Súrodenecký kočík

oksik641
26. jan 2022

Ahojte mamičky . Chcem sa vás opýtať alebo aj nechať poradiť ohľadom kociku lebo uz som zúfalá s toho. V apríli sa mi ma narodiť drobcek a syn bude mat 18 mesiacov ešte len nedávno zacal chodiť a myslím si ze je skoro na to aby fungoval bez kočíka tak sme sa s manželom rozhodli ze kúpime súrodenecky kocik ale musí mať aj autosedacku(vajicko) a ďalšia podstatná vec ze musi byt za sebou a nie vedľa seba .VIETE MI PROSIM PORADIT ZE AKY KOCIK . Za každú radu a pomoc dakujem .

lenuska9999
26. jan 2022

@oksik641 ahoj vlastnú skúsenosť nemám, ale nedávno som pozerala na cybex gazelle S a plánujem si ho kúpiť, síce nebudem využívať ako surodenecky.. spĺňa tvoje požiadavky. Neskôr keď staršie dieťa nebude potrebovať už kocik, tak využiješ len ako obyčajný kocik ... Véd pozri na nete uvidíš sama

lululilien
27. jan 2022

Ja mám phil&teds a som s ním veľmi spokojná. Majú viacero tipov, ja som si vybrala dots (kočík do mesta). Kúpila som ho z druhej ruky. Brat má súrodenecký kočík od Nuna a tiež si ho chváli.

oksik641
autor
27. jan 2022

@lululilien vedela by ste mi prosím hodiť tu link lebo konkrétne ten vaš neviem vôbec naist na internete.Dakujem

banalu
27. jan 2022

Ja mam dobre skusenosti s Jogger City Select double,da sa dokupit vanicka, ja som nosila tak, ze vanicka celom ku mne a mala sedela za vanickou celom k vanicke. Ked maly vyrastol, ze mohol sediet tak sa dali tie sedadla rozne polohovat, najcastejsie sedeli oproti sebe 😂 ale mohli byt obaja bud celom k ceste alebo celom ku mne, sama si natocis sedadlo ako chces. Zaroven sa dal kocik dobre vyuzivat ako single.

ivangeline
27. jan 2022

My mame nieco podobne. icandy peach blossom ... pre ilustraciu.

sasanka605
27. jan 2022

Mam babyjogger a celkom chválili aj gazelle od cybex. Phil&teds tiez naživo fajn ale neviem typ, taký skor pre staršie dve deti.

dzina007
27. jan 2022

Ja som mala rozdiel necelch 16 mesiacov. Mali sme baby jogger city select. Tusim na neho sa nacvakovala Cybex sedacka.
Funguje ako dvojkocik aj jednokocik, neskor sme k nemu mali skejtik.

lululilien
27. jan 2022

@oksik641 prepáč, vola sa dot . https://eu.philandteds.com/products/dot-buggy Z tejto značky majú viacero tipov a každý kočík ma svoje plusy a mínusy. Ja som hľadala prakticky kocik do mesta, ktorý sa ľahko slozi a rozloží, v kufri zaberie malo miesta, lebo som s tromi deťmi sama až do večera a niekedy beriem na výlety aj nášho veľkého psa. Z phil&teds je myslím len jeden typ u ktorého môžeš otočiť sedačku proti sebe, myslím že to je ten so štyrmi kolesami. Ja mám kocik s dvomi sedačkami a novorodenca som mala v prenosnej taške pod sedadlom. Vajíčko som používala maxicosi. Da sa kúpiť aj vanička, ale ja som si ju nakoniec nekúpila, lebo mu bolo v prenosnej taške dobre, ja som si mladšieho niekedy aj viazala do šatky. Ja mám 180 a výškovo mi sedí. Aj kocik Nuna je pre vysokých, je veľmi pekný, kvalitný, ale drahší.

lululilien
27. jan 2022

Pozrela som si video a novšie modely - sedačky sa dajú dať aj do protismeru. Ja mám starší model.

oksik641
autor
27. jan 2022

@dzina007 ten je krasny ano lenže časom hľadala ta sa uz neda nikde kúpiť. :(

dzina007
27. jan 2022

@oksik641 ja inak by som v tomto pripade premyslala nad kupou z bazaru. Novy stal dost vela na to za kolko ich teraz baby predavali. S tym ze ako baby jogger kociky su ako tank. My sme nas predavali a bol v perfektnom stave.
My sme napriklad nas po nie roku a pol surodenecky kocik predali a potom sli do vacsieho sportiaka (tiez baby joggera) lebo uz sa nam neoplatilo drzat surodenecky.

oksik641
autor
27. jan 2022

@ivangeline krasny je

oksik641
autor
27. jan 2022

@dzina007 chcela som ze aj tak ale ten kocik nikde nemajú skúšala som uz hľadať

sasanka605
27. jan 2022

@oksik641 mam sice city select lux ale je ich dost na bazari. On je naozaj ako tank, uz som to tu pisala viacerym. Popri nom som mala aj ine ale tento pouzivam asi najradsej. Maly ked je unaveny sadne na ram spodny a ideme.