Ste spokojné s kočíkom Navington?

govinda
17. okt 2012

Ahojte.
Máte niektorá skúsenosti s kočíkmi značky Navington? Veľa tu na fóre o tom nie je a mne celkom padol do oka, len by som chcela vedieť, či ste s ním spokojné a tak.
Ďakujem

katkatt
22. júl 2013

Nikto sa neozval, ale aj mna by velmi zaujimali vase skusenosti s Navington scooner. Dnes som ho videla nazivo a celkom sa mi pozdaval. Mate ho niekto? Ste spokojne? V com sa lisi verzia 2012 a 2013?

jankohrasko
29. júl 2013

@katkatt my mame Navington Scooner. Mam ho pofoteny aj v albume.. Po dlllhom hladani, sme sa rozhodli pre Scooner. Ja mam verziu 2013. Myslim, ze rozdiel medzi 2012 a 2013 je len v kosiku a predlzenej casti striesky, ine som nenasla. Mame ho zatial 3 mesiace a zatial max. spokojnost, aj ked ho uz pouzivame menej, lebo maly uz chodi.
Vyhody: polohovatelna opierka chrbta, polohovatelne nozicky, predlzena strieska, velky kosik, skladny, lahsi, spojena rucka, priestranny, lahko ovladatlny, vysoka opierka, aj nasa 4 rocna sa do neho zmesti 😉
Nevyhody: mozno mensie kolieska, ale my v zime aj tak pouzivame sanky 😀

adelinkamoja
26. aug 2014

@jankohrasko dobry den , prosim vas, otazocka ohladom navingtonu-je odpruzeny? a kolieska su penove alebo nafukovacie?
dakujem 🙂

mamca4
26. aug 2014

ahoj aj ja ho už mam davno vyhliadnutý, ale na živo sa mi ho nepodarilo nikde vidieť a červený sa už neda zohnať, akurat tu ho jedna pani predáva.. Tak som sa rozhodla asi pre nunu, ked ho nemožem nikde vidieť a hlavne chcem aby bol odpružený.. kolieska by mali byť gumené.

kukucka276
31. aug 2014

Mam navington trojkomb.. Uz by som ho nekupila. V sortovej casti sa malej 2 razy zasekla rucka a celkovo je to taky priemerny kocik. Za tu cenu by som dnes kupila ovela lepsi. A este sa mi pokazila polohovatelna rukovat . Zasekla sa na jednej strane...
Takze dakujem. Jedina vyhoda je dizajn a velke kolesa..