Adaptéry na Nurse Look

monikakuricova
28. dec 2014

Ahojte. Potrebujem hlbokú vaničku na starší typ Nurse Look podvozok. Neviete, či sa dajú pripojiť aj na tie staršie adaptéry novšie typy vaničiek? Konečne máme po dvoch chlapcoch dievčatko, tak to chceme trošku vynoviť, lebo už máme starú vaničku opotrebovanejšiu. Ďakujem za radu, veľmi mi tým pomôžete lebo neviem akú vaničku objednať.

kakika123
8. jan 2015

@monikakuricova Dobrý večer, ja mám vaničku, aj vajíčko, nám sa zasa zlomil podvozok. Ak by ste mali záujem zajtra pofotim.

blsacik
8. jan 2015

Ahoj, aj my ho máme... je to super kočík a zbožňujem ho. Teraz máme dievčatko, ale my máme takú tyrkysovú farbu, takže je to úplne super 🙂 Toto ti bohužiaľ poradiť neviem... :/ Ale myslím, že majú uni adaptéry, tak ako chicco... skús sa popýtať predajcu, ten by ti to mal vedieť povedať 🙂 Ale ja by som si dala asi už na sashe ušiť podľa výberu striešku a ten vrch... možno by to vyšlo lacnejšie 🙂 Nad touto variantou som uvažovala ja 🙂

monikakuricova
autor
9. jan 2015

Ďakujem za odpovede. Už sme kúpili cherry Bexu a tak už Nurse neriešim :o)). Kočík to bol fakt super, pri prvých dvoch poslúžil veľmi dobre. Môžem len odporučiť.