Viac ako mesiac zapchaté dutiny

10. nov 2022

Syn má už vyše mesiaca totálne zapchate dutiny, sopel mu nejde absolútne von. Kvapky, sirupy, inhaluje Vincentku aj Ambrobene a nič nepomohlo. Stále je chuchmavy, úplne počuť ten zapchaty nos, dýcha len cez ústa. Keď si ľahne teda hlavne v noci v kuse má suchý dusivy kašeľ. Vytery má dobré, vybral aj žltý trifed ale to bolo ešte na začiatku, z toho mu kašeľ na chvíľu prešiel ale tie sople má stále. Poraďte čo mu dať, ako ten upchatý nos uvoľniť?

gaja78
10. nov 2022

Aj moj syn mal toto iste, na jar a dr. mu dala lieky na alergiu, aj kvapky. Zabrali do 3 dni a nevratilo sa to.

stanulienkat
10. nov 2022

Konvickovanie. Infralampa.

autor
10. nov 2022

@stanulienkat nad tou konvickou uvažujem už dlhšie, malý má 5 rokov, už by to mal zvládnuť, no on je taký zmätkar že aj kvapky do nosa sa boji dať 🤦 Ale čítala som, že treba dávať do už uvoľneneho, vyfukaneho nosa, inak roztok môže zatiect tam kam nemá. A on ma nos úplne upchatý. Tak neviem či to skúsit práve teraz.

stanulienkat
10. nov 2022

Moja to robi od 3 rokov. Vzdy pomohlo. Pouzivame Vincentku. Konvicku si mozes urobit aj z Kubikovej flasky. Vygoogli. Robime to aj my dospeli. Fakt pomaha.

simsalabim
10. nov 2022

Kortikoidny sprej do nosa za par dni odstrani opuch. U nas v rodine vsetci po covide mali s tymto problem a za 3-4 dni mohli sprej vysadit. Dovtedy nepomohlo nic.

ecko80
10. nov 2022

Syn ma teraz tiez, na ORL kazal lekár nahrievat dutiny infralampou

zuzume
10. nov 2022

eukasol z justu uvoľňuje dýchacie cesty, zmierňuje opuch sliznice, má antibakteriálne a antivírusové účinky, u nás veľký pomocník pri nachladnutí

julianabelakova
10. nov 2022

Moze mat zvacsenu mandlu. Boli sme s tymto u ORL a dostali sme kortikoidovy sprej do nosa a pomohol 🙏🏻

kubkovamama
10. nov 2022

Asi treba ORL vyšetrenie, mesiac sa trápi