Čudný pocit muža vo vzťahu

erikacizmova
16. feb 2021

Dobry den žienky pisem ohladom toho či sa vam to uz vo vztahe stalo priatel mi povedal pred mesiaco ze ho somnou aj vztah nebavy aj bavy ze ma v sebe čudny pocit tak sme sa porozpravali a dohodli sme sa ze to napravime všetko išlo uplne pohode kazdy jeden den to bolo lepšie a a včera mi povedal zase ze ma v sebe ten čudny pocit ze nie je to moja chyba a že ma velmi lubi že to mi neklame a furt ma ten čudny pocit dufam ze ten pocit poznate... ja svojho priatela velmi lubim bol mi tu vzdy oporou ked sa citim zle mozem mu vsetko povedat pozna ma velmi dobre aj ja jeho dokazem sa snim smiat 24denne velmi ho aj lubim a stratit ho nechcem kvoli jednemu blbemu pocitu aj som videla ze ho nieco trapi ale ja neviem preco ma ten pocit ze somnou chce aj nechce v sexe si vzdy rozumieme nic podviest ma nepodviedol ani ja jeho takze viete mi nejak poradit nieco alebo mu vysvetlit nieco rozchod nechcem

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terezka1947
16. feb 2021

@erikacizmova tu sa ozaj neda radit. Mozno len jedno,povedz,co citis....a zbytok uz nechaj na neho.
Ak on citi,ze nieco ok nie je....nezmenis to.
A on za to ano nemoze.
Znasilnovat lasku nema zmysel...to potom budete robit stale a trapit.sa vo vztahu.

heleninamama
16. feb 2021

@erikacizmova Na obzore sa objavil niekto lepší/krajší/zaujímavejší ako Ty. Chlap je nabudený, len ešte nevie, či mu to vyjde... Ak áno, je pripravený opustiť Ťa. V kazdom prípade nie je do Teba taký zamilovaný ako Ty do neho.

martina1201
16. feb 2021

@erikacizmova ťažko radiť keď on sám tomu pocitu nerozumie, prípadne si ho ty sama nám nevysvetlila. Nepíšeš ani ako dlho ste spolu, ani či pracujete a od kedy ten pocit ma. Možno ten pocit ani tak nie je o vás ako o tom, že sa nikam nedá ísť, nič poriadne robiť a je to skúška každého vzťahu. Nastupuje potom nuda vo vzťahu a pocity že to nie je to čo chcem. Nepíšeš nič o trávení času spoločnom a ani o tom či sa niečo zmenilo koronovou dobou. Možno keby ste si dali pauzu tak zistí že naozaj chce byť s tebou a už potom to bude v poriadku a čudný pocit sa stratí. A možno zistí že predsa len to nebolo ono a ostanete len kamaráti.

terezka1947
16. feb 2021

Trosku sa postavim na stranu muzov.
Ak raz tam nieco vo vnutri chyba,nepomoze si. Nemusi byt nikto novy. A je fer,ze to povie.
To iste je aj u zien...nie vzdy je niekto novy na obzore,ale bud s tym clovekom byt chcene alebo nechceme. Moze byt nsjkrajsi,najmilsi...nepomozeme si.
Je lepsie to ferovo priznat a ukincit to.
To je o nicom taky vztah,kt.si roky,destarocia nahovarame ako to zvladame,obetujeme sa atd,atd.

unicornlady
16. feb 2021

a tie pocity súvisia s tebou, so vzťahom? lebo teraz je doba, aká je, všetci sú už psychicky unavení, zdeptaní... takže každý má nejaké blbé pocity. A preto tie jeho pocity ani nemusia súvisieť s tebou. Ale s tým, že je toho priveľa na človeka.

heleninamama
16. feb 2021

@terezka1947 Chlap málokedy ukončí vzťah kvôli tomu, že chce zostať sám, pretriediť si myšlienky a pocity, zisťovať, či ho niekto baví /nebaví... Chlapi sa presúvajú - od ženy k žene, servis a sex je na prvom mieste.
Ak uvažuje o ukončení, má blbé pocity... už vie, že táto žena je len dočasná stanica a obzerá sa po inej. A to je vždy začiatok konca.

tenerifka
16. feb 2021

Tak ako napisala
@heleninamama
bud v strehu, chlap ked ma doma sex a pohodlie, a na scene nie je ina srnka, nenapadaju ho taketo kraviny, vekom zistis, ze chlapi su z Marsu a zeny z Venuse, sme uplne rozdielni, chlapi vobec neuvazuju a neanalyzuju vztahy ako my, potrebuju najest, zasexovat a mat svaty pokoj.....

terezka1947
16. feb 2021

@heleninamama nemyslim si.
Neda sa zo vseobecnovat.

ndrag
16. feb 2021

@erikacizmova asi to nieje pre neho ono. Tebe zrejme tiez blika kontrolka, ze nieco je tak ako by byt nemalo, no neviem poradit nic... Mozes sa aj na hlavu postavit, to co citi niekto iny nezmenis.

janickacrazy
16. feb 2021

@erikacizmova hlavne sa mu nevnucuj, skús byť trochu nedostupná, ak sa dá, neviem či spolu bývate, ak áno, tak skús odísť na týždeň-dva pod nejakou zámienkou, alebo si nechaj poslať kvety od tajného ctitela, nech sa ten tvoj trochu zapotí

dadis
16. feb 2021

Po mojich skusenostiach by som sa stiahla a hned bez dramy odisla zo vztahu z viacerych dovodov. 1.nechcem nikoho nutit, aby ma mal rad. 2. nechcem, aby niekto so mnou bol iba preto, ze teraz nema nikoho lepsieho a caka, ako sa to cele vyvinie 3. nechcem, aby sa nietko citil vo vztahu so mnou zle. 4. nechcem sa ja citit vo vztahu s niekym zle. Tak som sa rozhodla, aj ked som mala deti. Nebolo to zo dna na den, musela som k tomu casom dospiet. A inak suhlasim si s tym co napisala @heleninamama.

jaskolka
16. feb 2021

Jednoducho cíti, že "nie si to pravé orechové" teda vzťah s tebou, nie ty, ako osoba. Necíti zamilovanosť, lásku, možno sa o to snažil, ale nič z toho. Je to aj fér, že ti to povedal, aj keď na druhej strane, viac fér by bolo, keby rovno ukončil vzťah, lebo tak si "necháva ako zálohu". Nemusí mať zrovna už inú vyhliadnutu, proste nechce byť možno sám, kým nepríde iná.Neviem, ak niekoho ľúbim, tak vzťah s nim ma baví... Ja by som to asi ukončila sama, na tvojom mieste.

miriam11
16. feb 2021

@erikacizmova nevie ako ti ma povedať, že chce vás vzťah ukončiť. Ma vo výhľade niekoho iného. Vie, že by ťa to zobralo na rovinu povedať, že končí, tak si vymyslel reči o pocitoch.

kassandra25
16. feb 2021

@erikacizmova mne to pride, ze sa potrebuje riadne pre ten vztah rozhodnut, dozriet nan. Mozno ma v zalohe inu, o ktorej ty netusis a ta je jeho vysnivana a uz sa mu s nou zacina darit....tak mi to pride.