Lekárka vie o týraní dieťaťa a nič s tým nerobí

kamilka38
27. apr 2014

dobry den prosim kto mi poradi ?? pred 2 tyzdnami tyranie a zanedbanie dietata jeho lekarke dieta ma 6 rokov !!! lekarka podla vysetrenia potvrdila tyranie !!! povedala mi ze to oznami kuratele !! ta po 2 tyzdnoch nic nema !!! na stole !!! v piatok som jej nasrata volala !!! ona ze co s tym ona ma ?? ked som jej povedala ze zapojim do toho policiu hned povedala ze mam prist v pondelok rano.... a bude to riesit.... teda bude to riesit ??? coje toto za lekara ???? lekar je povinny to oznamit kuratele ked o takom to stave vie ?? este raz otazka lekar je povinny to oznamit kuratele ked o takom to stave vie ??

janinah
27. apr 2014

prečo čakáš kým sa lekárka rozhýbe? mala si to nahlásiť TY a HNEĎ ako si to zistila!!!

kamilka38
autor
27. apr 2014

ved som to nahlasila !!! ale kuratela nekona ked nema dokaz od lekarky !!!!

elina25
27. apr 2014

Tu by som si skôr kládla otázku čo je toto za rodiča....

abbey1
27. apr 2014

Sociálny pracovníci musia konať na akýkoľvek podnet. Kontaktujte opakovane ich a oni následne majú kontaktovať dr, rodičov a preveriť situáciu. I lekár, ak má podozrenie, je povinný informovať príslušné orgány. Občas, ak človek nemá šťastie na aktívneho pracovníka, treba na vec tlačiť.

saska.t
27. apr 2014

Staci jej pohrozit,ze na nu zavolas policiu ze nekona podla zakona a uz sa poponahla!!!

popelka5000
27. apr 2014

Zajst sama na socialku , nahlasit to ,nemusis uvadzat sovje meno.
A zistit si,ci konali ,pretoze mam osobnu skusenost ,ze s*ru na to....
Musia navstivit rodinu.... a nhlasit aj lekarku ze nekonala a ako sa spravala.Mne bolo dokonca na kuratele povedane ze momentalne tamnik neni ze su vsetci na obede,tak som urobila taky bordel ,ze stali v pozore.Cest vynimkam.

fidorka7
28. apr 2014

skús si pozrieť stránku ústredia práce, majú tam niekde dokonca uvedenú linku na tel.číslo, kde to na záznamník anonymne nahlásiš - by si videla, ako sa to rozhýbe, najmä po smrti malej lucky si už nikto nedovolí vykašlať sa na to