Čo si kompenzuje tento muž?

subsist
11. jan 2016

Ahojte kočky,
Čo chce muž (28 ročný) DOSIAHNUŤ, ktorý keď sa opije, "ide po každej žene na blízku na diskotéke?" (Povedal mi to jeho kamarát, ktorý to mal od ďalšieho kamaráta, ktorý tam bol, a dodal, že to nemám brať vážne) ? Neviem sa vcítiť do jeho kože a pochopiť, že je to v poriadku, ako tvrdí, keď sa išiel zabaviť a vybehnúť zo stereotypu, zmeniť prostredie... Taktiež tvrdí, že si nič nepamätá. Čo na oplátku, keby som to robila ja. Aký by ste mali na mňa názor? Ospravedlnilo by ma, ak by som tiež prišla takto opitá za mužom a stala sa nevernou? Zbavila by som sa viny, keby som si nič nepamätala? Keďže si nič nepamätám, tak sa skutok vlastne ani nestal? On aj jeho kamarát tvrdí, že sa boli zabávať a že nič zlé neurobil (a že si zároveň nič nepamätá...). Mne to príde tak, že skúša, skúša kým mu niektorá nedá. Trebárs "iba" bozkávanie a pod...

štyri dni ho doma niet, čo išiel na chatu na silvestra, v piatok dostal slinu na diskotéku.
ja viem, vidíte iba môj pohľad, čo je 33%, ale aj tak poprosím o názor. Zaoberám sa somarinami, keby chcel tak zahne. Ale predsa len nenahlodá Vám to dôveru v človeka?

Sme spolu šesť rokov.

romanovic
11. jan 2016

Tvoja cast je iba 33%?????? Asi hej, lebo si seba malo vazis, ked si s takym debilom....

evittam
11. jan 2016

@subsist No, dievča neviem koľko máš rokov, ale čo si kompenzuje - tak to vie len on ako pozerám. Predpokladám ,že spolu žijete-bývate - no, má doma kuchárku,upratovačku, sexuálnu partnerku ak má záujem....a inak si žije svoj život slobodného chlapa-veľmi rýchlo a skoro utekaj.... 😉

sense
11. jan 2016

mam sa dost rada na to aby som si s takymto clovekom nekazila zivot

timea7
11. jan 2016

ak by som na takého narazila, obávam sa, že by mi bolo srdečne jedno, čo si kompenzuje, lebo by ma už dávno nezaujímal

janulka_d
11. jan 2016

nechápem,prečo si s takýmto človekom...je to asi chlapec, ktorý nie je ešte vyzretý a chce si užívať,asi má pocit,že zažil toho málo na to,aby si vážil,že je s jednou a tou istou ženou....a alibi,že si nič nepamätá?nemám slov...ty by si si tiež mohla užívať kade-tade a tvrdiť,že si nič nepamätáš,ale nerobíš to...on by to tiež nemal robiť...je to strašne plytké a trápne, mňa by to veľmi urážalo 😒

staronova
11. jan 2016

dievča, ja byť tebou, ušetrím si čas a ani tu nepíšem. Radšej si vymažem jeho tlfč v mobile,uvarím čaj, vyložím nohy a opilníkujem nechtíky....

kleofaszkutya
11. jan 2016

Tento muz sa stal protagonistom v dementnom pribehu, ktory akysi nudiaci sa troll vymyslel pre svoje pobavenie ako sa slepice z konyka pretrhnu v mudrach, ktore na pockanie vygeneruju.

majka99999
11. jan 2016

Dost na povazenie, ked na Silvestra nie je s niekym, s kym ma 6-rocny vztah, nemyslis? Ist na chatu sa da aj s priatelkou. Nevera je nevera, aj ked si take veci clovek nepamata, aj ked opitost moze byt povazovana za polahcujucu okolnost, cast ludi byva povolnejsich pod vplyvom. Ked si veci nepamatam, nechlascem a netulam sa po diskotekach, ked mam doma niekoho, co mi toleruje pansku jazdu na chate. My sme spolu vyse 5 rokov a kazdy Silvester sme boli spolu, aj ten prvy po 2 mesiacoch chodenia.

jana_eyre
11. jan 2016

to je taky pubertalny skoro tridsiatnik, skoda s nim zabijat cas.. vykaslala by som sa na neho, nech si bali stredoskolacky.. ty si najdi normalneho muza do zivota..
urcite je takych kopa, len zeny akosi casto vyhladavaju takych divnych muzov.. /aspon co podla konika posudzujem/

nechapem cim moze takyto clovek druhe pohlavie pritahovat..

jeannna
11. jan 2016

Okrem ineho, co tu uz bolo spomenute, mi pride na um, ze je nevybureny ( ma 28 rokov a ty si vo vztahu s nim 6 rokov ). Tym ho ale samozrejme nechcem ospravedlnovat.

lapalma
11. jan 2016

Neverííííím 😀 ,
ty nie si skutočná, ty si nakreslená ! 😀 😀 😀
Tvoj chlap si nekompenzuje NIČ, on totiž nevie kompenzovať 😉
Je plytký ako tanier a šťastný, že si našiel teba ... ktorá mu dovolí všetko a namiesto kopnutia do .... si spytuješ svedomie, kde si urobila chybu.

dominika6
11. jan 2016

Chlapi vzdy drzia spolu a ich spolocny menovatel je docasna amnezia,lebo ked nic nepovie,nic nepokazi...chod na disco a sleduj ho

mala_hobitka
11. jan 2016

Nie si pre neho dost dolezita aby s tebou travil cas. Ked sa opije padaju zabrany a on robi co robit chce - lieta za inymi.

Dala si dobru otazku. Ake by to bolo keby si spravila ty to iste? Na to si vies odpovedat aj sama. A odpovedaj si aj na dalsie - preco to nerobis? co by ta viedlo k podobnemu spravaniu?

Za seba mozem povedat: Keby si to spravila ty, bola by si regulerne neverna. Alkohol nealkohol. A on bol regulerne neverny. Takto sa clovek vo vztahu nesprava lebo JE VO VZTAHU. Len clovek co vo vztahu spokojny nie je, nevie sa rozist (alebo nechce kvoli nejakym vyhodam co mu zo vztahu plynu) robi taketo excesy. Podla mna sa nasla dobra dusa co vidi to co vsetci len tebe to nikto nepovie.
Hlavne si uvedom, ze vo vztahu sa bezne idu ludia resetovat spolu.

sono2
11. jan 2016

Sú také typy mužov, bratranec je takýto, robí deti, všade kam chodí. Moc sa nespoliehaj, že len šteká A nekuše. Nebola by som s takým ani minútu. Mne veľmi záleží, či chlap, neokukuje iné ženy. U mňa by neuspel.

cerez
11. jan 2016

28 ročný chlap by už mal mať tieto úlety za sebou. To ako sa správa pod vplyvom alkoholu neospravedlňuje jeho konanie. Ak si nič nepamätá o to horšie, že to nemá ani pod kontrolou. 6 rokov spoločného života s takýmto človekom by mi už dávno povedalo, že to nie je partner na spoločné žitie. 😒

katarinapekna
12. jan 2016

vieš prečo boh stvoril najskor muža a potom ženu? lebo musel začať od nuly 😎

charity
12. jan 2016

Co si kompenzujes Ty, ze s nim este stale si?

sandra551
12. jan 2016

Noo, nič v zlom, ale pri takomto životnom štýle určite nielen šteká ale aj hryzie 🙂 Žien na diskách, ktoré si chcú tiež len užívať je viac než dosť, takže spoliehať sa na to že mu nijaká nedá je blbosť 🙂

jalito
12. jan 2016

Moj názor na to je, že možno ho zakladateľka do niečoho tlačí, do toho, do čoho on moc nechce a tak má pocit, že mu uchádza život a preto vystrája ako utrhnutý z reťaze. Alebo ho zakladateľka moc drží nakrátko. Alebo je to nevyzretý chalan (ale už pomerne doť starý, lebo u nás na diskotéke sa už tak starší mládenci v jeh veku nevyskytujú každý týždeň).
A možno má pocit, že si musí užiť s každou, kým sa ožení a usadí.

bambibam
12. jan 2016

Keď sa zobudíš a prestaneš snívať ,daj si dole aj ružové okuliare ,lebo o 10 rokov budeme z našich daní prispievať na Tvoje liečenie . A veru nebudeš sa cítiť najlepšie ,lebo už teraz sa cítiš na figu.

katka1981
12. jan 2016

Mne by bolo uplne jedno co mi tu kto napise, na toto mam svoj nazor od nepamati. Nemusela som mat este ani chlapca, aby mi bolo jasne, ze s takym hnupom by som sa nedala ani len do reci, nie to este s nim zabila 6 rokov. Chlast vobec netolerujem a hentake chovanie rovnako. Mna normalne udivuje, ze potrebujes radit v takychto veciach. Ja mam asi stastie na rodicov, u nas doma sa nikdy nic take nedialo, otec nikdy po krcmach nechodil, ked tak si vypil doma, ale nikdy nebol opity, rodicia travili cas v zasade spolu, ja nevravim, ze je to recept na stastie, ale ja som bola tak vychovana a povazujem to za normalne.

lubiss
12. jan 2016

nezrelý blbeček....na Silvestra ste neboli na chate spolu ???? dobrý vzťah :D

cacianka
12. jan 2016

zmeň otázku na tému ... a diskutuj ak chceš,
ale toto čo on stvára, veru nie je zrelé ani dospelé, ale ani pre mňa by to nebolo akceptovateľné, či od partnera či manžela, absolútne NIE

nanulik
12. jan 2016

No na zaciatku ma zarazilo ze nieco ti povedal kamarat, ktory to ma od kamarata, ktoremu to pivedal iny kamarat atd. atd. atd.
taketo maniere by som netolerovala. Jasne obcas ide on von s kamaratmi, obcas ja s kamaratkami. ale ziadne diskoteky. A aby bol na silvestra sam na chate? To by tam uz rovno mohol aj zostat.

lienkan
12. jan 2016

Aj si tu nasla odpovede na Tvoju otazku? Ziaden z nas do Vas 2 nevidi - tu na modrom koniku zrkadlo neuvidis 🙂
Bud silna - ved si uz velke dievca, ci?

mima4
12. jan 2016

otazka moze zniet:

co si kompenzuje zena, co s takym chlapom chodi uz 6 rokov?

veronka91
12. jan 2016
Používateľ veronka91 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronka91.

presne tak hned by som odisla od neho

mawka
14. jan 2016

mne sa snad sniva. to co su tu za temy v poslednej dobe 😕 😅

letasi
14. jan 2016

@subsist tak si na diskoteku vybehni aj ty,alebo niekde inde mozno stretnes normalneho chlapa a tomu mozes potom s kudom kopnut do zadku...