Ako ho stretnúť znova?

6. feb 2021

Ahojte baby, premyslam uz dlhsiu dobu nad takou zvlastnou vecou. skusim popisat. asi pred dvomi rokmi ma kamaratky zoznamili s jednym chalanom, videli sme sa spolu trikrat, v ramci tej partie, boli sme spolu vsetci vonku na dlhsich prechadzkach. No ide o to, ze ja hned ako som ho videla, mi bol velmi sympaticky. Vlastne od prveho momentu. Rovnako ako fyzicky tak aj mi prislo ze mame rovnake povahy, zaujmy, skratka zaujal ma, az tak, ze som pred nim stracala rec 🙂 tak sme sa viac menej bavili tak nejako vsetci dokopy s tou partiou ale o samote sme nemali prilezitost sa porozpravat. ja som mala z neho tiez pocit, ze sa mu asi pacim, ale obaja sme boli taki nesmeli. rovnako on aj ja. ale neviem ci ste tiez mali niekedy ten pocit, ze sa naozaj niekomu pacite, on sa na mna stale pozeral, hoci tak nesmelo, ale mne to prislo ze sa mu asi pacim. ale myslim, ze on zo mna asi nemal pocit, ze aj mne sa paci. ja som sa to snazila zakryt, co teraz velmi lutujem :( ale na druhej strane som bola taka vystresovana, ze mozem nieco pokazit. potom som stale dufala ze sa mi ozve na socialnej sieti, ale bohuzial neozval. kamaratkam som sa nepriznala, ze sa mi paci, ani sa to nechystam spravit. nevideli sme sa od posledneho stretnutia uz 2 roky, ale mne to stale vrta hlavou a ja tam nejak mam pocit, ze to je naozaj tez muz, ktory by sa ku mne hodil. povahovo, vyzorom nie je nejaky extra pekny, ale zaujal ma, aj so spravanim, s nazormi, viem ze 3x stretnutie este aj ked to nebolo len vo dvojici, je velmi malo, ale neviem preco mi tak dlho lezi v hlave. odvtedy som stretla viacero chlapov, aj som bola s nejakymi vonku, ale skratka tohto neviem pustit z hlavy. stalo sa aj Vam take nieco uz? ako ste to riesili? ja mu pisat prva teraz po takej dlhej dobe nechcem. stretnutie ako sme boli s kamoskami uz sa tiez realizovat nebude. tieto dve moznosti su skratka vylucene. mi len napadadlo, ze som citala, ze ked clovek o niecom sniva a naozaj si to praje, tak mu ten clovek alebo vec moze prist znova do zivota. mate s tym tiez niekto pripadne skusenosti? ked nad nim budem vo dne-v noci rozmyslat a skutocne si priat aby mi nejako este vosiel do cesty, aby som ho treba niekde stretla, myslite, ze sa to moze stat niekedy realne? viem este, ze chodi rad jazdit na korcule po takej hradzi, tak som premyslala, ze by som tam isla aj ja, ale aka je pravdepodobnost, ze akurat v ten cas ako tam budem ja, tam bude aj on? byvame kusok od seba asi do 20 km.

evamea
6. feb 2021

Písať mu nechceš, kamarátkam to povedať nechceš, ty vlastne ideš čakať na zázrak, kým si spomenie na dlhú prechádzku s partiou zpred dvoch rokov. Tak to držím palce.

katkami123
6. feb 2021

Kľudne už niekoho môže mať, ale aj nemusí. Normálne mu napis na sociálnej sieti, určite ho už máš nájdeneho. Aspoň budeš vedieť na čom si.

jenny224
6. feb 2021

Projektovat si budúcnosť je pekná vec. Ale popri tom aj trochu reality do života, 2 roky ste o sebe ani nepočuli? Však buď mu napíš (pre splnenie sna je potrebné niečo urobiť, nie len snívať), alebo sa choď teda korčuľovať, kde on. Ale nepýtaj sa takú hlúposť, aká je pravdepodobnosť. Proste to UROB. A najprv si ho preklepni na fb alebo ig, či už nie je zadaný

jaskolka
6. feb 2021

Veď ak vieš, ako sa vola, napíš mu na fb, uvidíš, ako ti odpovie.Mozno že už je zadaný, možno nie. Chod na tu hrádzu, ak tam zvykne chodiť.. Ale čakať, že on si možno spomenie na dievča spred dvoch rokov, ktoré sa mu páčilo... Tak to skutočne by musel byť zázrak.

autor
6. feb 2021

pozerala som ho na fb nie je zadany, to viem istotne. mne je hlupe mu teraz po takej dlhej dobe pisat. skor by som to videla na tu hradzu, nerobilo by mi dufam problem pripadne sa mu prihovorit zoci voci snad by som neonemela zasa 🙂 len keby som aspon vedela, kedy tam bude aj on 🙂 no je to troska komplikovane.

evamea
6. feb 2021

Nie je to vôbec také komplikované, ako si to komplikované robíš. 🙂 Normálne mu napíš, budeš vedieť na čom si. Lepšie ako živiť v sebe nádej a v hlave rozmýšľať pomaly nad svadbou v prípade, že by si ho na tej hrádzi stretla. Ak si ho zaujala natoľko, aby sa s tebou stretol, tak načo čakať?

veronikaszabova
6. feb 2021

Kolko mas rokov?
Ved mu normalne napis

sima338
6. feb 2021

Júj, to je zlatý príbeh, ale prosím, nečakaj, že jemu jedného dňa dojde, že fúha, tejto kočke napíšem a spoznám ju lepšie. Áno, stať sa to môže, ale nie sme v mexickej telenovele a šťastiu treba niekedy pomôcť. Nebála by som sa mu napísať, niečo neutrálne, žiadne vyznávanie citov či emočne nabité správy hneď na úvod. Tie záležitosti typu hrádza a kde ho môžeš stretnúť, to nechaj tak, veď aj tam by si ho musela nejako osloviť a začať konverzáciu. To je jednoduchšie mu už normálne napísať a uvidíš podľa de baty, čo si budete písať.

1sally12
6. feb 2021

Veď mu normálne napíš, nechápem😎 Tiež som raz dávno "riešila" niečo podobné - človeku som som napísala asi po 5 rokoch cca čo som naňho natrafila na sociálnej sieti, (kedysi sme ako deti chodili do nazvime to "krúžok"), tak som sa pripomenula či si ma pamätá...jasne, že hneď nevedel kto som, ale začali sme písať a potom už vedel. Dopadlo to potom celkom inak, ale to je už iný príbeh...

metuzalem
6. feb 2021

Nevahaj uz ani minutu a napis mu. Len tak, aby nevyznelo ze nanho myslis 2 roky...ak je clenom nejakej skupiny na fb, pridaj sa a napis jeee aj ty si tu?? Teba odniekial poznam....😎 atd. Hlupe by bolo ak by si sa neozvala a nieco na nom je. Mozno z toho nic nebude, ale ktovie...

katus226
6. feb 2021

ved mu napis, ze ti fb vyhodil jeho profil ako "ludi, ktorych mozno poznate", tak si si spomenula...

annamarin
6. feb 2021

Ja by som to videla skôr na tu hrádzu. Len mu viac davaj najavo, ze sa ti páči. Raz na neho natrafis určite. 😄

danica2711
6. feb 2021

no bohužiaľ z toho všetkého je najlepší nápad tá hrádza. Choď tam korčuľovať každý deň a pritom naňho intenzívne mysli, raz sa možno zadarí! Síce tam asi bude s frajerkou alebo sa na teba už vôbec nebude pamätať, ale vieš, akú športovú zdatnosť za ten čas získaš? Paráda!

autor
6. feb 2021

viem ze je to zvlastny pripad. len som chcela vediet ci nahodou nemate niekto podobne skusenosti

deti95060810
6. feb 2021

ale mám skúsenosť...viac menej som si fešáka zidealizovala... Po čase sme sa ozaj stretli, aj vzťah sme mali a tým to pekné asi tak končí... 🙄 už viac ako 20 rokov si nevieme prísť na meno...
však vyskúšaj ísť na tú hrádzu kde sa chodí korčuľovať...len si od toho moc nesľubuj, aby si nebola moc sklamaná... 😉

cacianka
6. feb 2021

@katus226 áno, aj mne tak vyskakuju kamarati kamarátov, susedia susedov, kamarátky kolegov
A opačne.
Vyskocil si na fcb

thewitch
6. feb 2021

Ale no, veď mu napíš 🙂 zase spomeniem - kto chce ostať v našom živote, nájde si cestu. Tak si ju sprav ty 😊 viem že teraz je to ťažké ale ak ste sa doteraz nestretli tak je minimálna šanca že sa to stane, skús ho kontaktovať a myslím že jwho to poteší len tak zrazu správa od niekoho koho nevidel dlho 🙂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dkethe
6. feb 2021

Tak ti poviem, ze keby o teba stal, a bol by to TEN pan osudovy, uz davno by ta vyhladal.
Takze o nic neprichadzas, hladaj dalej 🙂

narayan
6. feb 2021

@1sally12 dopadlo to ako celkom inak? Ma zaujma 😎

autor
6. feb 2021

@dkethe aj toto som si hovorila prave preto sa zdraham pisat prva, hoci bol dost hanblivy tak neviem ci sa nehanbil prejavit a napisat?

dkethe
6. feb 2021

Na hanblivom chlapcovi nemusi byt nic zle. Ale popravde, zivot je jednoduchsi s aktivnym priebojnym a silnym muzom 😉 neries ho

vilma7
6. feb 2021

Možno si ťa nebude ani pamätať. Na tvojom mieste sa.mu radšej pripomeniem na FB a tak sa aspoň vyhnem trapasu alebo sklamania.
Tam sa mu prihovoriť nevieš, ale ísť ho oháňať na hrádzu? Ako sorry. Trošku naopak.

A na zázraky ozaj nečakaj, že keď budeš na neho neviem koľko x myslieť, že sa.to stane. Nestane. Človek musí pre svoje šťastie niekedy pohnúť zadkom.

birika
6. feb 2021

nie kazdy oznamuje na FB ze je zadany 🙂

katkami123
6. feb 2021

Keď sa mu nedokážeš prehovoriť na sociálnej sieti, kde to nie je osobne, tak v reálnom živote v danu chvíľu už vôbec 😉 trosku viac si ver, odvážnym svet praje

katkami123
6. feb 2021

Inak čo mozes štatút tým, ze mu pošleš žiadosť o priateľstvo a napíšeš - ahoj, kedysi sme boli partia spolu vonku, pamätáš si ma ešte? Nič. Pochybujem, ze budeš mat odvahu mu toto povedať do oci, keď to nezvladas cez písmenka.

lija22
6. feb 2021

mala som na vyske v partii takehoto, ja som bola do neho brutalne buchnuta. aj on do mna. obaja, telce, sme cakali na prvy krok toho druheho. To sme si napisali az po rokovh, ked uz sme obaja rodicmi a stastni, kto vie co by bolo. ale nemozem povedat, ze ma to nemrzi. napus mu a nestracaj cas

anukha
7. feb 2021

Tak a co keby si mu napisala, ze by si sa rada isla korculovat na hradzu a ze si pocula, ze ho korculovanie tiez bavi? Teda, ci by isiel s tebou? Ak takto priamo nie, potom ma napadlo vytvorit skupinu na FB - korculovanie hradza XY a pozvi tam niektorych zo spolocnych kamaratov, ktorych tiez bavi korculovanie, alebo sport.

kitycat
7. feb 2021

To budes cakat do jari ci leta na to korculovanie? 🤔🤣🤣

1sally12
7. feb 2021

@narayan ale mňa už nie 🙂