Svrbenie chodidiel

28. okt 2022

Asi mesiac ma často cez deň ale aj v noci svrbia šľapy. Už som z toho na nervy. Nič na nich nemám, žiadnu mykózu, suchú kožu, začervenanie, nebolia má, nič. Nemenila som prášok, mydlo ani topánky. Som po preventívnke, moč aj krv som mala v poriadku. Ale vtedy ma to ešte nesvrbelo, takže som lekárke nič nespomínala. A moc sa mi tam nechce vracať kvôli takej hlúposti. Máte niekto skúsenosť?

lindusss2016
28. okt 2022

Moze to byt problem s pecenou 🤷

jarmillka
28. okt 2022

Cez kozu sa velakrat ukaze to, co nefunguje vo vnutri.. Pijes dostatok tekutin? Aku mas stravu? Nemas nejaku potravinovu alergiu? Nic za to nedas, ak vyskusas nejake caje..napriklad zihlavu..Popripade upravit stravu ak ju nemas ok.. A co odporucam, kupel na nohy s hypermanganom… Kupis v lekarni za cca 1€… Len pozor, budes mat po nom trosku zafarbenu pokozku a nechty.. Ale pojde to po dvoch troch umytiach dole…

dilino
28. okt 2022

Ja som tak mala pri cukrovke.

autor
28. okt 2022

@lindusss2016 pečeňové testy som mala dobré
@dilino cukrovka neviem či sa na preventívke skúma 🤨

autor
28. okt 2022

@jarmillka stravujem sa zdravo ale pijem málo, to je pravda. Hypermangan poznám, aj ho mám doma ale nenapadlo ma, použit ho na tie svrbive nohy, skúsim.

dilino
29. okt 2022

No mne to začalo tak že má svrbeli až pálili päty potom smäd a časte močenie. Ked chceš ona ti zaznači aj cukor a ked ti prídu výsledky tak sa dozvieš. Ta nezdedená 2 typu je tichý zabijak. Ja keby som nebola išla na preventívnu ani by som netušila že ju mám nakoľko som mala iba tieto tri príznaky.

amazinglife
8. jan 2024

Ako ste to vyriešila? S mojou dcérou riešim toto iste uz druhy tyzden. Dakujem za odpoveď .

lasona
9. jan 2024

Ako vieš ze nemáš mykozu? Robili ti stery?

amazinglife
10. jan 2024

@lasona dcera po vysetrení u kožnej vylúčila tuto variantu nohy su bez zmien. Trápi nas to v noci. Krvne testy boli tiez v poriadku.

janca2262
13. mar 2024

@amazinglife ahoj, na čo vám prišli?

andulka2506
29. mar 2024

Dobrý deň,mám taký istý problém.Svrbenie chodidiel hlavne v noci,ja mám ale zistené potravinové alergie aj Hit.Mňa to trápi už dlho,možno už aj rok a pol.Niekedy je to lepšie, niekedy horšie....