Pôrodnica v Trnave verzus pôrodnica v Galante

diusska
24. apr 2015

Ahojte mamičky, chcela by som vedieť Vaše názory na pôrodnicu v Trnave a v Galante. Neviem sa rozhodnúť, a aj recenzie sú rôzne a niektoré hlavne dosť staré... :( ďakujem za reakcie! 🙂

gazgaz
24. apr 2015

Ja som rodila pred vyse 2 rokmi v TT a nestazujem si...operateri (kedze som rodila cisarskym), pristup sestriciek na 1...strava katastrof, ale jedlo ti je po porode ukradnute 🙂 ...bola som na nadstandardnej izbe a tiez perfektne...klud, pohoda, cistucke...ak bude druhe, tak zas TT

tranquillo
25. apr 2015

Ja som rodila v Galante a tiež spokojnosť, čo sa týka prístupu lekárov aj sestričiek, akurát si všetko od toaletného papiera až po príbor musíš priniesť, neviem ako to je inde. Jedno jediné čo mi vadilo (ale za to môže pravdepodobne aj prudký pokles hormónov a celkovo vysporiadanie sa s novou situáciou) a vadilo mi to teda dosť, bolo to, že som si pripadala ako na maďarskom ostrove (všetky sestričky len po maďarsky a spolubývajúca bola tiež Maďarka, tak som to mala nonstop) ,vždy som sa musela ohlásiť že ja po maďarsky neviem. Aby to zas niekto zle nepochopil, čo sa tu deje veľmi často, nemám proti tejto našej národnostnej menšine absolútne nič, mám medzi nimi strašne veľa priateľov a maďarčina mi ako lingvistke príde prinajmenšom veľmi zaujímavá. Len ma jednoducho veľmi zarážalo a prišlo mi dosť nevhodné a neslušné, že aj keď vedeli že po maďarsky neviem, tak sa v našej izbe aj medzi sebou a aj so spolubyvajúcou tak rozprávali a vôbec neprepli na slovenčinu.
Chcela som apartmán, kde by som bola sama, ale obidva boli žiaľ obsadené.
Inak som bola spokojná.

natalia66
25. apr 2015

Ja som rodila nakoniec v nitre. Lezala som aj v galante, lebo som to mala blizsie, ale nikdy viac. Porodila som v 32 tyzdni. V galante ziadna starostlivost, nedavali mi ziadne infuzky, ani injekcie na rychlejsi vyvoj pluc, kedze sa maly mal narodit skor. Domov ma poslali bez toho aby ma niekto vobec videl. V nitre uplne ina starostlivost. Vsetko som hned dostala a bez problemov som rodila cisarskym a v galante chcel doktor skusat porod normalne , aj ked to moja doktorka zakazala. Ked mal maly zapal pluc a doktorka nas poslala do nemocnice, zas sme len isli do nitry.

dionyzka
25. apr 2015

@diusska ja som rodila dve deti v Bratislave v Ruzinove a tretie v Trnave - spokojnost velika od personalu po cistotu, detske sestry i gynekologicke velmi mile. Porod v prijemnej atmosfere, kazdy respektoval moju intimitu. Nikto na mna nekrical, neponahlal sa, povzbudzoval ako mohol. Na cakacke mas sprchu i zachod pre seba - i ked je to "socialisticka" nemocnica.
V Bratislave - cista katastrofa, nikdy viac. Otrasny, neochotny personal. Detsku sestru som ani nevidela a nemocnica je spinava aj na nadstandarte.

annamary27
25. apr 2015

Ja som rodila pred dvoma rokmi v TT,bola som spokojná a o mesiac si to zopakujem zasa tam. 😉

timuska55
25. apr 2015

ja som rodila v juli v TT a naozaj odporucam.S galantou sa to neda ani porovnat co sa tyka pristupu aj starostlivosti o babatka.
O Galante viem svoje. rodila mi tam mamina pred 4 rokmi a moj bracek to skoro neprezil.Nikoho konkretne tym nechcem urazat, pretoze spravny dr.to nastastie zachranil. S mojim malynkym sme boli v nemocnici asi pred 3 mesiacmi a bola som z nemocnice sklamana.Ziadne vysetrenia, nic. Vela mamiciek si stazuje, ale naopak vela mamiciek je spokojnych.
Ja osobne uz Galantsku nemocnicu nikdy viac. Ale ako vravim, sto ludi, sto chuti 🙂

escadatt
25. apr 2015

Mňa nechal priamo pán primár v GA čakať 3 hodiny na príjme, napriek tomu, že vedel, ze ide o predčasný pôrod v 26tt!! V ambulancii mi ako prvorodicke vynadal, že nevedel, že som taká sprosta... Po vizite - teda po troch hodinách čakania na príjme mi zavolal sanitku na prevoz do NZ (kde je neonatologicke odd.) - tým to bolo vybavené preňho. Ešte v ten večer som porodila 980 g bábätko. GA nie!

diusska
autor
28. apr 2015

Ďakujem všetkým za názorzy aj skúsenosti... 🙂 asi som sa nakoniec rozhodla pre TT... 🙂 ale budem rada keď sem ešte niekto dá svoje skúsenosti... 🙂

libka1
28. apr 2015

Rodila som v obidvoch, v TT 2x a v Galante 1x. Prvykrat TT skutocna katastrofa (7 rokov dozadu), teraz pred 5 mesiacmi som bola velmi spokojna, jedine co by som vytkla su sprchy a zachod ktore boli dost nesympaticke 😅 V Galante som rodila pred 3 rokmi, tiez som bola velmi spokojna 😉 Tak si teraz vyber 😀

zanin
28. apr 2015

@diusska rozhodne TT. Rodila som tam dva krat a tretie si pojdem odrodit zase do TT. Hoci Ga mam za rohom. V Galante som bola raz uz som bola po termine maly sa nehybal tak som chcela mat istotu ze je vsetko OK. Primar mi vynadal ze co tam chcem kde mam papiere a jedine co ho trapilo bolo ze to nedostane zaplatene od poistovne. Tak za mna GA otras.

mumarda
28. apr 2015

Pridávam svoju veľmi pozitívnu skúsenosť s pôrodom v Trnave,teda ja by som určite volila Trnavu, bola som spokojná so všetkým , príjemný vysoko odborný personál , hlavne na pôrodnej sále , ale aj na šestonedelí, všade čisto a pokojne , nemám čo vytknúť pôrodnici v Trnave.

diusska
autor
28. apr 2015

Naozaj ďakujem ešte raz všetkým... 🙂 už som sa teda rozhodla za TT... aj keď som si chcela zaplatiť pôrodníka, ale môjho gynekológa, ktorý mimochodom pracuje v GA si objednať nemôžem, takže ani nemá význam isť do GA... 🙂 dúfam, že aj ja budem mať takú pozitívnu skúsenosť! 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre