Zápal močových ciest aj pri negatívnom papieriku

andreal1
27. sep 2022

Ahojte. Syn 3r predvčerom menej cikal. Popretahovali sme predkožku mal ju čistú, nič zlepené všetko v poriadku. Nakoniec sa vycikal. Včera navečer začal pred cikanim plakat prehadzovat nohy, vycika sa iba vo vani. Už keď začne cikať prestane nariekať.
Najprv som si myslela ze ho boli iba pinďo keďže sťahovanie predkožky a celkovo dotyk neznáša kvôli traume z cievkovania..
Dnes sme odniesli moč k doktorke, poslala ho na rozbor ale testovací prúžok bol úplne v poriadku. Je možné že ma aj tak zápal močových ciest,?

henrietkatr
27. sep 2022

tak tomu teraz nerozumiem, chudacik, musi sa trapit. ale asi by som isla este na nejake vysetrenie, mozno mu je nieco ine. zapal to asi nebude, nie je mozne, aby to taky rozbor neodhalil.

andreal1
autor
27. sep 2022

@henrietkatr na vyšetrenie pôjdem podľa toho ako ma usmerni doktorka keď prídu výsledky z laboratórií. Momentálne viac urobiť neviem 🙂. A možno som sa zle vyjadrila. Negatívny bol len testovací prúžok ktorá ona vložila do moču. Rozbor ako taký ešte nemáme

lucinka5051
27. sep 2022

@andreal1 ano moze mat..ja som ta tak mavala pravidelne..pruzok v ambulancii bol ok a ked prisli vysledky z labaku tak ukazal silny zapal...uvidite podla vysledkov..treba aby vela pil a ja som si robila horuci harmancekovy kupel na ulavenie od bolesti...