Bielkovina v moči aj po preeklampsii

tehsim
23. feb 2018

Ahojte chcela by som sa opýtať som 7 mesiacov po preeklampsii a stále mám v moči bielkoviny na ++, máte s tým niektorá skúsenosť? Bola som aj na ultrazvuku obličiek a tie sú v poriadku ďakujem.

katharines
24. feb 2018

@tehsim a bola si u urologa? Bielkovina v moci znamena ich poskodenie. Co ti na to vravela lekarka? A aky mas krvny tlak?

tehsim
autor
24. feb 2018

@katharines nie chodím ku nefrologičke, bola som na ultrazvuku obličiek ale všetko je v poriadku, tlak mám tiež dobrý ten sa mi hneď po sekcií upravil, akurát bielkoviny v moči mi ostali, mala som +++ teraz po pol roku mám ++

katharines
24. feb 2018

@tehsim mas pravdu, nefrolog 😂. Prepac, pomylila som sa. Tak ked mas z 3+++ uz len 2++, tak sa pomaly regeneruju. Robila ti bielkoviny z 24 h mocu? Ak nie, tak radsej si najdi inu nefrologicku.

tehsim
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tehsim
autor
24. feb 2018

@katharines dúfam, lebo už som z toho nervózna, áno zbieram 24 hodinový moč 🙂

katharines
24. feb 2018

@tehsim obcas pri vacsom poskodeni regeneracia obliciek trva. Nemas nahodou DM? Ak by sa to vsak do roka nepodarilo, tak by ti mali nasadit setriacu dietu. Min alebo ziadna sol a urceny pocet bielkovin v strave.

tehsim
autor
24. feb 2018

@katharines DM? To je??? Teraz v stredu idem znova tak som zvedavá čo mi doktorka povie.

katharines
24. feb 2018

Diabetes mellitus = cukrovka. I pri tejto diagnoze sa to stava. Pripadne tehotenska cukrovka

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre