Ergonomický nosič pre 3-týždňové dieťa

22. nov 2023

Ahojte maminky potrebujem poradiť ergonomický nosič pre bábätko s akým ste spokojné a odkiaľ ste objednávali? Malý má 3 týždne. Upokojilo sa bábätko v nosiči keď bolo nekludne v kočíku nám plače.

9gabi9
22. nov 2023

Ano, upokojilo sa. Pouzivala som ho napr. na tretí denný spánok, kedy zaspavalo najťažšie. Vyskúšala som ich viacero. Kým bola dcéra malá, mala som richino, potom mi začal vadiť makksi bedrak a tuhšie popruhy. Tak som hľadala niečo iné a "zapasoval" nám Noma adapt 2.
Je však dôležité spomenúť, že vyber nosiča vysoko individuálna záležitosť každej mamičky. Ideálne si požičať a vyskúšať, nie hneď kupovať na základe referencií od mamičiek

majlo1234
22. nov 2023

Nosic bol u nas super pomocka, aj na bolave brusko, aj na moje bolave ruky. J nedam dopustit na nosic od Sestrice, rovnako som mala od nich aj satku, ktoru som potom predala, lebo nosic bol super jednoduchy. Doteraz vyuzivam ich najvacsiu verziu na nosenie

mullerova46
22. nov 2023

Mala som rischino ten mi nevyhovoval kvôli nastavovaniu, teraz používam moyo cross, mam doma noma 2 na leto a skúšala som bé Lenka ktorý mi nesadol kvôli ramenným popruhom a hrubému pasu, sestrice mi nevyhovovali kvôli tenkemu bedrovemu pasu 😅 fakt je ich strašne veľa a nevyhovujú vsetky každému. Takže odporúčam skúsiť nepozerať na cenu lebo aj tak sa dajú veľmi zachovalé kúpiť z druhej ruky s hlavne pre také malé babo 😍 my sme prvé 2 mesiace používali len šatku 🙂 a ta vyhovuje asi každému keď sa ju naučí viazať (nie je to žiadna veda)

sakaca
26. nov 2023

Ideálne vyskúšať co ti sadne. Ja som odnosila v Rischino Flexible a bola som spokojná