Osvedčený krém na tvár

andrejka2424
23. feb 2016

ahojte,potrebujem poradiť,aké máte skúsenosti s krémami na tvár a ktorý vám najlepšie sadol. Ja som mala dosť dlho problémovú pleť,ale vekom a neskôr braním anti sa mi pleť dostala do normálu. Doteraz som len niveu bielu používala. Mám 29 rokov a uvažujem,že by som možno mala začať aj s nejakými výživnejšími krémami. Poradíte mi vaše obľúbené -a vhodné na môj vek a normálny typ pleti? nemám suchú pleť,takže vyslovene mastný nehľadám.

janka279
23. feb 2016

@andrejka2424 co sadne jednej zene, nemusi sadnut druhej. Ja mam rada lahke, nie velmi huste kremy, ktore sa rychlo vstrebu. Momentalne pouzivam na striedacku dva kremy. Rano hydratacny od la roche posay a vecer taky korektivny (na farebne skrvrny) tiez od La roche posay. Oba su prijemne, lahke. Som s nimi spokojna, ale dlho som hladala krem, ktory by mi sadol.

evittam
23. feb 2016

@andrejka2424 Ahoj, ja som tiež cca do 30-siatky používala len modrú klasickú niveu. Potom som vyskúšala všetko možné a najlepšie mi sadol Vichy aqualia thermal-úplne super. No cez tieto zimné mesiace mám citlivejšiu pleť a trochu suchšiu tak používam raz za čas mastnejší krém od Korres.
http://www.parfums.sk/vichy/aqualia-thermal-spa...
http://www.profimed.eu/katalog/korres-wild-rose...

tomasko27
23. feb 2016

Ja mam lancome krem a som spokojna 🙂

biokozmetika
23. feb 2016

ak by ste mali zaujem o zdravsiu verziu kremu, tak si mozete pozriet aj moju ponuku nemeckej prirodnej kozmetiky. pokial som ju nezacala pouzivat tak som tiez mala niveu bielu 😀. teraz som zacala pouzivat anti-age (mam 31). ak by ste mali nejake otazky ohladom kremov,ktore ponukam, kludne mi napiste. btw.teraz mame 15% zlavu na vybrany tovar a pre mamicky na MK pri kupe viacerych produktov, davam este extra zlavu🙂

ivca88
23. feb 2016

ja pouzivam avene....bez vone bez parabenov....
jednoducho super..
mama mi to kupuje v rakusku v lekarni...ale zoženies to aj tu
http://www.avene-cosmetics.sk/?gclid=CjwKEAiAo7...

evittam
23. feb 2016

To som zabudla napísať, že aj Vichy aj Korres je bez parabénov a ftalátov...... 😉

zuzapeliskova
24. feb 2016

Ja bohužiaľ nie som v pozícii kupovať si drahé krémy, čo Vichy a im podobné sú. Ale momentálne som objavila prírodnú Probiotickou kozmetiku s jogurtom a ružovým olejom. Nestojí veľa a je fakt výborná.
Potom dobrá je i telová kozmetika Mea Natura s olivami.

barbieenka
25. feb 2016

Zuzanapeliskova ja som si teda vygooglila a aj objednala vyzera to zauijmavo tak dufam ze ma to nesklame 🙂

leontina16
25. feb 2016

Na vrásky sú perfektné výrobky ,ktoré obsahujú Matrixyl. Je to látka,ktorá podporuje tvorbu kolagenu v pleti. Má účinok ako botulitoxinové injekcie. Som názorom veľmi proti týmto zásahom do pleti, takže som hľadala čo by to mohlo nahradiť. Osobné skúsenosti s touto látkou sú, že po vyskúšaní všeličoho tak toto asi najviac zabralo. Matrixyl vieš nájsť vo veľa výrobkoch. Ja som odskúšala Mincer Botulin Gold a Ryor. Oba boli veľmi dobré. U Minceru je perfektný uzáver s membránou ,ktorý nepustí do vnútra žiadne mikroorganizmy. Veľmi ma takéto balenie prekvapilo - ešte som sa s tým nestretla.

cackaa
25. feb 2016

Ja momentálne frčím na krémikoch od DULCIA z www.sashe.sk ....parádička

http://www.sashe.sk/DULCIAnatural/moje/plet

krokodil13
12. okt 2017

ahojte, citam si tu o roznych kremoch, teraz ma tato tema zaujima a vyhodilo mi tuto debatu. Rada skusam nove veci a tiez mam podobny typ pleti - normalna , mam 31 rokov. Teraz pouzivam modru radu od Nuance z lekarne a som spokojna. Prvykrat som teraz pri Nuance skusila pouzit vsetky ich modre vyrobky - aj serum a krem na ocne okolie a odporucam. Mam pocit ze to vie takto komplexnejsie hydratovat. Urcite aj v buducnosti budem pouzivat uz len kompletne pletove produktove rady.

kikuska111
23. okt 2020

Garnier ruzovyyy pluuus garnier ruzova vodicka top kozmeticka odporucila

kikuska111
23. okt 2020

A pomaha