Skúsenosti s kočíkom Bebetto Luco 2020

22. okt 2020

Čaute baby.. Čakám prvé mimčo a rozmyslam nad kočíkom... Nechcem nejaký drahý za 1500 euro.. Paci sa mi Značka bebetto luco 2020... Mate ho niektorá? Ste spokojne? Výhody a nevýhody.... Kúpili ste si aj s vajíčkom alebo vajce osobitne.. Ďakujem 🙂

zuba1987
22. okt 2020

Ahoj ja som mala Bebetto Luca 2019 a skor nedoporucujem.
Nevyhody: Furt defekt, nikde nevies zohnat dusu do kolesa, nakoniec mi tam pan v cykloobchode 'nejaku' napchal len taktak, po polroku uplne rozheglany a hrozne drncal dieta napriek odpruzeniu mi maleho budilo ako ho kazdy minikamienok nadhodil. A to som chodila len v meste po chodnikoch a malicko, maly nebol kocikovy typ. Celkovo konstrukcia velmi nekvalitna, odopinalo sa mi to furt na boku a bala som sa aby si tam maly neprivrel rucicku, dost som tam sama pozasivala.
Vyhody: cena (3komb. stala cca 500e), pekne prevedenie (zapinanie na magnety, kozenkova cast pod nozkami), lahko sa umyval, aj blato islo dole hned handrickou.
Mne sa pacil, preto som si ho kupila, ale kvalita onicom, skor nedoporucujem.
Bebetto su poliaci, a kvalita nic moc (aj kamoska mala bebetto a pukol jej ram).

zuzkablazejka
22. okt 2020

Odporúčam. Nemala som s nim absolútne žiaden problém. Bol ľahký, jednoducho sa skladal, dobre sa ovládal. Denno denne kamenisty terén (neupravena príjazdová cesta) a zvládol aj horské cestičky. Za rok používania (jún - november vanička, december - jún sportiak) žiaden defekt, akurát po asi mesiaci používania sme dofukovali kolesá ale tie od výroby neboli neschval naplno dofukane. Mala som látkový ale ak náhodou bol nejaký fliacik vlhkou handričkou som to umyla. Nič sa nezlomilo ani neutrhlo. Magnety držali riadne.
Mala som trojkombináciu a jedine co by som spravila inak je, že by som zvolila inú značku vajíčka. Ale keďže nejazdím nejako extra ani dlhé trasy tak som to veľmi neriešila. 🤷‍♀️

autor
22. okt 2020

@zuzkablazejka takže vy by ste odporučili aj s vajíčkom kúpiť hej? 🙂

zuzkablazejka
22. okt 2020

Vajíčko by som volila inú značku. Toto sa mi zdalo také nie veľmi pevné, také labilne.

botka19
22. okt 2020

My sme na tomto modele odvozili uz 3 deti,zvladne kludne este aj stvrte 🙂 vajicko sme nanho dali kvalitnejsie na adaptery.

zuzkablazejka
22. okt 2020

radšej by som kúpila vajíčko otočné a do viac kg a oželela by som to ze sa mi nedá pripojiť ku kočíku 😉

botka19
22. okt 2020

@zuzkablazejka otočné vajíčko? To je aké?

zuzkablazejka
22. okt 2020

@botka19 otočná autosedacka od narodenia. Pardon 😉

botka19
22. okt 2020

@zuzkablazejka Jaaaaj ako otocny britax? Mne na tych sedackach najviac vadilo prekladanie dietata. Mali sme najprv vajicko s isofixom a ked sedel presiel do otocneho britaxu. Neviem si predstavit trepat dieta napr. k lekarovi (hlavne v zime) inak ako vo vajicku.

zuzkablazejka
22. okt 2020

@botka19 áno áno presne toto som myslela. 😊 Určite má každé svoje pre a proti a teda keď si to predstavím ako to bolo u mňa, tak by som to teraz uz riešila touto otočnou sedačkou. (bývame asi dve minúty od lekárky 😉 a aj tak som si bábo radšej z vajka preložila do kocika ked sme niekam šli napr na nákup). Ale ak aj teda by som brala naklikavacie vajco tak určite iné ako to bobostello co bolo ku kočíku. A možno kým budem niekedy ešte raz tehotná tak vymyslia aj naklikavacie a otočné v jednom 👍

botka19
22. okt 2020

@zuzkablazejka my sme mali len 2kombinaciu,za mna sportova cast bola pouzitelna mozno do 9 mesiacov 😀 potom som uz kociar nevladala dvihnut ani na schod.
Inak myslim,ze je aj otocne naklikavacie vajicko,ked som hladala sedacku,tak bola nejaka super draha,myslim cybex? ale predpokladam,ze tazka neskutocne.
Kazdy ma nieco pre a proti,ale s kociarom ako takym som bola spokojna 🙂

baloo
22. okt 2020

My máme uz 5. Mesiac co ho pouzivame a sme spokojni. Vyhody: Nevrzga, nie je rozhegany, konstrukcia je pevna. Je to trosku tazsi kocik ale dobry do terenu, defekt sme doteraz nemali a chodim nie prave po rovnych chodnickoch. Odpruzenie sa da nastavit, ma vela vychytavok oproti drahym kocikom. Hlboka priestranna vanicka je velke plus. Vela prislusenstva v cene. Za tie peniazky super. Za mna urcite ano. Kupovali sme bez vajicka vedeli sme ze ho nevyuzijeme.

paulina8297
1. dec 2020

@zuzkablazejka dobry den nemali ste problém s kolieskami ? Ja ho mám tiež ale hrkaju nám kolieska

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzkablazejka
1. dec 2020

@paulina8297 nie nehrkali. Teda áno keď sa dnu dostal kamienok, vybrali sme ho a fungovali ďalej. Jediný problém bol že kolesá neboli úplne dofuknute od výroby. Dofukli sme a problém vyriešený. Treba si dávať pozor na to ako brzdite. Môžu "povoliť" ložiská (alebo niečo proste v tom mechanizme) a vtedy mi to trochu ako keby hrkotalo. Manžel opravil a fungovali sme ďalej. Ale to teda bola chyba moja a nie kočíka. 😊

paulina8297
2. dec 2020

@zuzkablazejka problém je že ho máme týždeň a hrka to od začiatku 😔

zuzkablazejka
2. dec 2020

@paulina8297 tak to ma mrzí, nemáš tam niekde ozaj kamienok? neporadím, jedine potom vyreklamovať alebo kúpiť druhé kolesa.

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bucko89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz