Odstránenie znamienok/jaziev v Bratislave

liena12
19. nov 2018

Ahojte,baby. Hľadám lekára,zdravotné stredisko v Bratislave,kde sa odstraňujú znamienka.Mam pár drobných na krku,ktoré pôjdu prec (aspoň predpokladám) laserom.Tiež by som si chcela dať skorigovať vystupenu jazvu na ramene. Toto všetko by som rada absolvovala v rámci jedného pracoviska.Viete odporučiť nejaké,kde človeka nezoderu z kože financne a zároveň pristupujú profesionálne?Z hľadania na googli má už boli hlava.dakujem vopred

kikulienkadd
19. nov 2018

@liena12 ústav lekárskej kozmetiky v petržalke,pred pár rokmi som si dala laserom odstrániť pár znamienok. Ale jazvy neviem,skús sa u nich informovať.

madames
19. nov 2018

odporucam z vlastnej skusenosti dr. Bansky , plasticky chirurg. poliklinika Karlova Ves, ma sukromnu ambulanciu.

romiada
19. nov 2018

@liena12 akurat som Ti tiez chcela napisat ustav lek kozmetiky. Ja som tam dostala odporucenie od koznej na to iste

sandri
19. nov 2018

Ahoj, ja sa ti sem pridam, pretoze ma to tiez zaujima. Mam strasne vela takych akoby bradaviciek - vyzera to ako znamienko, ale nie je. V minulosti som chodila na vypalovanie dusikom, ale zostali mi po tom dusiku na tele hnede skvrny a trvalo rok, kym mi vybledli. Preto som sa zlakla a na vypalovanie som prestala chodit. Teraz by som rada nasla sposob, ako sa tychto bradaviciek definitivne zbavit, ale teda dusikom nie.