnom zaujme by som to liečila nie kvôli lekárovi tomu to môže byť jedno ale kvôli sebe to urob.Zostaneš sama doma neberieš liečbu príde ti zlé a čo potom už je neskoro. To máš ako s každou chorobou čim skôr ideš tým je to lepšie už ked epilepsia bude rozpuknuta už nemusia zabrať žiadne lieky aj ked zaberu záchvaty budu stale aj napriek liekom 3 generacie teraz sa lieky volajú Za mňa homeopatika áno ale od vyštudovaného homeopata čo sa do toho rozumie ale aj lieky normálnu liečbu tabletkami.A jasné že si bude pytať peniaze ved hadám céčka korálky sú mu na nič ved sedenia a rady ako dalej stoja veľa a z neistym výsledkom.Aj niektorý homeopati odporúčajú okrem homeopatik navštiviť lekára a zvlašť pri epilepsii.A ak by si bola tehotná lieky brať musiš ohroziš aj seba aj dieťa takže vo vlastnom zaujme by som to neodmietala.

semila001
29. jún 2020

@dilino aj ja od detstva mam epilepsiu k tomu aj diabetes na diabetes sa liecim ale na epilepsiu nie som si lieky vysadila za mna zbytocne to budem pchat do seba

dilino
29. jún 2020

@semila001 ty vieš čo robiš si dospela máš občianský, IQ , každý sme si zodpovedný sám za seba ked to považuješ lieky na epilepsiu za zbytočnosť ked ťa nedajbože postihné zachvát nedaj bože budeš sama doma tak ťa môže postretnuť to najhoršie pred rokom mi kamárat hrdina odišiel len kvôli tomu že nechcel brať lieky na epilepsiu.Každý sme si za svoje činy zodpovedný.

semila001
29. jún 2020

@dilino :(

luccija
29. jún 2020

@semila001 keby si mala záchvaty ináč by si hovorila buď rada, že ich nemas