Očné zuby

6. júl 2023

Ahojte. Ako dlho sa prerezávali vašim deťom očné zubky, ak sa už dali vidieť v ďasne? Na horných ďasnách má biele bodky už asi mesiac, má ich opuchnuté, ale stále sa neprerezali. Keby jedla a spala normálne tak neriešim :-/

basulaak
6. júl 2023

Ocne trvali strasne dlho. Celu vecnost. Niekolko mesiacov, 4? Viac? Dlho predlho nic . Ale takto krasne som ich sledovala, presvitaju cez dasna. Takze som cca vedela, kedy uz konecne vykuknu.

autor
6. júl 2023

@basulaak 4? 😱 pane bože. A takto keď svietili v ďasne tak ako dlho ešte?

basulaak
6. júl 2023

Fotene zaciatkom maja a uz v juli ma trojky von, odrastene, podla fotiek. Uz to dlho netrvalo

autor
6. júl 2023

@basulaak napisem spravu

dada0902
6. júl 2023

Aj u nás očné vychádzali neskutočne dlho tiež to mohlo byt aj 4m som až nechápala ale už vydu keď je vidieť ta dobka počítam ešte 2t

werbenka
10. aug 2023

U nas to tiez trvalo viac ako 3 mesiace, v noci maval dlhe bdenie a nevedel zaspat. Ked vysli vsetky uplne von, az potom sa nam upravil spanok. Drzim palce.

mtn112233
12. aug 2023

To že zub presvita cez dasno nič neznamena, mojmu synovi ako polročnému boli vidno všetky zuby aj očné.. ešte doktorka sa vždy smiala že to tak často nevidí a teraz ma 2 roky a ešte stále ich nemá..

levandulova111
31. máj 2024

Baby, prosím vás... Mojej idú všetky štyri očné naraz... Pravý horný má prerezaný, ale aj napriek tomu to má brutálne opuchnuté. Ľavý horný presvitá už tak moc, že už len čakám, kedy vyjde, lebo aj to ma neskutočne opuchnuté.. spodné sú není až také spuchnute, ale presvitajú už aj tie.. skončili sme aj na pohotovosti, aj u ušného, lebo jej to chytilo ľavé uško.. papá celkom fajn, vodu pije stále, ale tie revy, bože 😭 v noci nespime, cez deň sa len nosí na rukách takmer nonstop. Trvá to už vyše týždňa... Ako dlho to ešte potrvá?? 😭 Kedy sa prerezu konečne, keď už presvitajú tie ďalšie tri?