Očkovanie Pfizerom a nežiaduce účinky

27. júl 2021

Ake ste mali NU po prvej davke pfizerom? Dakujem.

janai1
27. júl 2021

Ja mam síce Modernu ale tak to je to iste 😂 2 dni bolest ruky a prvý deň večer zvýšená teplota

hettinka
27. júl 2021

otec 76r. nebolo mu nič, len trosku bolela ruka 1 deň
dcéra 20r. po prvej unava, po druhej nič
syn 14r. po prvej nič, len trosku bolesť v mieste vpichu, po druhej mal 36,9, čo nie je ani teplota, ale bežne máva o pol stupna menej, neboli ho nič

ivula0807
27. júl 2021

Po prvej davke som mala len bolest ruky a trosku unavu. Inak nic viac. Po druhej davke na druhy den po ockovani som mala zvysenu teplotu a take chripkove stavy - bolest celeho tela, bolest krizov, bolest oci, bolest klbov, unava. Na dalsi den este unava a necitila som sa uplne fit, teplota uz nebola. Den na to uz som bola uplne ok.
Manzel tiez po prvej davke len bolest ruky, po druhej davke jeden den tiez zvysena teplota a bolesti klbov, svalov, unava.

martinka13
27. júl 2021

Po prvej aj druhej dávke mierna bolesť ruky 2 dni. To je všetko. Moji rodičia (63r.) taktiež, mama po druhej dávke zvýšená teplota 37.3 pol dňa. Brat, švagriná detto bolesť ruky.

mabenn
27. júl 2021

bolesť ramena, smäd, slabosť/únava

oli18
27. júl 2021

žiadne

alvaluka
27. júl 2021

Zas? Tu sa uz popisalo dost o tom, na nete su urcite tiez informacie, ale hladat je nudne.

Po prvej davke bolest ruky 3 dni, po druhej davke horucka 38,5 a zimnica jeden den ale ziadna bolest ruky.

Ak by ta to velmi zaujimalo po vakcine na tetanus ma bolela ruka tyzden, po vakcine na zltu zimnicu horucka 38 jeden den, po vakcine na zltacku A+B ziadna reakcia, po vakcine na meningokokov ziadna reakcia.

janka13281
27. júl 2021

Žiadne, nebolo mi vôbec nič

taskataska
27. júl 2021

musela som pit nealko pivo cely vecer...

a ano, mierna bolest ruky, nic strasne

simsalabim
27. júl 2021

V rodine sme mali Pfizer 3 a neziaduceucinky som mala iba ja. Tocenie hlavy a mierna bolest, potom silna bolest ruky. Potom 2x hnacka a krce v zaludku. Nebolo to nic hrozne, normalne som fungovala.

stanulienkat
27. júl 2021

Ved je tu minimalne 30 tem o tom....treba zalozit dalsich 50....

panelacikova
27. júl 2021

@alvaluka ja som po vakcíne proti tetanu myslela, že mi odíde ruka. trvalo to takmer 3 týždne!!! a dva dni úplne mierna teplota, cca 37,2.
autorka: po prvej Pfizer mierne točáky v hlave a bolesť hlavy, po druhej som mala asi deň do 37,5, bolesti svalov a kĺbov - ako pri chrípke. potom ešte asi 4 dni teplotky do 37,2. to bolo všetko.

ludo21
27. júl 2021

1. dávka: bolesť rúk
2. dávka: bolesť rúk + únava

kaki3
29. júl 2021

Mna ruka bolela a bola som taka malatna, taka proste nesvoja. Ale teda zvladla som to, dost mi pomohlo, ze mamina dobehla a ze mi doniesla Cetalgen, ten som si dala a ustupila mi aj bolest ruky aj hlavy, takze myslim, ze celkom fajn som to zniesla. Ziadny strasny priebeh 🙂

miadi
1. aug 2021

Nic len druhy den mierna bolest svalu v oblasti vpichu. 2x to iste.

kaki3
2. aug 2021

@miadi podobne myslim si, ze to nie je nic strasne a ak nam to ma pomoct 🙂

ndrag
2. aug 2021

Po prvej unava, smad a bolest ruky, ale trvalo to iba den. Dalsi den so uz normalne fungovala, aj som si isla zasportovat.

miadi
2. aug 2021

@kaki3 naj Sranda ked su proti vakcine ludia co do seba denne pchaju ine sracky a o par rokov ich zabije cholesterol. Ale toho sa neboja.

kaki3
16. aug 2021

@miadi joooj toto veru ano, si trafila klincek po hlavicke. Ale tak kazdy nech robi tak ako si mysli, ze je najvhodnejsie. Ja som to zvladla myslim celkom dobre, moja rodina tiez a dufam, ze aj ak teda dalsia vlna pride, tak to zmakneme 🙂

natalja71
2. sep 2021

, každý deň niečo iné