Pôrodnica v Piešťanoch - skúsenosti

vanda2312
11. feb 2014

Ahojte, chcelaby som sa spýtat či ma niekto z Vas skusenosti s Pieštanskou porodnicou a ci ste doktorovi čo Vas odrodil dali predtým niečo ,,do vačku" pretože som počula že ked im niečo nedate tak sa k vám nesprávaju moc dobre...

canerko
11. feb 2014

Ahoj v Piestanskej nemocnici som rodila dva krat a ani raz som nic do vacku nedala.nemozem sa vobec stazovat.Vsetko prebehlo v uplnom poriadku a nemala som objednaneho doktora.Prisla som,odrodila a isla domov.Mozem povedat ze sa o mna starali dost nakolko som pri druhom porode skoro vykrvacala a boli bisme zomreli bud babo alebo ja.nevsimla som si ani zeby niekto z ostatnich mamiciek mal neake pripomienky,aj sestricky bole mile a ochotne poradit alebo urobit ked sme nieco potrebovali.

edvelyn
11. feb 2014

Rodila som tam minuly rok - september.nikomu som do vacku nic nedavala.lekar bol mily a sestricky skvele, ochotne. 😉 bola som na cisarskom a este aj tam bolo super.vsetci sa usmievali, pytali sa ma ci sa citim dobre.nemam sa naco stazovat.urcite piestany odporucam.ked som odchadzala dala som sestrickam co sa starali o mna a sestrickam na novorodeneckom bonbonieru a kavu.ale to len za vdaku ze boli take dobre.porodnikovi som nedavala nic bol to dokonca primar.

vanda2312
autor
11. feb 2014

Dakujem mooooc 😉 a este mam otazočku že ci je vhodne dat si epiduralku pretože ma každy od nej odhovara že to ma vela rizík lenže ja sa velmi bojim ako to zvladnem kedže to bude moje prve dieta neviem aku strasnu bolest mam ocakavat a mam fakt že strach ☹

edvelyn
12. feb 2014

Fuu tak to neviem.ja som mala spinalnu anestezu do chrbta kedze som isla cisarskym..takze to ti neporadim.

canerko
12. feb 2014

Prveho som rodila normalne,bol strasne velky na mna 3900g a 52 cm.na koniec skusali aj vakuuom .az ked ma nastrasili ze babo zomrie ak nepotlacim ze nema uz kislik tak som konecne porodila.ponukali mi ak epiduralnu ale ja som nechcela lebo som sa bala tiez lebo som pocula vselico o nasledkoch.Mozno mas strach ale ked budes vyrovnana neboj sa vsetko dobre dopadne.Bola tam prvorodicka ktora tak pekne porodila ze som any nevedela ze rodi a este ma obskakovala .Akoze nic nerobila a to este bola zasita.tak sa neboj vsetko dobre dopadne.

canerko
12. feb 2014

@canerko este som ti chcela povedat ze som mala aj normalni aj cisarski a nikdy v zivote bi som nerodila cisarski lebo ta bolest potom je tisic krat horsia ako ta pri normalnom porode.

edvelyn
12. feb 2014

Ja som rodila cisarskym a ta bolest sa da zvladnut.ja som citila iba tahanie v mieste zositia.tak som par dni chodila zohnuta aby som to tak necitila.viac ma bolela cievka na moč.inak to nebolo nic strasne.

vanda2312
autor
13. feb 2014

Dakujem pekne....tak to asi skusim prirodzene dufam že to zvladnem 😒

canerko
14. feb 2014

Mna na 4.den Karaba poslal domov po cisarskom a to som rano ked som vstala mala plne papuce krvi.Nehovoriac o ukladaniu na postel.Asi pol hod.som hladala sposob ako zist z postele dole 😢

edvelyn
15. feb 2014

@canerko no ono po cisarskom sa celkovo zle pohybuje.aj ja ked som chcela vstat alebo lahnut tak mi to dlho trvalo.mna pustili po 5dnoch a bolo vsetko v poriadku.kazdy mame asi inu skusenost.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre