ozi | Registrovala sa 11. marca 2009 na modrykonik.sk. Pridala 1302 príspevkov a 51 inzerátov. Okres Banská Bystrica. |
|
ozi
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
|
|
|
 irsina83 | Registrovala sa 22. júla 2008 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 5997 príspevkov a 17 inzerátov. |
|
irsina83
@sisanka nooo veru, starky vyvara same slsotnky len co ked on by to nestihal casovo, on rad pomali vari a v masterchefovi je vsetko na cas 
|
|
|
 sisanka | Registrovala sa 12. januára 2011 na modrykonik.sk. Pridala 2129 príspevkov a 7 inzerátov. Okres Čadca. |
|
sisanka
@irsina83  tak si uzivaj jeho fajnotky aspon ty  tisko zavidim...ten moj ked chce tak tiez vie uvairt len co ked jemu sa vacsinou nechce 
|
|
|
 irsina83 | Registrovala sa 22. júla 2008 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 5997 príspevkov a 17 inzerátov. |
|
irsina83
@sisanka dakujem, uzivam si lebo uz sama velmi nevladzem a este som aj chora, takze nic moc 
|
|
|
 luciaq (30 r.) | Registrovala sa 27. marca 2009 na modrykonik.sk. Pridala 259 príspevkov. Banská Bystrica, okres Banská Bystrica. - Lea má 8 mesiacov a 2 týždne
- Oliver má 2 roky a 5 mesiacov
|
|
luciaq
dobre ranko. my dnes hovadzia polievka s rezancami. hovadzie masko na paradajkach a paprike a mlete rezne so syrom a kelom. priloha varene zemiaky s petrzlenovou vnatou a hruskovy kompot
|
|
|
 sisanka | Registrovala sa 12. januára 2011 na modrykonik.sk. Pridala 2129 príspevkov a 7 inzerátov. Okres Čadca. |
|
sisanka
my dnes hovadzi vyvar, pecene kura s ryzou a salatom 
|
|
|
 dabon | Registrovala sa 28. júna 2006 na modrykonik.sk. Pridala 153 príspevkov, 2 albumy a 13 inzerátov. Ružomberok, okres Ružomberok. |
|
dabon
Dobre ranko, tak my dnes tiez nejaký ten vývarík hovädzí a vybrala som z mrazáka zajaca, ale neviem ako ho spravit.... asi len niečo ako perkelt a svihnem k tomu šampiňony 
|
|
|
 lienka2 | Registrovala sa 15. augusta 2005 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 4744 príspevkov a 65 inzerátov. Okres Košice. - Tomáško má 1 rok a 8 mesiacov
- Lukáško (10.2.2010) má 3 roky
|
|
lienka2
@danielaj alebo aj ine baby co ste uz robili papagajovy kolacik, treba robit sneh z bielkov ci rovno cele vajicka tam dam?
|
|
|
 reni1512 | Registrovala sa 29. decembra 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 1779 príspevkov a 2 inzeráty. Okres Košice. |
|
reni1512
baby podme dnes do reštiky na obed :D co by sme stale mali len varit :D .... (vyvar s rezancami, rezne, ryza, pecene zemiaky, cviklovo jablkovy salat aaa na kolac ideme k znamym :D)
|
|
|
 nelinka0401 | Registrovala sa 7. februára 2011 na modrykonik.sk. Pridala 1159 príspevkov a 32 inzerátov. Okres Nitra. |
|
|
|
|
 nelinka0401 | Registrovala sa 7. februára 2011 na modrykonik.sk. Pridala 1159 príspevkov a 32 inzerátov. Okres Nitra. |
|
nelinka0401
ja dnes ako vždy vývar-dnes slepačí a temešvárske medajlonky s knedlou.zo včera ešte ostali lievance tak aj sladné ešte máme  dostala som za ne od malej pochvalu,že na jednotku sú 
|
|
|
 miriamr | Registrovala sa 30. januára 2011 na modrykonik.sk. Pridala 430 príspevkov a 90 inzerátov. Okres Partizánske. |
|
|
|
|
 danielaj | Registrovala sa 24. augusta 2010 na modrykonik.sk. Pridala 6419 príspevkov a 177 inzerátov. Okres Nové Mesto nad Váhom. |
|
danielaj
@lienka2 nie sneh nerobievam do papagájového, iba rovno všetko zmiešam 
|
|
|
 eva7780 | Registrovala sa 25. februára 2008 na modrykonik.sk. Pridala 13442 príspevkov. Okres Michalovce. |
|
|
|
|
 danielaj | Registrovala sa 24. augusta 2010 na modrykonik.sk. Pridala 6419 príspevkov a 177 inzerátov. Okres Nové Mesto nad Váhom. |
|
|
|
|
|
danielaj
@mamkabeika no vidíš, ako super si si poradila, čo tam po servírovaní, hlavne, že chutila, ve´d tam bolo všetko mňam, a čo na tom, že to bolo trocha pomiešané 
|
|
|
 natal12 | Registrovala sa 17. júla 2012 na modrykonik.sk. Pridala 1621 príspevkov. Okres Trnava. |
|
natal12
kuracia polievka s domácimi rezancami a kura na kapuste s tarhonou 
|
|
|
 mata71 | Registrovala sa 15. decembra 2010 na modrykonik.sk. Pridala 1651 príspevkov. Okres Nové Zámky. |
|
mata71
dnes je konečne slnečno.....navarená cesnaková polievka zo širokymi rezancami,tarhona,opečená sekana,čerešnovy kompon,,,kupene dukatové buchničky,a uvareny vanilkovy puding..........,, polievka bude aj na zajtra,len rezance budu s orechama cukrom,,,,,
|
|
|
 milka1978 | Registrovala sa 25. júna 2010 na modrykonik.sk. Pridala 625 príspevkov a 2 inzeráty. Žakarovce, okres Gelnica. |
|
milka1978
dnes budú bryndzové halušky so slaninkou a mliečkom  neskutočne sa teším
|
|
|
 macka23 | Registrovala sa 18. októbra 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 686 príspevkov a 6 inzerátov. Okres Galanta. |
|
macka23
Dnes zeleninkova polievka zo vcera a kuracie sote /vyborne/ s ryzou 
|
|
|
 gelinka75 | Registrovala sa 24. októbra 2011 na modrykonik.sk. Pridala 10214 príspevkov. Okres Bratislava. |
|
gelinka75
kuraci vyvar, karfiolovo-cicerove fasirky, pre mm vyprazany syr, ryza, miesany salat a kolac himalaje 
|
|
|
 kikaneu | Registrovala sa 24. augusta 2011 na modrykonik.sk. Pridala 8009 príspevkov a 4 inzeráty. Okres Stará Ľubovňa. |
|
kikaneu
my dnes máme cícerovú polievku  a zemiakovú kašu s kuracími prsiami na zeleninke 
|
|
|
 savanah111 | Registrovala sa 14. júna 2010 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 53 príspevkov a 3 inzeráty. Okres Prievidza. |
|
savanah111
My máme dnes roštenku s ryžou, kapustovo-mrkvový šalátik, a cesnakovo-vajíčkovú polievočku. Ale strašne veľa inšpirácií je tu. Takže aspoň nemám dilemu čo zase budem vari 
|
|
|
 bubo1104 | Registrovala sa 21. augusta 2011 na modrykonik.sk. Pridala 329 príspevkov a 137 inzerátov. Okres Liptovský Mikuláš. |
|
bubo1104
jarná polievka s 10 druhov zeleninky a s haluškami . Halušky som robila podľa jednej maminy tu na MK - vajíčko , strúhanka , korenie , petržlenová vňať a šúľať do guliek , sú fajn . Druhé ryža + kuracie tyčinky , obaľované v cestičku + kompót . Ešte som spravila strieškový koláčik s BE - BE keksíkov , plnka tvarohová + banánik + šľahačka + čokoláda , podaril sa skvelo a malý mi zmastil hneď 2 kúsky
|
|
|
 katushka16 | Registrovala sa 20. februára 2011 na modrykonik.sk. Pridala 708 príspevkov. Topoľčany, okres Topoľčany. |
|
katushka16
ahojte,my dnes zeleninová polievka zo včera a kura na kapuste a zemiaky.a na zajtra som navarila kuraciu polievku a poobede urobím guláš,malé sú choré,mm bude s nimi doma,..
|
|
|
 maculik | Registrovala sa 22. septembra 2006 na modrykonik.sk. Pridala 9887 príspevkov. |
|
maculik
Ahojte, my dnes hovädzí vývar so zeleninou a rezancami, pečená kačka so zemiakmi a prílohou podľa chuti (cvikla, kompót, uhorky,...) a zo včera ešte avokádová pomazánka, podávaná na minižemličkách a so zeleninkou.
No a Adelka bude mať ešte cibuľu s medom a čajík z medovky od svokry, keďže kašle a má teploty 
|
|
|
 maculik | Registrovala sa 22. septembra 2006 na modrykonik.sk. Pridala 9887 príspevkov. |
|
|
|
|
 mita9 | Registrovala sa 7. mája 2010 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 183 príspevkov a 36 inzerátov. Okres Ružomberok. |
|
|
|
|
 lienka2 | Registrovala sa 15. augusta 2005 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 4744 príspevkov a 65 inzerátov. Okres Košice. - Tomáško má 1 rok a 8 mesiacov
- Lukáško (10.2.2010) má 3 roky
|
|
lienka2
kuracia polievka s rezancami, pecena krkovicka a pecene zemiacky k tomu kapustovo-mrkvovy salat, a papagajovy kolacik ideme prave ochutnat, dufam ze bude fajny 
|
|
|
 mamkabeika | Registrovala sa 10. februára 2012 na modrykonik.sk. Pridala 991 príspevkov. Okres Čadca. |
|
|
|
|
 nakup | Registrovala sa 23. augusta 2012 na modrykonik.sk. Pridala 570 príspevkov. Okres Kežmarok. |
|
nakup
AHOJTE NEVIETE MI PORADIŤ AKO SA MRAZENÁ ZELENINA DLHO ROBÍ NAD PAROU ? ĎAKUJEM
|
|
|
|
|