Súrodenecký kočík alebo buggypod?

lucik106
28. júl 2011

Ahojte. V januári čakám druhé bábo. Malá bude mať 1,7 roka. Síce už cupká po svojich, ale akonáhle ju pustím, tak sa vyberie opačným smerom a za ruku nepôjde ani za svet. 🙂 Riešim dilemu, či kúpiť súrodenecký kočík, alebo prídavnú sedačku buggypod? Neviem, čo je praktickejšie a dlhšie využiteľné aj vzhľadom na nakupovanie v uličkách v obchode, na zamrznuté chodníky cez zimu a pod... Tak sem so skúsenosťami. 😉 Ďakujem.

lucia20
3. aug 2011

Ahoj, sledujem, ze nikto ti neodpovedal, tak aspon ja. 😀 ja som riesila presne tento problem. ja mam prve dcerky po 16 mesiacoch. a samozrejme moja starsia, ktora uz cupitala od 8. mesiaca sama, chodila zasadne opacnym smerom ako som chodila ja. my sme to vyriesili tak, ze sme kupili peg perego duetto. no nedam dopustit. akoze samozrejme, je to komplikovanejsie, kedze je pre dvojicky, ale starsia dcerka si velakrat pospinkala v kociku a ja som mala konecne klud, ked obe spinkali. je to iba otazka zvyku s nim manipulovat. my sme mali druhu dcerku v zime, takze sme behali aj po snehu, aj po lade a vsetko v pohode. nosili sme tu starsiu blizsie ku mne, lebo potrebovala viac pozornosti. kazdopadne horsie je to s prepravou ak chces ist busom, to ti nikto nepomoze, to ani necakaj, ze by sa niekto naskytol, ale ak mas auto, tka neni problem. a v obchodoch.... no v tych komunistickych malych, kde sa ledva sama otocis je to ozaj problem. tym sme sa vyhli, alebo siel s nami aj tato a cakal pred obchodom, ale v hypermarketoch sa mozes tocit a tocit a v pohode. my sme volili kocik za sebou, aby sme nemali problemy s prechadzanim cez dvere a dobobne. neviem ako ti malinka spinka a aky ma rezim. ale ja som bola velmi stastna, ze sme kupili pre dvojicky. ked uz sme mali len jeden, kolkokrat som si vravela, kiez by sme mali dvojickovsky, lebo mi to velmi ulahcovalo zivot.....tod moja skusenost. :D

dadica
4. aug 2011

Ahoj, ja som mala rozdiel pri narodení druhého dieťatka 22 mesiacov. iež som toto riešila. Kolegyňa preávala akurát súrodenecký kočík, tak sme ho kúpili a myslím, že to bolo dobré rozhodnutie. Som samostatná, myslím pri presune na iné miesta alebo nakupovaní. Máme aj kožík po staršom synovi a niekedy ideme aj na ňom a syn na motorke. Určite neľutujem kúpu kočíka.

monika15
4. aug 2011

Ked je na Sk dostupny :

http://www.britax.ca/strollers/b-ready-configur...

ja ho zboznujem, je super......