Ako dlho ste krvácali pri spontánnom potrate?

kllamarka
5. nov 2015

Ahojte, mam problem, potrat mi zacal pred 2 tyzdnami (v 6tt), vychadzali zo mna dost pomaly take krvne zrazeniny. Ale min tyzden uz lekar na sone nic nevidel, maternica cista, ale krvacam dalsi tyzden. Nie su to vyslovene zrazeniny ako pretym ale uz take mazlave a tahave. Necitim ziadne bolesti, vychadza to zo mna len na wc, nekrvacam priebezne cely den. Hcg mam zevraj stale dost vysoke (na zaciatku potratu 1200...po tyzdni klesol na 700). Mali ste niektora podobnu skusenost so spontannym potratom, a ako dlho ste krvacali, ako dlho vam klesalo HCG? Lekar ma posiela do nemocnice na vysetrenie mimomaternicoveho tehu, ale necitim ziadne bolesti, krvacanie je skor obcasne, na wc. Dakujem.

bosoriak
5. nov 2015

"Lekar ma posiela do nemocnice na vysetrenie mimomaternicoveho tehu" - tam by som zacala. Ak sa vyluci mimomaternicove tehotenstvo, pravdepodobne ti odporucia kyretaz. JE to tak lepsie, aj kvoli tvojmu zdravotnemu stavu. Zbytocne predlzovat nieco, co nema zmysel. Ak uz tri tyzdne krvacas, je naozaj nacase vyhladat lekara.
Drz sa.

red_cat
7. nov 2015

Ja som 10 dni krvacala a dalsie 3-4dni spinenie. A to uz sa immtiez nepacilo a chceli to riesit...ze je to dlho

sense
7. nov 2015

Cca 2 tyzdne prve dni zrezeniny potom krv a posledne 4 dni len spinenie

mimka841
13. dec 2015

Ahojte....chcem sa opytat..prisla som o babetko spontanne ....ked babetko vyslo asi po pol hodine som zacala krvacat ale strasne slavucko....myslite ze aj v takomto pripade ma posle doktor na kyretaz???nechcem na nu moc ist..bola som v 6 tt. Ani podbrusko ma nemboli len jemne krvacanie..mma niekto stym skusenost??dokaze sa takto maternica vycistit aj sama??

tamarka9
10. apr 2017

@sense ahoj,prepáč,viem ze je to uz dávno,no nema mi kto poradiť,som po spontánnom potrate,nechcem veľmi kyret,aj doktorka mi odobrila samočistenie. No uz 9 dni len spinim,resp mam krv len ked sa utriem na wc a občas zo mna vypadne taka zrazeninka. Zdá sa mi to strasne dlho,ale pozerám ze ty tiez píšeš ze prvé dni len zrazeninky. Ako to dopadlo u teba? Nemusela si na kyret?

sense
10. apr 2017

@tamarka9 nemusela ale bola som na kontrole ci jevsetko ok a nic tamneostalo

natasha1988
10. apr 2017

@mimka841 To sa určite samo vyčisti, treba čakat a ultrazvukom to tvoj lekar nech skontroluje.. Nič sa neboj, to bude v poriadku, zažila som to. Ale ked uz pojdes do nemocky tak si ta tam nechaju a povedia ti ze hned treba kyret. Lebo take su ich postupy (zastarale) a musia ich dodrziavat. V zahranici to nerobia, je to posledna volba iba ked su komplikacie.

sasajanaj
2. jan 2018

Ja krvácam 23 dní a ešte sa netvári že by chcelo prestať, intenzita ako slabá až normálna menštruácia občas hrudky, bez bolesti. Intímka je mi málo, musím mať klasickú vložku. Tak čakám kedy to konečne skončí, lebo lekár povedal že mám prísť keď prestanem krvácať. Chcem sa dať čo najskôr doporiadku,aby sme sa opäť pokúsili. Aj ženské kvapky a alchemilku som začla užívať.

ivana012
19. dec 2018

Dobry den prajem chcem sa opytat po spontalnom potrate tiez ste krvacaly mesiac uz coskoro to bude dve mesiace neviem ci je to normalne neviem ci to nieje aj menstruacia

kllamarka
autor
19. dec 2018

@ivana012 Ja som krvacala vyse mesiaca, skoro 2. Normalne to je, kazde telo je ine, musi sa precistit. Potom to zrazu zo dna na den preslo...

ivana012
19. dec 2018

Naozaj je to tak viete ja sa bojim

kllamarka
autor
20. dec 2018

@ivana012 Ak to mate silne vyse 2 mes, nic za to nedate zavolat lekarovi.

ivana012
21. dec 2018

Ne nieto sylne len cez den slabe krvacanie a z vecera do rana skoro nic dakujem vam odpovet

michaela123456nrro
19. okt 2019

Ahojte. Zacala som krvácať a chcem spontane potratit. Je vykend a dostupné ne su len pohotovosti kde mi chceli hned spraviť kyret bez ohľadu nato, že som sa zacala sama čistiť a odmietli mi zobrať krv kvôli tomu ze som odmietla zákrok. Ako prebieha samocistenie. Hovoril mi u vykrvacani, zapele mam čakať. Som stoho strašne na prášky. Kedy mam utekat do nemocnice.

tamarka9
19. okt 2019

@michaela123456nrro Ja som spontánne potratila 3x. Kolky si tt? A už si začala krvácať? Je to taká dosť silná menštruácia,občas aj také hrudy. Keby sa ti točila hlava,boli silné bolesti, krv by zapachala,zvýšila sa teplota,hneď na pohotovosť.

jaris84
17. feb 2020

Ahojte dievcata, som kratko po spontannom potrate- 6 den, ale stale mi je zle, zaludok mam ako na vode. Uz som z toho na nervy. Aj Vam bolo tak zle? Kedy to skonci?

andrejka2530
9. mar 2021

Ahojte, moja skúsenosti po včerajšom prirodzenom potrate. Šialené bolesti, extrémne krvácanie, nevoĺnosť. Ošetrenie v zahraničí super, gynekológ povedal,že pre mňa momentálne nemôže viac urobiť, moje telo sa s tým popasuje samo. Momentálne krvácam ako pri bežnej menštruácií, občas nejaká bolesť. Najhoršie na tom je psychické vyrovanie sa , oznámenie rodine. Ale máme skvelú rodinu a užasnú podporu. A strach z dalšieho plánovania. Mamičky držím Vám všetkým prsty pri uzdravení tela aj duše. Pozdravujeme .

dasakamajko
13. júl 2021

Prosím vás prosím o radu, ostala som tehotna malá by som být 6tyzden na ultrazvuku malá bodka, po odobrati hcg klesá mám cakat 2 tyzde na další ultrazvuk viem že to nevesti nic dobre len beriem este dusataphon a neviem či ho radsej vysadit chcem to mat co najskor za sebou😢a snažit sa dalej....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre