baby,ktore mate tento kocik,chcela by som sa vas opytat,ze ci sa vam do neho zmesti aj vacsie babo a ako ste s nim spokojne,lebo mne sa zda,ze ked dam do neho nasu 5mes.kocku,tak chrbtova cast jej bude mala,ked podrastie.....prosim vyvedte ma z omylu 😀 😝
ahoj,ja som ho po nejakom case predala,lebo som sa bala,ze malej bude na zimu uzky,no a potom som to lutovala,ked som videla pani s vyse 2 rocnou dcerkou,ako sa vozili.vystriedala som par kocikov a tento bol velmi sikovny 😉
Baby, hrozny kocik, tak akurat do nakupnych centier alebo na prechadzky po novo vyasfaltovanych chodnikoch, inak nepouzitelny, vobec nieje odpruzeny a dost labilny, do vanicky dost fuka, nekryje babatko, vyhoda je, ze je lahko skladatelny, ako golfac - cize nezaberie vela miesta v kufri a sportova cast sa da otocit do obidvoch smerov, to je vsetko ☹
ahoj mi ho mame lepsi kociar som nemala, a mala som ich viac je sise uzsi ako klasicke sportove kociare,ale to neprekaza da sa super otacat tak aby ste vydeli dietatko a ked je vetsie tak ho zas otocite aby pozeralo okolo co u vela sportovych neny niet nat to ako mate male babo a vydite nan,je lahky stylovy a kvalitny.pr mna je super a mozem len odporucit
@zoeno.1 ahojky, chcem sa ta opytat, ci si mala tento kocik a ako si s nim bola spokojna, ak hej...dakujeeeem🙂