Znížená činnosť štítnej žľazy a Covid-19

sisi656
5. jan 2022

Je tu niekto kto ma zniženu cinost štitnej žlazy a mal covid aky mal priebeh ?dakujem za odpoved

benit
5. jan 2022

@sisi656 ja, ale beriem lieky. Uplne v pohode som prezila. Dokonca som bola teraz po roku na kontrole a vysledky mam super, znizili mi davky a stitka sa zmensila.

majstinikova
5. jan 2022

@sisi656 mám zníženú funkciu a ešte aj astmu a Covid mal u mňa viac menej dobrý priebeh. Boleli ma svaly,hlavne chrbát medzi lopatka mi a nohy. Nemala som čuch a chuť. Teploty a kašeľ nič.

bajka16
5. jan 2022

Mňa by skôr zaujímalo či je tu niekto kto je ockovany už nejaký čas a má zníženú funkciu ŠŽ? Ja mám pocit že som natom oveľa horšie som plne ockovana od októbra

marioapatricia
5. jan 2022

Choď na kontrolu funkcie štítnej žľazy , jej činnosť sa mení nielen kvôli očkovaniu. Mne nikdy nezistili prečo mi to v 30 začalo. Ani či som kvôli tomu potratila alebo sa to začalo potratom. Ja mám 3 dávky a zo štítnou to nespravilo nič . Ale už aspoň 8 rokov beriem tú istú dávku. predtým to bolo hore-dole.

danulicek
5. jan 2022

Tri mesiace po operácii štítnej (9/20) som dostala covid. Mam zníženú funkciu. Zvládla som to úplne v pohode. Problémy mi ale začali v septembri 2021. V juli som bola ockovana (netvrdím, že problémy su v súvislosti s tym alebo nie). Štítna mi puchne (mam len polku), citim ju často, mam nejake dýchacie zdravotne problémy, ale po “plucnej” stránke som maximalne v poriadku. Tento mesiac idem na kontrolu na endo, tak uvidim. Možno sa nieco zmenilo a budem potrebovať vyššiu davku liekov.

sisi656
autor
6. jan 2022

Dakujem vam za odpovede🙂velmi som sa toho bala aky by som mala priebeh tazko sa mi niekedy dycha a celkovo sa citim raz za čas zle aj ja mam nastavenu liečbu od agusta21som to zistila naozaj vam velmi pekne dakujem❤️