Máte skúsenosť s MUDr. Malovou a Dubčákovou?

denya
13. mar 2014

Ahojte, chcela by som vas poprosit o skusenosti pri porode na Antolskej s dr. MALOVOU, ci Dubcakovou. Za kazdu info dakujem. Zaujima ma, ci ste mali niektoru z nich zazmluvnenu?

lusinda1989
13. mar 2014

A som chodila k dubcakovej na poradnu a nikdy viac... Posledny mesiac ako som k nej chodila som mala vysoky tlak a z ambulancie ma zakazdym vypoklonkovala s tym ze to je ok a do minuty som bola vonku... Jej pristup bol absolutne ignorantsky.... S malovou som mala cest raz a stacilo mi aj tam... Ta ma zdrbala ze som tlsta a vybavene... Ani jedna z nich si nevsimla ze termin porodu som mala pisany podla utz v 12tt ale podla posledneho utz nesedel a ani s terminom podla ms. Tak som prenasala 10dni. 24 som isla na kontrolu k scholtzovi lebo sa mi to uz nepacilo ten ked videl moj tlak ani nevahal a vypisal papiere na hospitalizaciu 25 som nastupila do nemocky a v noci som zacala rodit mala mala total zelenu vodu... Takze k dubcakovej nikdy viac a malova nemusi byt zla ale je necitliva

barbishkamiracle
13. mar 2014

Ja by som Ti neodporucila ani jednu z tychto lekariek. Moj top lekar je Mudr.Andrej Havalda. Je tam najlepsi. Empaticky, ludsky pristup a pozitivne naladany za kazdych okolnosti.
Organizujeme s nim v nasom studiu aj prednasky.

sharlotta
13. mar 2014

Malova je podla mna fajn. Je to skor taka pragmaticka, nie tutu mutu. Ak je niekto citliva povaha, tak ani Havaldu neodporucam, on tiez povie narovinu, ako sa veci maju, resp. nepovie nic, ked sa ho neopytas. Ale odbornik je to dobry. Ja som prvy krat mala Bertoldovu a druhy krat Greksovu, ale poznam vsetkych, kedze som mala obidve tehotenstva rizikove a aj som si tam polezala.

belllinka
13. mar 2014

Rodila som u Dubcakovej, nemala som ju dohodnutu, bola uplne v pohode, profesionalna, porod odviedla perfektne, absolutne sa nemam na co stazovat.

mirka_matervia
13. mar 2014

Odporúčam stanoviť si vopred, aké máte očakávania od zazmluvneného lekára. Čo by vám mal poskytnúť, ako by mal k vášmu pôrodu a k vám pristupovať, aký by mal byť a pod. Každá sme iná a preto každej aj môže vyhovovať niečo úplne iné. Preto by som veľmi nedala na skúsenosti iných žien. Skúste sa s lekárom (kľudne aj s viacerými) porozprávať o svojich očakávaniach a uvidíte. Ak sa budete v rozhovore cítiť príjemne, budete cítiť porozumenie, dôveru a bezpečie, je to správny smer 🙂 Držím palce, aby ste našli k svojmu pôrodu tých správnych ľudí.

kachnicka123456
17. mar 2014

Ahojky ja som chodila do poradne k Malovej a neviem prisla mi taka cudna nic mi nevysvetlila iba ma pozrela povedala ok a dovi takze neviem lekara som nemala dohodnuteho proste som si povedala ze kto tam bude ten ma odrodi a aj tak bolo a mozem povedat ze rodila som pomocou vyvolavacky a bola som prvorodicka a moj cely porod netrval ani hodinu uzasna mlada lekarka okolo seba som mala same praktikantky citila som sa ako pokusny zajko alebolo to ok rychle a super antolsku odporucam vrele je to super porodnica aj su tam mily.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre