Stavebné povolenie

helga_z_lesa
17. okt 2022

Máme zvláštny problém. Dali sme si žiadosť o stavebné povolenie. Po 4 mesiacov úrad poslal rozhodnutie o začatí konania. Keď sme volali pani ktorá to ma na starosti povedala, že jednému z účastníkov konania nevedia doručiť oznámenie o začatí konania. Dostali sme radu aby sme šli za tou osobou nech nám podpise papier že sa vzdáva nároku na pripomienky a odvolanie.
Prišli sme na problém - pani sa vydala, zmenila meno ale nenahlásila to na kataster. Takze ako účastník konania je uvedená osoba ktorá vlastne neexistuje.
Viete mi niekto poradiť čo s tým? Akým menom nám ma teda podpísať ten papier? Pripadne ak by ho podpísať odmietla aký je další postup zo strany stavebného úradu?
Ďakujem

matullienka
17. okt 2022

@helga_z_lesa ja by som rovno na stavebnom úrade nahlásila, ze pani je vydatá a má nové priezvisko pripadne adresu a oni ju vyzvu znova pripadne ti poradia ako postupovať aby ti to nikto nenapadol

zuzkaa1991
18. okt 2022

@helga_z_lesa tak ako vysse pise alebo zavolat na urad a opytat sa ze sa podpise s novým priezviskom a napise do zatvorky vydata aj ta by som riesila pipripade by urad vyhotovoil novu obalky papier a vytlacil na novo (nemyslim si obrovsky problem prepisat priezvisko v dokumenteaju vo worde)