Kvalitný kočík - trojkombinácia

lenuska9999
20. dec 2021

Ahoj, čakám druhé dieťa a rada si nechám poradiť ohľadom kočíka. Pri prvom sme mali trojkombinácia takú Poľsku, ktorá bola síce ôk ale športová časť dosť mala. Veľmi som vtedy o kocikoch info nezhanala, proste kúpila som co sa mi páčilo. Teraz by som si rada nechala poradiť. Hľadám kvalitný kocik, žiadnu hrkalku. Co sa týka ceny, je mi to jedno. Za kvalitu si priplatim. Moje kritériá sú, aby zvládol aj diery na cestách, sneh (tu na východe ho mame dosť veľa v zime), do vaničky aby sa vošiel aj hrubý fusak. Športová časť aby nebola mala. Samozrejme nákupný košík dole a nejaké kvalitné vajíčko. Aký veľký bude po zložení mi je jedno, mame veľký kufor v aute..
Rozmýšľala som nad cybex Priam alebo Stokke crusi, ale nie som si istá tým korytkovym sedením.

paulinka17
20. dec 2021

My sme mali bexa D angela. Spĺňa všetko čo si napisala akurat mne vadilo že bol celkom dosť ťažký a mohutny (kvôli cestovaniu spojmi, inak by to nevadilo) Športová časť bola zbytočne obrovská. Ale ak budeme mat druhé už by som asi nesla do trojkombinacie.

anavianavi
20. dec 2021

@lenuska9999 Uppababy vista. Lepší kočiar na trhu podľa mna nie je.

chelsinda
20. dec 2021

Oba kociky, ktore spominas, su super. Ale Stokke crusi sa mi zda, ze sa uz prestal vyrabat, no nie som si ista. Ja som mala priam a kamoska crusi. Ani jedna z nas by nemenila. Preto ak mas moznost, chod si ich do predajne “omakat” a tam si vsetko vyskusaj, skladanie, manipulaciu, naklikavanie vajicka, ber do uvahy aj vahu kocika. Darmo mas velky kufor, ked pri kazdoddenom pouzivani nebudes vladat ten” tank” nalozit do auta. Este by som sa na tvojom mieste pozrela na spominanu zn. Uppababy alebo Emaljlunga., to su take neznicitelne kociky :D Je toho velmi vela, tak zelam stastny vyber ;)

lenuska9999
autor
20. dec 2021

@chelsinda ďakujem, ale u nás v Bardejove nie je kvalitná predajňa s kočíkmi. Všetko len Kinderkraft alebo Petit Mars.. o tie pravé nemám záujem. Čiže budem musieť za kočíkom asi vycestovat, len som chcela najprv čítať rady tu, aby som vedela po čom sa potom obzerať

chelsinda
20. dec 2021

@lenuska9999 Áno, chápem, bola som na tom podobne pred niekoľkými rokmi, niečo som si cez net vyhliadla, veľa naštudovala a následne sme aj s mužom cestovali kvôli tomu z KE do BA :D Ale dnes je to už lepšie a v takých Košiciach sa už dajú spomenuté zn. a aj ďalšie iné vidieť a vyskúšať. A to nemáš až tak ďaleko. Poprípade skús osloviť mamičky v lokálnych skupinách, či by Ti tvoj vyhliadnutý kočík neukázali a pod. Ja som raz tak jednej mamičke dávala vyskúšať autosedačku, ktorú sme išli vyskúšať až do Prahy :D

papaya308
20. dec 2021
danusskaaa
20. dec 2021

@lenuska9999 ak Stokke tak urcite Trailz, Cruzi je stará hrkalka. Trailz prejde všetko. Priam je tiež fajn, ale bohužiaľ ja s ním nemám dobrú skúsenosť- vrzgal a reklamácia nič-moc. Za mňa top bugaboo Fox3

llull
21. dec 2021

@lenuska9999 ahoj my máme ABC design Salsa Air Fashion a je perfektný. Vanička aj športová časť sú veľké, nehrka, ľahko sa ovláda ajked je ťažký. Ale určite model s nafukovacími kolieskami, lebo majú aj verzie s plastovými.

banalu
21. dec 2021

Pozri si aj Thule - ten je do terenu 👌 alebo bugaboo fox

jani88
21. dec 2021

Ahoj. Za mňa určite Concord wanderer. Do športiaku mi vojde stále aj naša 17kg 3rocna dcéra. Viac info o výhodách mám aj v inzeráte https://deti.bazos.sk/inzerat/132288157/concord... Konštrukcia je síce dosť ťažšia ako iné ale mne to nevadilo. Perfektne zvládol terén a zimy v Slovenskom Raji. Ale 100 ľudí 100 chutí a ja keď som hľadala to pravé pre nás tak každý model mal niečo plus a niečo mínus. Mne vyhovovalo že Vajce som takmer nepotrebovala naozaj iba n návštevu pediatra. Inak pekne spalo dieťa vo vani pripútané a len sa precvakla vanička na podvozok a išli sme. Žiadne prekladanie, budenie či krčenie a tlačenie na brucho vo vajíčku.