Pôrodnica Krompachy

zuzkabk
16. aug 2018

Ahojte 🙂 rodila niektora z Vas v Krompachoch? Ake mate skusenosti?

lalenuska
23. aug 2018

Ja som tam rodila 2x (2015, 2017) a v oboch pripadoch som bola velmi spokojna. Pre mna je pani primarka Lukacova doktorka so srdcom na pravom mieste a spokojnost pacientok je pre nu jedna z priorit. Velmi si dava zalezat na tom, aby pacientky mali dovod vratit sa rodit prave tam. Ja som mala to stastie, ze popri mne nikto iny nerodil, takze sa mi porodne asistentky stale venovali, hlavne minuly rok ma p. Darinka Blahutova pri kazdej kontrakcii masirovala a bola to neuveritelna ulava. Pri prvej porodnej dobe som bud klacala na zemi alebo stala a opierala sa o postel, na posteli som bola asi len 3x na monitore. Rodila som tam na porodnej stolicke (2. porodna doba trvala 5 minut :D), co bolo tiez super a vsetko som zvladla bez akychkolvek liekov. Aj nasledna starostlivost bola na jednicku.

zuzkabk
autor
23. aug 2018

@lalenuska je tam moznost porodnej stolicky? Velmi pekne dakujem za vas "zazitok" 🙂 boli ste na samostatnej izbe, ci s niekym?

lalenuska
23. aug 2018

Obidva razy som mala nadstandard, takze som bola sama a deti som mala cely den pri sebe, iba o polnoci som dovolila, aby ich zobrali a o piatej uz boli spat. Minuly rok ma po prijati dali na novu izbu na zenskom, takze som ani nepotrebovala nadstandard, lebo som tam bola sama, ale kvoli navstevam kedykolvek som sa dala presunut na nadstandard bez telky za 10 eur na den (prvy a posledny den sa pocitaju ako jeden). Porodna stolicka bola super, aj ked som na nej bola fakt 5 min, tak sa mala ponahlala 😁 v oboch pripadoch to bolo bez nastrihu len s 3-4 stehmi, takze super. A uplne bola respektovana moja vola rodit bez akychkolvek oblbovakov a urychlovacov, aj ked moznost vyuzit ich bola kedykolvek k dispozicii. Jedine minus je, ze v pripade, ak sa vyskytnu komplikacie s babom, nemaju tam neonatologicke, takze male prevazaju do spisskej alebo kosic.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre