Zubar s rajským plynom v Bratislave a okolí

sipomar
1. okt 2016

Ahojte, potrebovala by som zistit u ktorych zubarov v BA a okoli pouzivaju rajsky plyn pri zakrokoch, aby sme si mohli porovnat ceny. Google mi nejako moc nepomohol. Potrebujem dat malemu osetrit 2 zuby a inak mi neotvori usta. Ak niekto viete, dajte vediet vdaka.

misiaknunu
1. okt 2016

Ahoj. Ja som bola kvôli tomu v interklinik, lebo okrem nich som inde nenašla nikoho, kto by dával rajský plyn. Len sú dosť drahý...

dionyzka
1. okt 2016

@sipomar s tymi deturencami je tazko. Mne sa takato situacia stala u krneho. Jednoducho dcera nechcela otvorit usta, a aj ked ich otvorila, hned lekarovi chytala ruky, ze to bude boliet. Pol roka nebolo mozne ziadne vysetrenie, vobec nespolupracovala, cisty horor.

Vyriesila som to tak, ze som si kupila rovnake palicky ako mal doktor a kazdy vecer sme to skusali: "ty si daj sama do ust palicku", "otvor pusu len sa pozriem" a zasvietila som jej do pusy... a takto pomaly, az sa mi teda podarilo vlozit jej do ust tu palicku a pritlacit jazyk. Jednoducho sme trenovali a potom to islo.

No skus, mozno to pomoze.
A este skus pochodit viacerych lekarov, niektori to s detmi fakt vedia a pusu otvoria.

Alebo este sme skusali, ze ked Ti dam tento liecik (cukrik s vitaminom C), nebude to boliet. Usta otvorila - tvrdila, ze to bolo lepsie a nic necitila. Oklamat psychiku 🙂

sipomar
autor
1. okt 2016

@misiaknunu dakujem, pozriem sa, nevies kolko by to u nich stalo priblizne

misiaknunu
1. okt 2016

@sipomar Bolo to cca pred troma rokmi a platila som za rajský plyn 20€…

lili007
1. okt 2016

My chodime k manzelom Duckovcom. Rajsky plyn nam zatial neponukli ani som sa na neho nepytala ale syn zvladol vrtanie dvoch zubov s dohovorom ako 4rocny. Bola som pysna. Obavam sa ako to bude s tvrdohlavejsou dcerou.

gladys_07
1. okt 2016

family dental care

sipomar
autor
2. okt 2016

@misiaknunu ano stale je to 20 EUR, uz som to nasla v cenniku,su lacnejsi ako family dental care

sipomar
autor
2. okt 2016

@gladys_07 ano o nich viem, len oni chcu za rajsky plyn 40e

sila2
2. okt 2016

Moja dcéra má panický strach spôsobený Drienovou Ružinov natrafili sme na zlú doktorku na pohotovosti od vtedy sa nechce dať ošetriť nikde 😕 ten rajsky plyn pomôže? Ma strašne kazi a to už 9,rokov. Ďakujem

sipomar
autor
2. okt 2016

@sila2 urcite ano, niektori ludia si ani nepamataju, ze by im nieco robili, moj manzel si to vyskusal, ale v USA a hovoril, ze to bolo super, vraj mu bolo vsetko jedno a nic necitil a odzneje to tiez do nejakych max 30 minut, takze to je tiez vyhoda. Nas maly konecne otvoril usta u zubarky minuly tyzden, a nasli mu 2 kazy na stolickach, jemu sa nedali moc cistit zuby, lebo mal uraz ked mal 1 rok si zlomil predny zub a aj dvojka mu umrela, zubarka na Heydukovej mu to vysetrovala a zub napravila, lebo ho mal az tak vpaceny do dasna, odvtedy mal poriadnu paniku vzdy ked sme len vosli do ordinacie a videl zubarske kreslo. Teraz sa bojime, ze maly, ked mu zase daju injekciu na umrtvenie, sa zlakne a uz neotvori usta na samotnu opravu zubov, oblbovak nam neodporucili, vraj to neposobi dobre na deti, niektore su z toho viac aktivne ako by mali byt ospale a celkovu anestezu urcite kvoli dvom malym kazom nechceme. Rajsky plyn mi vychadza ako super riesenie.

sila2
2. okt 2016

@sipomar ďakujem dcéra sú poriadne čistí zuby ani až tak veľa sladkosti neje ale hneď jej sa skazili bude potrebovať aj strojček ale ten strach co ona ma až záchvaty chytala som rada ze stým rajskym plynom sa to bude dat riešiť tam viem aspoň že hľadať v Ba

sila2
5. okt 2016

S Interklinik mi volali a deti ošetrujú ale ak rodičia k nim nechodia tak vraj +každé ošetrenie 50,eur

sila2
5. okt 2016

A ešte že vraj cez rajsky plyn aj tak uciti bolesť a ze keď nebude spolupracovať tak ďalší príplatok

sipomar
autor
6. okt 2016

@sila2 ano s tym ratam, ze to bude mozno drahsie, ale tu bolest urcite neciti, moj muz uz rajsky plyn mal pri zubarskom zakroku a vobec nic necitil.

sila2
6. okt 2016

@sipomar mňa neodradili peniaze to mi je jedno ale ten prístup už v telefóne a to ze všetko uciti len bude uvolnenejsia s rajskeho plynu skúsim ešte famili dental care ako to majú oni.

sipomar
autor
6. okt 2016

@sila2 tak dajte potom vediet ako ste dopadli tam, vdaka

sila2
6. okt 2016

@sipomar napíšem len tento týždeň to neriešim nakoľko sme chorý.

sipomar
autor
6. okt 2016

@sila2 my sme napisali mail obom klinikam, tak cakame, co sa udeje

sila2
6. okt 2016

@sipomar aj ja som poslala

riki_77
6. okt 2016

@sipomar
ahoj, nechcem ta odhovárať, ja len či vieš čo spôsobuje rajský plyn?
náš syn bol v narkóze a nepamätá si predošle roky, ma pocit že je adoptovaný... ☹

silvinkabb
6. okt 2016

fuuuha, rajsky plyn pre dieta? tak to by som urcite zvazila. ved pre dospelých je to zataz

sila2
6. okt 2016

@riki_77 ako nepamätá?

riki_77
6. okt 2016

úplne ani tortu ani Vianoce....a keď pozeráme fotky neveri že to je on a tam...ale paci sa mu to a ma záujem poteraz a rozprávať o fotkách a zážitkoch.

sipomar
autor
6. okt 2016

@riki_77 no to by som nemohla mu dat ani antibiotika, tie maju tiez paradne vedlajsie ucinky, rajsky plyn sa mi zda to mensie zlo, ako sposobit traumu decku na cely zivot, beztak sa uz dost bal a keby si videla jeho navsetvy zubara, tak by si asi so mnou suhlasila. Bohuzial ma kazy a musime ich opravit, aby to nebolo casom horsie a bolestivejsie, odporucili nam to riesit, co najskor.

sila2
8. okt 2016

@silvinkabb myslite keby to bolo také nevhodné ze by to podávali deťom?

silvinkabb
8. okt 2016

@sipomar neviem ale su zubari co maju laser a su jemni atd. Nas synovec ma tiez strach ale vyborneho zubara. @sila2 co vsetko je nevhodne a podavaju to...
@sila2
@sila2

sila2
8. okt 2016

@silvinkabb viem bola som už kde majú laser aj rozprávku dcére pustili, ale hlbšie kazy už laserom nespravia.

riki_77
11. okt 2016

a nás zubár rieši kaz ešte v čase keď to netreba vrátate, on tam dava dáku tekutinu.
síce si to vyžaduje pravidelne kontroly, aby sa to neprehlbovalo do stavu drobného trvania. on hľadá budúce kazy. 😀

silvinkabb
11. okt 2016

@sila2 ako pride dieta k hlbsim kazom? len sa pytam

inull5
11. okt 2016

@sipomar Family dental care Pezinok 25 eur rajsky plyn až si dobre pamätám.