Mám 16 rokov, som lesbička a moja mama chce po mne deti

thebrightside
25. aug 2020

Ahojte,
moja mama mi vždy hovorí, že by ked budem dospelá tak
si najdem muža a budem mat deti. Ale ja nechcem muža, pretože som lesba. Už som mala dve frajerky a ja neviem či jej to mam povedat alebo si nechat pre seba a naozaj si najst chlapa a lebo co. Alebo pockat kym budem mat peniaze na to aby som sa uzivila sama a zila daleko od nej. Nemôžem mame povedat, že som lesba lebo moja mama je strašne pobožná. Vždy ked jje niečo o lgbt v televízii alebo niekde v novinach bo kde, tak strašne nadáva na všetkych tych buzeramtov a tak isto aj môj brat. Môj brat vie o tom, že mám frajerku a vyhráža sa mi že to povie mame. Preto si ani poriadne nemôžem našetrit peniaze, lebo mi len tak dojde do izby a začne mi chodit po izbe a hladat peniaze.
Prosim poradte čo mám robit😭

lauriema
25. aug 2020

@thebrightside Ahoj, v prvom rade máš 16 rokov. Nerieš co bude. Ako vlastne vieš ze si lesba? Lebo sa ti páči dievča? A to je všetko?

leuchtturm
25. aug 2020

Mas len 16, sustred sa pripravu na svoje buduce zamestnanie. Ja by som sla na istotu, s outingom by som pockala pri tvojej rodine az do doby, keby som bola samostatna. Nenechaj sa vydierat tvojim bratom...ked to prezradi, je to tvrdenie proti tvrdeniu. Povies, ze ma bujnu fantaziu a mal by pozerat menej lesbickeho porna, lebo mu to udiera na mozog. Ak si naozaj lesba, chlapa si nehladaj, nebudes ani ty stastna, ani on.

h2
25. aug 2020

@thebrightside Ježišmária, to si s tým bratom nevieš poradiť? Povedala by som mu, nech to mame pokojne povie, že Ty jej povieš, že to nie je pravda a brat to hovorí preto, lebo je sám teplý. Uvidíš, nič jej nepovie.
A s tým, že mama od Teba niekedy v ďalekej budúcnosti očakáva deti, by som si už vôbec nerobila ťažkú hlavu, veď máš len 16! Určite mama nečaká, že otehotnieš v blízkej dobe, hlavne ak je tak nábožensky založená.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mima1
25. aug 2020

Poradim ti zachvilu koncia prazdniny tak si to chod von uzit😂 to bude ovela lepsie nez konik

jaass
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
foxyfox
25. aug 2020

S bratom si poraď tak ako píšu baby vyššie. Mame nič nepriznávaj. Nechcem ťa uraziť, ale keď som bola v tvojom veku, poznala som niekoľko takých lesieb. Dnes majú mužov a deti. Všetci sa neustále meníme, ale v teenage dobe najviac. Teraz je dôležité vzdelanie, osamostatnenie sa. Ak to neskôr budeš cítiť stále rovnako, matka to určite pochopí, lebo si jej dcéra. Ľahko sa nadáva na ľudí v telke 🙂

simonahra
27. aug 2020

nerieš čo bude, ži tým čo je teraz, uč sa, sústreď sa na svoju kariéru na to čo chceš robiť, mnohé veci sa časom vykryštalizujú samé

vrabelovq_k
2. jan 2021

@jaass tebe sibe?:D ake psychicke problemy prosim ta? ake sracky jej to tlcies do hlavy? byt lesba je normálna vec preboha. nie je to choroba.
radsej ty by si mohla ist k odborníkovi. nech to vyriesi co najskor;)

jaass
Odpoveď bola odstránená
Zobraz