Xanax a epileptický záchvat

veronika291293
30. nov 2023

Dobrý deň, je tu niekto kto užíval xanax 1 mg 2 roky vkuse? Bol mi bohužiaľ tak predpísaný bývalou psychiatrička a keďže mi bol potom následne náhle vsadený dostala som ako ťažký abstinenčný príznak epileptický záchvat. Xanax už neberiem pol roka, beriem lieky na epilepsiu. Odvtedy sa mi žiaden záchvat neopakoval. Chcem sa spýtať, má s týmto niekto skúsenosť? Ak áno, opakoval sa Vám niekedy ešte záchvat, či to bola jednorázová záležitosť? Momentálne stále nemôžem šoférovať, ale po ďalšom pol roku chcem požiadať o šoférovanie opäť. Na testoch, ktoré mi robili lekári sa nič nezistilo (v rámci epilepsie). Nechcem dostať záchvat za volantom v budúcnosti. Taktiež sa chcem spýtať, či si na oslavách môžem dať vinový strik, pretože pri epilepsii sa piť nemôže, ale ja som ju mala vyvolajú z náhleho vysadenia lieku. Ďakujem za Vaše skúsenosti. Pomôže mi to.

martin6990
30. nov 2023

@veronika291293 ja si myslím že je to iba stoho xanaxu,bral som Lexaurin asi 3 mesiace a aj po znižovaní dávky a vysadenie tiež by nebolo bohvieako no po dvoch rokoch vysadiť naraz to je iný extrém 🙈🙈

marianarem
30. nov 2023

@veronika291293 Moj svokor bol tazky alkoholik a vzdy, ked sa sam pokusal prestat (on to zvladne sam), tak mal epi zzachvat. Mimo toho nemal zachvat nikdy, lieky samozrejme nebral. Este zarazajucejsie je, ze aj ten vodicak mu nechali aj predlzili.
Kazdopadne chcem.povedat ze sa ti to uz vobec.nemusi vratit.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz