Kočík z Poľska

katarina2208
13. aug 2023

Ahojte,
Prosím Vás, odporučil by mi niekto nejakú predajňu kočiarov v Poľsku, blízko Slovenska? Oplatí sa ešte vôbec nakupovať v PL? Chcela by som kúpiť športový kočiar.
Ďakujem.

viktoria021202
13. aug 2023

@katarina2208 uz aj tam su skoro take iste ceny ako tu. Teraz sme boli, pod 500€ nekupis 😏

riamia91
13. aug 2023

SmileKids Nowy Targ... vzhladom na kurz by to mohlo byt trosku lacnejsie ako na Slovensku, ale zavisi od toho odkial ste, ci ste ochotni potom riesit aj reklamaciu v PL a tak.

janka_266
13. aug 2023

@katarina2208 športový kočík kúpite za v pohode cenu aj na Slovensku, ale ak chcete pozrite si napr. Babybazar Levice, oni predávajú poľské kociky. A máte tam Slovensku reklamáciu.

dzejsik
14. aug 2023

ceny v predajniach zhruba tie iste, co sa beznych znaciek tyka, super sportak polskej vyroby je Carrello Bravo Plus a ten za vybornu cenu objednas aj u nas, ma ho kamaratka a je ozaj velmi dobry

riamia91
14. aug 2023

@katarina2208 mas na mysli aj polsku znacku kocika?

katarina2208
autor
14. aug 2023

Dakujem vam baby velmi pekne. Pozerala som si samozrejme kociare aj tu, len som chcela vediet ci este je cenovy rozdiel,aspon kedysi to tak bolo, ci sa mi vobec oplati do Polska cestovat.

@dzejsik prave tento model kociara mam v očku, len som ho este nevidela naživo.

@riamia91 kludne by to mohla byt aj polska znacka samozrejme

dzejsik
14. aug 2023

@katarina2208 mozes skusit objednat a ked tak sa da nepouzity vratit do 14 dni, oni ho maju uz dlhsie su spokojni aj v meste aj v terene a co som skusala, tak krasne odpruzeny, lahky, skladny, dlha lozna plocha aj strecha a v cene nanoznik tak kryjuci, ze v zime pod to aj nepadava deka by mala stacit, nahradil by fusak

cestovat sa podla mna neoplati, pokial nechces kupovat priamo na trhu, v predajniach (dvoch co som len tak vosla pozriet i ked som uz mala vybrate na SK) ceny boli totozne

katarina2208
autor
15. aug 2023

@dzejsik len ma troska odradza ze sa neda otacat v smere a v protismere jazdy. Mam len polrocnu dcerku a este by som ju mala rada na ociach v kociari. Mame sportovu cast z 3 kombinacie,ale ta je mohutna a tazka,preto chcem vymenit. Bud pockam kym mala vyrastie a kupim carrello bravo plus alebo sa poobzeram po nejakych co sa daju otacat.
Aspon viem,ze do Polska sa mi neoplati ist a budem hladat tu.

dzejsik
15. aug 2023

@katarina2208 tak mozes pozriet este od Carrella otocny variant, aj tie som videla na nasich eshopoch, len uz neviem model presny … pozri na kocikopedii ked tak ake maju vsetky modely

sten
21. aug 2023

@katarina2208 my mame Carrello bravo plus. Tiež som chcela otočný povodne aby som malého videla, ale je tam hore nahladove okienko, takže ho vidím keď chcem a malý je šťastný že vidí svet.
Mali sme aj otočný kočík, no bol veľmi nespratny, keďže sa nedal zložiť vkuse. Predpokladám že to bude problém aj iných otočných kočíkov.
Tento sme teraz pri zapratanom kufre hravo strčili medzi sedadla.
Tiež som veľmi vyberala, ale naozaj ho môžem odporučiť. Som veľmi spokojná.

kvetinka1918
22. aug 2023

@katarina2208 ahoj chceli sme kupovať pre bábätko kočík v PL aj my ale absolútne sa to za nás neoplatí nakoľko cesta tam nieco tiež stojí a ak by náhodou nejaká reklamácia tak musíte bežať až tam aj my na SK máme kočíky ktoré sú taktiež dovezené z Poľska ale zbytočná cesta tam a cenovo ako kde v PL ešte drahšie ako u nás radšej sme si kúpili kočík na SK a hlavne je pevný.

katarina2208
autor
22. aug 2023

Dakujem dievcata. Kociar sme nakoniec kupili otocny a na Slovensku. Snad nebudem lutovat za kratku dobu.

@sten kociar ktory mame sa da zlozit v celku ak je otoceny v smere jazdy. Ak je v protismere tak nie.