Počet plienok do žilinskej pôrodnice

diduska8
3. mar 2020

Ahojte, Chcela by som sa opýtať, koľko kusov jednorazových plienok treba zbaliť do Žilinskej pôrodnice?
Dakujem za odpoved

whatever1
3. mar 2020

@diduska8 Je jedno kde rodis😂 to neovplyvní ako často budeš musieť meniť plienku. Počítaj s tým ze min raz za 3hodky nová plienka.

gab1sol
3. mar 2020

@diduska8 toľko, koľko bude bábätko potrebovať. 😉 To ti nikto nepovie. Pri prvej mi stačilo jedno balenie, druhé som dostala v pôrodnici, ale neminula som ho. Pri druhej sme boli trošku dlhšie kvôli žltačke a mala som jeden z domu, jeden som dostala z pôrodnice a keby nás nepustili, tak by som už potrebovala ďalší balík.

123369
3. mar 2020

@diduska8 ja som si zobrala ten balíček lupilu je maličký, šikovný,mne stačil,ale bola som tam 4 dní,potom ti MM po prípade prinesie,aj tak bude za tebou chodiť každý deň😀

lenka2710
3. mar 2020

@diduska8 a nemajú na stranke napísané?? Ja budem rodiť v Cadcianskej, tam píšu 40 ks

hrasocek12
3. mar 2020

@diduska8 ja som rodila v trnave a minula som za tri dni co sme tam boli 2balenia okienok cize cca 50ks kedze mala vela kakala a posledny den som ju nestihala prebalovat lebo len co som jej spinavu dala prec a dala pod nu cistu hned ju ocurala alebo okakala a tak som na jedno prebalovanie minula aj 2-3plienky 🤣🤣 mala sa rozhodla ze sa odmieta dat zabalit 🤣 dokonca mi dvakrat urobila prekvapko ked som ju odbalila sa zacala pucit s vsetko bolo na mne 🤣🤣 tak si vezmi viac radsej 🤣

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre