Pôrodnica Nové Zámky verzus Komárno

jaga18
25. mar 2021

Ahojte, zaujímali by ma vaše skúsenosti s pôrodom ci už v Zámkoch alebo v Komárne. Ideálne niekto, kto rodil tento rok, ako to funguje počas covidu. Tiež, či ste mali
dopredu zajednaneho lekára (meno a spokojnosť), epiduralku, manžela pri pôrode... A tiež kedy je asi najvyšší čas sa rozhodnúť a vybaviť si doktora ( ktorý tt)

sofiapp
25. mar 2021

@jaga18 ja som síce nerodila, ale baby v rodine čo to majú za sebou rodili aj v Zámkoch aj v KN a Komárno si oveľa viac chválili. - prístup personálu, jedlo, pomoc ....
A doporučujeme (Komárno) Dr. Soňu Valašíkovú

alexandra2010
25. mar 2021

@sofiapp suhlasim. Info tiez od mamiciek dva roky dozadu a minuly rok

sofiapp
25. mar 2021

@alexandra2010 a pred rokom som bola v Kn na pôrodnickom umiestnená (gynekológia bola plná) a sestričky naozaj pomáhali, jedlo bolo výborné :D dovolili aj dupľu. A navyše ak bola čerstvá mamina vyčerpana, bábo jej zobrali kým sa nevyspala, len na kŕmenie ak chcela kojit priniesli. Takže maminky boli oddýchnuté a v poriadku. (3 boli somnou na izbe)

Ale napríklad jedna pani vedľa na izbe nevedela kojit (v deň keď som prišla) a sestrička jej len nakladala že to čo je za matku že to nevie. - ale bola som tam týždeň a tú sestričku som tam už nestretla..

simonabelj
25. mar 2021

Ja som rodila v KN v 2019 a bolo super 👍 šla by som tam znova, ale odsťahovali sme sa 😏

veronikat9
31. mar 2021

@jaga18 rodila som v Zámkoch vo februári, som úplne spokojná. Sestricky boli velmy mile, na izbe sme boli dvaja, jedine strava bola tska ze... no. Necakala som lepsie ale dalo sa vydrzat 🙂 manzel nemohol byt pri porode kvoli covidu. Stale sme museli mat na sebe rusko. Aj pri porode 😏

nemethovam
31. mar 2021

@jaga18
Ja som rodila v Komárne dvakrát, aj keď som z NZ. Pôrodnica ako taká nevyzerá vábne,akoby sa zasekla v čase. No vynahradzujú to sestričky, ktoré sú naozaj milé a ochotné. Raz som mala nadštandard, druhýkrát kvôli corona situácii to už nebolo možné.
Druhýkrát som rodila koncom marca 2020,kedy už nemocnice boli zatvorené,manžel nemohol byť pri pôrode, len ma priniesol a na vrátnici sme sa museli rozlúčiť. Mohol prísť až keď som šla domov. Samozrejme medzi dverami sestričkám vedel podať veci, ktoré mi chýbali, ale ja som ho nevidela.
Doktora som nemala zajednaného ani raz a obaja boli milí, v pohode.
V nemocnici v Nz rodili obe moje sestry i všetky kamošky, no žiaľ, ani jedna mi na oddelenie šestonedelia nevedela povedať nič pozitívne. Vraj je to tam katastrofa, hlavne kvôli neochote a správaniu sestričiek.

sabca_m3
2. apr 2021

Ja som rodila v roku 2020 v KN musim uznať ze oddelenie 6 nedelie bolo perfektne všetko vysvetlili co trebalo, hocičo som sa opýtala ci potrebovala mi pomohli. Ale časť kde som rodila otras asi som vychytala zly personál ale správali sa ku mne ako k hovno s prepáčením. Ak nejaké nabudúce bude tak pojdem do NZ dosť si to tam v poslednej dobe vychvaluju.

sabca_m3
2. apr 2021

Vtedy este mohol byt otec pri porode a rúška sme mali len na kontrolách a samozrejme ziafne návštevy ked sme niečo potrebovali podali zo sestričkam medzi dverami. Ukazovali sme deti cez okno ako z nejakého ustavu 🙂 nevadí aspon budeme mat nejaké spomienky aj tohto druhu😁