I´coo Pii verzus Britax B-Smart 4

suzka
12. jún 2012

Ahojte, viete mi poradiť pri rozhodovaní, ktorý kočár je lepší ? Neviem sa medzi nimi rozhodnúť, jeden je ľahší ale širší (Britax) a druhý je užší ale ťažší (I´coo Pii). Inak funkčnosť majú skoro rovnakú. ďakujem za odpovede.

suzka
autor
12. jún 2012

dakujem za tip, tam som pozerala, ale nie som o nic mudrejsia :(

aaa
13. jún 2012

@suzka Ahojky, taky sháním nějaké info o kočárku icoo pii. Jestli něco objevíš, dáš mi prosím odkaz do IP? Děkuju 🙂

suzka
autor
13. jún 2012

zatial som nic neobjavila ☹, ale ak ano, napisem Ti.

aaa
13. jún 2012

@suzka Děkuju. Tady není nikde k vidění v obchodě, ale mám domluvené, že ho dovezou, bude tak za tři týdny, tak pak můžu předat zkušenosti 😉 .

aaa
19. jún 2012

Takže kočárek už je na prodejně, ve čtvrtek se na něj půjdu podívat, budu hlásit co a jak 🙂 😉

suzka
autor
20. jún 2012

Som zvedavá,ako sa ti bude páčiť "naživo"

aaa
21. jún 2012

@suzka Líbil se mi tolik, že jsem ho rovnou koupila 🙂 . Zatím ho mám uložený v obchodě a mám z něj strašnou radost 🙂 . Krásně se s ním jezdí, super se ovládá, korbička je dost velká. Jednoduché skládání, sporťák jde až do lehu, má v boudičce sluneční clonu.

zlatat
21. jún 2012

@aaa náhodou si tam nebola s metrom a nepomerala veľkosť vaničky a športovej sedačky, že? A nie je ťažký?

aaa
21. jún 2012

@zlatat Váží 13 kilo. To mi přijde tak akorát, ten s nafukovacíma kolama má přes dvacet. Korbičku jsem neměřila, ale přišla mi stejně velká jako u kočárku mutsy. Kamarádka v ní vozila malého asi do 7 měsíců. Na zimní mimčo ideální a na jaře, až bude teplo, půjde do sporťáku. Kdyžtak koukni na www.handypraha.cz

marulka83
21. jún 2012

Zdielam iba moj nazor a moju skusenost. Ako prvy kocik som kupila Britax b smart 4 a po 3 mesiacoch pouzivania som musela kupit iny kocik.
Nevyhody: Tvrda jazda, celY kocik skripal az tak,ze sa mala zoudila (ani mazanie nepoohlo), ziadne odpruzenie - hrkalka.
Vyhody: mohla som dokupit leziacu autosedacku, velka vanicka a netrebalo dokupit adaptery na autosedacku (aj tak kvoli tym vyhodam by som ho uz nekupila).
Ten druhy kocik nepoznam 🙂

suzka
autor
21. jún 2012

@marulka83 ja som mala v plane kupovat iba sportovu cast (hlboku vanicku uz nepotrebujeme) a autosedacku mame peg perego, takze to nam aj tak pasovat nebude.

@aaa prajem ti prijemne kočíkovanie 🙂

suzka
autor
30. jún 2012

@aaa takže nakoniec som sa rozhodla pre I´coo Pii, zatiaľ sme s ním spokojní 🙂

aaa
30. jún 2012

@suzka Tak to ráda slyším. Já se rozhodla stejně a už se těším, až s ním vyjedu 🙂 . Jezdíš po městě nebo jsi zkoušela i nějaký terén? A jakou barvu máte? 🙂

suzka
autor
30. jún 2012

@aaa Zatial som bola iba v meste, ale chodniky boli vselijake, takze vlastne aj teren. My sme kupovali iba sportovu cast a mali ju v krasnej cervenej ( je to z kolekcie rok 2010), ale podvozok mame model 2012.

monika15
30. jún 2012

@suzka
@suzka
Ja som mala Aj Icoo aj Britax... vlastne Britax este stale mame a je najlepsie co som mohla urobit...
I coo som vratila po 2 tyzdnoch.....
Vanicka nam bola mala... a maly tam nesedel pohodlne.....
Proste ani neslo tak dobre ako Britax....
Britax je aj vacsi a je fakt super 🙂 Mozem povdat ze som sla na Slovensko S britaxom a fakt super super ze som si ho aj na cestu zobrala......
Takze moja odpoved urcite Britax.

aaa
1. júl 2012

@suzka Já mám celou trojkombinaci v tmavě šedé 🙂. Červený jsem neviděla, ale prodavačka mi ukazavala fotky, že ji plánují do kolekce na příští rok 🙂. Já budu taky jezdit převážně po městě, ono i to je terén 😀 , zvlášť tady v Praze 😀