Treba sa ukázať pred pôrodom v nemocnici v Leviciach?

mamina1234
23. okt 2013

Ahojte, chcela som sa ísť pred pôrodom pozrieť do nemocnice, ale keďže mi gynekológ zakázal aj chodiť, nemám šancu... (pokiaľ nechcem predčasne porodiť ☹ )
Preto by ma zaujímalo, ako mám postupovať... To normálne keď ma chytia bolesti mám zobrať tašku a ísť do pôrodnice, alebo mám najskôr zavolať, že plánujem rodiť v ich nemocnici??? Nebude nejaký problém, keď sa tam jedného dňa len tak zjavím, že idem rodiť???

l.enk.a
23. okt 2013

@mamina1234 Nie, netreba sa tam ukázať, ani volať. Keď začneš rodiť proste tam pôjdeš. Inak je to ak chceš konkrétneho pôrodníka. Vtedy je potrebné sa s ním dohodnúť vopred.

monhla
23. okt 2013

Ja som sa len tak ukázala, že rodím a bolo 😀

mamina1234
autor
23. okt 2013

A bolo to dávno? alebo niekedy teraz???

selena263
23. okt 2013

tiez som rodila v LV, asi 2 tyzdne pred porodom som tam bola, hlavne kvoli svojej zedavosti - kedze som len matne tusila kde to je, hlavne som si chcela byt ista, ze tam potrafim. Na prijme vtedy mali klud, bola tam taka mila starsia sestricka, ked som jej vysvetlila preco som prisla, dala mi papier so zoznamom veci, co si treba priniest, ponukla, ze sa mozem ist pozriet aj na oddelenie - nesla som, lebo som bola rada ze sedim a ledva fucim 😀

barborapretorova
23. okt 2013

Ahoj, ja som rodila v januári a aj ja som isla len rodit 🙂

mamina1234
autor
24. okt 2013

dakujem vam 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre