Ako u vás začal spontánny alebo zamĺknutý potrat?

8. apr 2024

Máte skúsenost spontaneho potratu alebo zamlknuteho ? Ako to prebehlo? Sú najeke priznaky ?

nairobi
8. apr 2024

2x missed abort a zistilo sa to jedine na sone,,, príznaky 1x že má zo dňa na deň prestali bolieť prsia a cítila som sa "netehotna"
2x vôbec žiadne príznaky - prsia ma boleli ešte aj po kyretazi ☹

pukanec123
8. apr 2024

U mna totálne vymiznutie všetkých priznakov, proste som sa ráno zobudila a cítila som sa ako netehotna, plus som podvedome vedela že niečo nie je ok.

barka1
8. apr 2024

Začala som spinit tmavou krvou. Bola som 11+0, ale plod 6+4, takže dost dlho sa nevyvijal. Až spatne mi došlo, že ma prestali boliet prsia. Ine priznaky som nikdy nemala, ziadne nevolnosti ani velká únava.

viky_21
8. apr 2024

Prve tehotenstvo MA .. zistilo sa to az na sone. Ale jeden priznak som mala a to taky, ze ma z nicoho nic prestali boliet prsia. Dovtedy som ich mala uplne citlive a zrazu nic .. ale vymiznutie priznakov nemusi vobec nic znamenat.

janewithane
8. apr 2024

Silne krvacanie

mima172
8. apr 2024

2x MA zistené na sone na bežnej poradni, kam som šla vysmiata, že je všetko určite v poriadku, 1x som sa šla dat skontrolovať lebo som mala bolesti v podbrušku a jemne ružové špinenie a sono pootvrdilo, že je bábätko bez AS a spontánny bol veľmi skoro, to bol nejaký 6ty týždeň, proste akoby prišla veľmi silná MS.

barcinka13
8. apr 2024

Podvedome som cítila, že niečo nie je ok. Na kontrole, kde som šla skôr kvôli minimálnemu hnedemu spineniu sa žiaľ potvrdilo, že plod sa nevyvíja a srdce nebije. Príznaky keď to porovnám s druhým úspešným tehotenstvom som pri prvom v podstate nemala žiadne.

ivangeline
9. apr 2024

Odišli nevoľnosti. Bolesť pod bruska. Spinenie.

alexandraas
9. apr 2024

Spinenie tmavou krvou,postupne sa pridali tmave zrazeniny ,vedela som ze je koniec..nejak som to vnutorne citila

ivik4
9. apr 2024

Zamlcany fyzicky nijak
Dieta sa prislo so mnou rozlucit v sne . Rano som prisla k dr. S tym ze moje dieta uz nezije a nieco sa mu stalo. Smial sa ako debil a pocas sona uz s inym vyrazom povedal : bohuzial dietatu prestalo bit srdiecko a musime Vas hned poslat na cistenie.

No a druhe babo v 5 mesiace,odtiekla mi plodova voda. Takze mi zomrelo :( . Mala som hematon na placente ktory nik nevidel a aj zapal. Z hematonu som furt krvacala a tiez sa mi ,,uskrnali" ze nemam odkial krvacat,nic nevidia,,hlavne ze 2 tyzdne som tam u nich v nemocke lezala s krvavymi vlozkami. Potvrdila to histologia az

livuska124
9. apr 2024

MA - vymizli mi príznaky (nevoľnosť, bolestivé prsia,....), všetci ma upokojovali, že to je normálne a mám byť rada, že mi už nie je zle. Až na sone sa potvrdilo, že srdiečko už nebije. To som mala byť v 12tt, ale plod bol veľký na 9tt (presne v tom čase, ako mi vymizli príznaky). Keďže som tri týždne nosila mŕtvy plod a potrat sa nerozbehol spontánne, urgentne mi robili kyretáž.

livuska124
9. apr 2024

Ešte doplním, že v nasledujúcom tehotenstve mi tiež zo dňa na deň vymizli príznaky, to som hneď na druhý deň bežala ku gynekológovi, či znovu nie MA. Chápal moje obavy a urobil sono, našťastie všetko bolo v poriadku (dcéra má už 7,5roka).

zanzilady
9. apr 2024

U mna hlavne pocit že niečo nieje v poriadku - o pár dni som išla k Dr a už mi len povedala že vidí plod ale bez akcie srdiečka :/

pet888
10. apr 2024

@livuska124 ja som mala toto iste, vymizli mi priznaky, ale tak som si nahovorala, ze po 10tt je to mozne (co naozaj aj realne mozne je), nakoniec na kontrole v 12tt potrvdene, ze plodu prestalo bit srdiecko v 9tt. Ale presne si pamatam spatne ten den, ked zomrelo (podla velkosti plodu som to vedela kedy, bolo to dva dni po kontrole v 9tt) zrazu som v sebe pocitila strasnu prazdnotu, take divne tupo. Cize ked mi lekar v 12tt potvrdil, ze uz nezije, vobec som nebola prekvapena, lebo som to citila. Ale nestastna som bola samozrejme extremne..:(

livuska124
10. apr 2024

@pet888 ja som tiež mala taký vnútorný nepríjemný pocit a prestala som sa cítiť tehotná, ale každý mi tvrdil, že vymiznutie príznakov je bežné, že načo by som s tým išla otravovať gynekológa, tak som čakala na klasický termín kontroly, čo som dostala no a tam už bol už len plod bez akcie srdca ☹ Ale zase v ďalšom tehotenstve aj napriek vymiznutiu príznakov dopadlo všetko dobre.

cca123
10. apr 2024

Slabé špinenie, príznaky tehotenstva som stále mala

mircalla
10. apr 2024

Prvy raz som dlhsie spinila az som zacala silno krvacat, druhy raz silne krvacanie
Oba pripady po tom krvacani vymizli priznaky

pet888
10. apr 2024

@livuska124 super🥰🙏🏻ale musela si byt riadne vystrasena😄A v ktorom tt ti vymizli priznaky v tom dobrom tehotenstve?

livuska124
10. apr 2024

@pet888 v prvom mi vymizli ako tebe - tiež po kontrole v 9tt (asi dva dni po návšteve gynekológa) a keď som prišla na kontrolu v 12tt, už bol plod bez akcie srdca. V Tom druhom tehotenstve, čo skončilo dobre, mi vymizli okolo 10tt...som sa zľakla poriadne a išla som ku gynekológovi presvedčená, že sa to zopakovalo. Našťastie bolo všetko ok a príznaky (nevoľnosť a pod.) sa mi po pár dňoch opäť objavili.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre