Aký je kočík Graco symbio?

zuzik17
12. máj 2010

Ahojte, našla som na nete nový model kočíka od Graco - travel systém Symbio, je na pohľad úžasný, na štýl Concord Neo alebo Jané Rider. Máte s ním niekto skúsenosti, ako sa s ním manipuluje, či je dosť veľká vanička, športová čast, atď.... Uvítam každé info 🙂 Díki.

zihadielko
18. máj 2010

ahoj,
tiez ma zaujal tento kociar. neviem ci ti to pomoze ale toto som o nom nasla:
http://www.madeformums.com/reviews/pushchairs-a...

a na tejto stranke najdes video:
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/serv...

este som ho nevidela nazivo ale planujem ho ist kuknut do obchodu...

strapanik
23. máj 2010

ahojte, videli ste ho uz niektora nazivo?

lamada181
23. máj 2010

ahoj ja som mala graco treko a bola som spokojna a graco symbio je prefektny uzasny fakt ma ho kamoska

zihadielko
27. máj 2010

ahoj, videla som ho v obchode, vyzera rovnako dobre ako na fotke a videu. len nema nastavitelnu rucku - ale nevadilo to ani manzelovi, ktory je dost vysoky, a ma maly kosik naspodu. ale ostava medzi dvoma favoritmi... rozhodujeme sa medzi gracom symbiom a babystyle oysterom- ten sa mne osobne vidi taky praktickejsi, aj lahsi...

laska77
10. okt 2010

Ja mam Chilly Red. Aj ked stal nehoraznu sumu, tak dufam, ze bude sluzit dobre a dlho. my sme si ho nasli na internete a hned sa nam zapacil. velmi lahko sa s nim manipuluje. A cely vazi necelych 10kg. Je lahucky. Len kupoval sa cely na casti. Vajicko zvlast, vanicka a aj sport.cast.

kijusqa
12. okt 2010

@laska77 ahoj aj ja po nom pokukujem a nikde sa neviem dopatrat kolko stoji cela sada(cize 3-kombinacia)kolko ta to vyslo dokopy?dik

laska77
12. okt 2010

@kijusqa my sme si ho objednali v BABY SVETE v Banskej Bystrici.do4dni sme ho mali.stal 670eur.a to bez nanoznika na sportovy,a tasky.To este zvlast by ma stalo okolo 70eur.nanoznik mi staci aj na leto.

kijusqa
12. okt 2010

@laska77 hm docela dost...ja som chcela strasne jane rider ale ten mi drahy zamietol ze je moc drahy 😖 a tento mu je trochu podobny a da sa ta podlozka zo sportoveho vyberat(ze by sa dala zamenit za inu farbu,ale kupenu nejaku univerzalnu)cierny kocik som totiz moc nechcela tak by som dala do sportovej nejaku ruzovu nech to trochu ozivy

kijusqa
12. okt 2010

@laska77 a este som zabudla-pisu dva druhy vanicky-symbio GO a symbio drive ale stale som nasla len jednu aku mas ty s tou ruckou na prenasanie?

laska77
12. okt 2010

@kijusqa aj my sme mali vybrany najprv ten jane,ale ten stoji nieco cez tisicku.ja mam symbio drive.ta je lepsia vanicka lebo je to autovanicka.

kijusqa
12. okt 2010

@laska77 OK dik za info len mi este povedz jak je to s tou podlozkou v sportovej sedacke(nasla som univerzalne podlozky od emitexu tak nevies ci tam bude pasovat?

laska77
12. okt 2010

@kijusqa tam automaticky mas podlozku.tam sa nic nedokupuje....ja mam chilly red.to je taka cervena-bordova s ciernou.mas ho v 3 farbach.tuto,potom tyrkysovo-modru a cisto ciernu.

kijusqa
12. okt 2010

ja viem ze to je v tom spolu len som chcela vediet ci sa da vyberat ta podlozka,ja budem mat dievcatko a ta cervena je dost tmava a modru nechcem tak ze ci sa da ta povodna vybrat ze by som tam dala nejaku inu,su totiz na vyber vselijake univerzalne a pekne pestre farby,tak len to som chcela ze ci sa da vybrat ta povodna.

sasrnka
28. jan 2011

@zihadielko , @laska77 , @kijusqa , ak mate tento kocik, ako ste s nim teraz spokojne? Vyberam kocik a tento sa mi velmi paci. Ale neviem, ako je na tom kvalitou...

laska77
28. jan 2011

@sasrnka ahoj.ano mam tento kocik.ale na tie nehorazne peniaze co som zanho vyvylila niesom spokojna.je malicka vanicka.maly ma3mes.a uz je natesno.inac je v pohode.asi sa mi nezda,lebo sa mi az tak nepaci.chcel ho manzel,tak som mu vyhovela.sportovy je bombovy aj vajicko,ale uz to asi nevyuzijem,lebo sa narodil v oktobria do leta bude velky do toho.sedacka mi tiez nevyhovuje,lebo je v nej velmi poskladany.asi tak.....ahoj.

sasrnka
28. jan 2011

@laska77 , vdaka za odpoved. Vanicku su pri tychto novych kocikoch vsetky malicke. Zalezi od babatka, ako dlho tam vydrzi... Napr. zasa kamaratka davala svoju dcerku do sportaku v 3. mesiacoch, lebo jej v hlbokom kociku plakala.
Sportovy ti teda nevyhovuje? Lebo niektore maminy zasa preferuju taketo korytka, ze v tom ich deti lepsie lezkaju. Nemas nahodou fotku?
INak, co sa kvality potahou, konstrukcie tyka, ako si s tym spokojna?

laska77
28. jan 2011

BA VYHOVUJE.SPORTOVY JE VELMI PEKNY.SOM ZVEDAVA,KED HO TAM DAM CO BUDE ROBIT.NIEKEDY V MARCI TO PLANUJEM.KVALITA POTAHU?VIDIET ZE JE TO OZAJ KVALITA.ESTE SOM HO SICE NECISTILA,ALE VIDIET NA TOM MYSLIM SI KAZDY FLIACIK.JA MAM CHILLY RED.POFOTIM VAM HO.KONSTRUKCIA JE PEVNA,ALE DOST PRI SKLADANI A NAKLADANI DO AUTA SA ZOSUCHAVA CIERNA FARBA Z KONSTR.A SU TAM POTOM BIELESKRABANCE.

sasrnka
28. jan 2011

@laska77 , aha, lebo si pisala, ze sedacka ti tiez nevyhovuje, ale to si asi myslela vajicko 🙂
Skladanie kocika ide lahko? Sorry, ze tolko otazok, ale kocik sa mi fakt paci, tak studujem zatial teoreticky co a ako a potom pojdem omrknut niekolko favoritov 😀

laska77
28. jan 2011

ano vajicko....sklada sa lahko,ale stacitrosku ze ho oskries a vidno to.nie to je v pohode.....

zuzanaca
7. feb 2011

@laska77 ahoj, chcela by som ta poprosit, zmerala by si vnútorné rozmery hlbokej vaničky? Neviem sa nikde dočítat tieto rozmery. Ďakujem. 🙂

laska77
8. feb 2011

ahoj.jasne zmeriam a napisem.ale je dost malicka.ale tak....teraz su skoro vsetky kociky take.....-vanicky.

zuzanaca
11. feb 2011

@laska77 ahoj, prosim ta, hod rozmery. Dakujem.

dany2000
8. mar 2011

servus

ked som videl tento kocik, tak iny som uz nechcel
maly drobec ho dostal k narodeninam.
kupoval som to cele komplet s fusakom, vanicku do auta, vajicko deluxe, sportovy kocik, prsiplaste, batoh... vsetko co k tomu islo
vanicka je sice pomensia, ale to su dnes takmer vsetky, je tam vyskovonastavitelne zdvihanie pod hlavickou
a takisto moznost vetrania - jednoducho nastavitelne
akurat, ze sa s original graco fusakom nie velmi posklada dnu, hoci drobec sa tam posklada, fusak je prelozeny, lebo sa nevojde

vajicko je deluxe - ta drahsia verzia, je uplne paradne, lepsie ako moje sedacky v aute, je pohodlne, ale bol som trochu prekvapeny, ze je aj dost tazke, ale to len preto, ze som ocakaval ze to bude odlahcene, prevedenie je velmi kvalitne a pekne, vajicko sa pripina na konstrukciu pomocou pridavneho ramu

sportovy kocik zatial odskusany nie je, ale tiez vyzera perfektne

vyhody: jednoduche skladanie, do kufra sa jednoducho posklada, 1 zakladna konstrukcia, pohodlne drzanie, velmi pekne a kvalitne prevedenie vsetkych casti, jednoducha manipulacia, rozoberatelnost na male casti (odmontovat sa lahko daju aj kolesa)

nevyhody: cena, maly ulozny priestor, mensia vanicka,

celkovo 90% spokojnost

lusia13
15. mar 2011

@dany2000 ahoj. uvazujem nad tymto kocikom lebo sa mi velmi paci. nemozes pomerat tu vanicku lebo vsetky kociky co sa mi páčili mali vanicky velkost okolo 66x27 co je hrozne malo.a babo budeme vozit vo vanicke v jeseni aj v zime.
a kolieska su ake su odpruzene alebo napevno?
na aky teren by si odporucal ten kocik je mestsky lebo ja zijem na dedine a cesti su z nerovnostami bude to pohodlne pre babo alebo to vitrasie z miminka dusu.

za radu ti dakujem

koxinela
16. mar 2011

Ahoj Lusia 13 ja mam maleho narodeneho jul 2010 a mam trojkombinaciu graco symbio a som s nim nadmieru spokojna, vanicku sme vyuzili aj cez zimu nakolko mal 73 cm ked mal 7 mesiacov, vo vanicke je aj nastavitelna poloha na polosed a to sme vyuzili od zaciatku, teraz pouzivam sportak +original graco fusak a je uplne super zvonka je neopren a vovnuti ako deka.
pre mna bolo podstatne, ze sa rychlo zlozi a je lahky nakolko mam 154 cm, a hlavne mi vyhovuje, ze sa vsetko da dat na podvozok.
jedine minus vidim v sportiaku, ze sa nedaju samostatne polohovat nohy a chrbat, ale neviem to porovnat s ostatnymi kocikmi nakolko mam prve dieta a jeden kocik.
my byvame sice v meste, ale aj tu su cesty a chodniky odrzku a kocik ma aj pruzenie, ale len velmi light.

dufam, ze som aspon trosku pomohla

lusia13
17. mar 2011

@koxinela dakujem pomohlo to, kazdy nazor pomoze. dnes som nanho bola pozriet je super len ma stvu tie kolieska zadne, ze niesu poriadne odpruzene ak by boly uz ho mam doma.hi hi
a aku mas farbu modru, cervenu alebo ciernu? cervenu som videla je pekna ale mi budeme mat asi chlapca tak sa hodi radsej ina farba.ciernu si viem predstavit ale tu modru velmi nie.

dasa321
18. mar 2011

ahoj Lusia13, prosim ta nezmerala by si vnutorne rozmery sportovej casti kocika( od hlavicky po nozicky a napriek sirku sedacej casti),pocula som, ze je dost maly...ty co nato povies, tebe sa nezda malý?dakujem 🙂

dasa321
18. mar 2011

koxinela, prosim ta nezmerala by si vnutorne rozmery sportovej casti kocika( od hlavicky po nozicky a napriek sirku sedacej casti),pocula som, ze je dost maly...ty co nato povies, tebe sa nezda malý?a este by som chcela vediet ci sa da otocit cela sedacia cast v smere aj protismere, alebo iba rukovat...velmi sa mi ten kociarik paci a je o nom malo informacii...dakujem

lusia13
18. mar 2011

@dasa321 ahoj rozmeri sportovej casti neviem lebo ho nemam.
sportova cast a vanicka sa daju otacat v smere aj proti smeru jazdy aj rukoväť sa da preklapat. to viem určite lebo som ho skusala v obchode.

slavulik09
8. apr 2011

ahojček maminky..neviete kde v BA alebo v okoli by som si tento kočiarik mohla isť vyskusať? dakujem