Športový kočík s dlhou strieškou

lia2022
13. sep 2022

Ahojte.
Potrebovala by som váš názor, poprípade poradiť. Máme kočík easywalker harvey2. Som s ním nad mieru spokojná, všetko je ok len neviem prečo mám stále z neho pocit že je trošku menší - momentálne riešim športovú časť. Synček má rok..možno sa mýlim ale pochybujem že ho tam ešte 2,5 - 3 ročného napracem. A hlavne v zime naobliekaného. Premýšľam, že by som ho vymenila a kúpila nejaký iný, väčší, skladnejší. Čím viac tie kočíky pozerám, čítam , tak sa mi zdá že mi stále niečo na nejakom prekáža.
Moja predstava by bola: - 4 kolesá, - dostatočne dlhá strieška ktorá by chránila dieťa pred slnkom aj vetrom, -ľahko skladatelny, -nastaviteľná rukoväť, -možnosť polohovat chrbtovu opierku a aj nohy, -väčšie kolesá do terénu a aby nebol veľký ako loď keďže som není ani ja vysoká. Viete mi prosím niečo normálne poradiť?
Ešte by ma zaujímal názor žien, ktoré mali easywalker harvey2 či to nie je somarina meniť ten kočík za iný, lebo premýšľam že či to nie je len moje zdanie, rozmar a zbytočne vymýšľam. Zas aby to nebola len škoda peňazí. Ďakujem vám krásne za každú radu a odpoveď.

mawisch
13. sep 2022

@lia2022 ja som mala Oyster Zero. Ma obrovsku predlzitelnu striesku(odzipsujete)+slnecnu clonu vpredu a vsetko to, co pisete, splna. Naozaj sedacia cast je dost velka pre vacsie deti, polohovatelny. Aj ho momentalne predavam, ak by ste chcela.

joannita
13. sep 2022

@lia2022 joie mytrax, za mna top kocik.
Extra dlha predlzitelna strieska, nastavitelna rukovat aj pre extra vysokych ludi, velky priestor pre dieta a dieta sedi spravne ako ma.
https://www.brendon.sk/joie-mytrax-pavement-det...

surama
13. sep 2022

@lia2022 Pozri si Petite&Mars Royal. Ma do 10 kg, strieska je fakt mega dlha, da sa dat do uplneho lahu, opierka na nohy polohovatelna a vo vnutri je fakt priestranny. Ja ho teraz pouzivam a spokojna som.

lia2022
autor
13. sep 2022

@mawisch
Pozerala som na profile ze ste až z Trenčína, trošku ďalej od LV .. za akú cenu ho ponúkate na predaj?

mawisch
13. sep 2022

@lia2022 je to dalej. Najradsej by som osobny odber. Nech si ho poriadne pozriete. Predavam ho za 80 euro + dve podlozky do kocara. Mozno aj original plastenku do dazda k tomu najdem 🙂