Je vzhľad veľmi dôležitý?

29. okt 2021

Spoznala som chlapa , velmi si rozumieme je mi s ním vynikajuco, lenze nieje velmi môj typ.. môj typ chlapa je vysoký, velmi svalnatý...a on tie svaly nema ale zas je to velmi úspešný muz... ženy co vas zaujme na chlapovy? Mate chlapov svoje vysnívané typy ako mali vyzerať a aj tak vyzeraju ? Alebo ste skoncili s muzmi ktorý neboli váš typ ale aj tak vas zaujali ?

ivik4
29. okt 2021

Moj byvali nebol vobec moj typ chlapa a tak to aj vyzeralo po fyzickej stranke,zato sme sa milovali velmi, laska jak hrom. Ja som vztah ukoncila . Spoznala som mojho muza, presny opak. Nenavideli sme sa,nemali sme si co povedat, liezli sme si na nervy, priam alergia na seba. ALE fyzicka pritazlivost nenormalna, moj muz je presne typ chlapa co som si predstavovala este ako mala pubiska . Velmi sme obaja chceli a pracovali na nas dvoch a postupne tam uz toho bolo viac ❤. No a poviem Ti ze keby nedaj boh sa niekedy s muzom rozvediem , uz by som nevedela upustit z narokov, proste som si zvykla na mojho vysokeho blond chlapa s krasne vypracovanym telom a velmi by som porovnavala,nechcela. Myslim ze u neho by to bolo podobne. My sme sa co sa fyzicna tyka nasli

ckocka
29. okt 2021

Muži v mojom živote boli rozne typy. Vzhladovo sa mi páčia tmavší južania, ale to neznamená že by som partnerov hladala na dovolenke pri mori.
Ja to mám asi tak že že ak s mužom súzniem po duševnej stránke, tak sa mi zapáči aj jeho fyzický vzhlad. Takže vlastne na tom ako vyzerá pri výbere záleží málo.

lindusss2016
29. okt 2021

Ja sice nemam vyslovene preferovany typ, aj ked nepacia sa mi taky metrosi, ale proste musi ma chlap niecim zaujat fyzicky a ked sa tak nestane, tak smola, budeme kamosi 😁 tiez mam podla mna krasneho muza, skaredeho by som nechcela 😁 u mna fyzicno hra velku rolu

janci05
29. okt 2021

Ja som svojho manzela namotavala, ale keby som sa mu ja nepacila, tak nie sme spolu manzelia. Ista chemia musi fungovat.

ckocka
29. okt 2021

@janci05 Ale tú chémiu práve vobec nepodmieňujú vzhladové preferencie.

janci05
29. okt 2021

@ckocka mali sme sa tak vopred vyhliadnuti. Mne sa pacil on a ja jemu.

deti95060810
30. okt 2021

vzhľad je dôležitý najmä pre mladšie vekové skupiny. mňa vie chlap zaujať aj svojou charizmou, slušným vystupovaním, životným prehľadom a mám rada ak veci neberie príliš vážne ale s istým nadhľadom a humorom.... 😉

deti95060810
30. okt 2021

a vieš čo robí mužov ešte viac príťažlivých? FUNKCIA... 🙂

miadi
30. okt 2021

Nemala som vizualne vysnivany typ. Mna to nejak neberie ten vyzor skor ine veci. Stretla som len 2 chlapov z milionov co sa mi zdali pekni 😬tak dokonalo.. jeden bol model a venoval sa bojovym umenim. Ale chemiu som necitila bol ako brat. Druhy toho som stretla cestou do obchodu a ze wow krasny vysoky tmavovlasy a este k tomu poziarnik ( nie som na uniformy 😄ale mohol by byt magic mike krajsi ovela ako ten herec )usmial sa na mna ale mna v aute cakal mm a mala 😁mm sa mi zdal ok no pupkatejsi ako by sa mi pacilo. Ale nevadilo mi to. On sa tak pretvaroval 😂ze sa zdal fantasticky. Chapavy pocuval ma. Je starsi o 9r ked vidim fotky za mlada bol fesak mal vlasy 😄bol chudsi a tie jeho siroke ramena. 😍ale mali sme chemiu ked sa ma dotkol zježili sa mi chlpi na rukach husia koza 🤣boli sme velmi zalubeni taka laska co hory prenasa. Ale nemenila by som deti mame dokonale 😃Mna viac zaujme chlap tym ako sa pri nom citim nie ako vyzera. Krasa pominie. A stretla som aj vela mega uspesnych muzov ale ani jeden mi Nebol extra sympaticky. Na tvojom mieste by som to skusila snim. Moze Ta v intimnej oblasti pozitivne prekvapit Aj ked nevyzera ako Brat Pitt .. a ked to nebude Ono vzdy to mozes ukoncit.

ruzasipova
30. okt 2021

@deti95060810 Kvadraticka? 🙂

ivangeline
30. okt 2021

Mala som vysnivaneho chlapa..estw v puberte. Doteraz som ho nestretla a to nemal 2 hlavy. :D :D Skor je to o iskre. Chemii. Zalubeni sa. Musi sa pacit. To jasne. Ale tvojmu telu a podvedomiu...

michaela789
30. okt 2021

Môj manžel tiež nebol môj typ, keď sme sa spoznali. Ale tak to sme boli mladí, po dvadsiatke, ja som vtedy letela na dlhovlasych slobodomyseľných gitaristov.... Keď som prvýkrát uvidela môjho tak sedel ticho za stolom a čítal Cestu do stredu zeme 🙈🙈🙈 bol to pekný mladý muž, ale že by sa mi z neho triasli kolená to teda nie.
Ale priťahoval ma, len som nevedela čím. Keď otvoril ústa zistila som, že má skvelý humor, pohotovú myseľ, že ho baví umenie a hlavne ma mal úplne v paži ako dievča 🤣 a mňa to začalo strašne štvať 🤣🤣🤣 číslo nepýtal, nevolal ma von, nič, no na porazenie 🤣 až po rokoch sa mi priznal, že ten nezáujem bol cielený lebo som vyzerala akože nemám o chalanov núdzu a on chcel byť iný.
Hoci na začiatku nebol môj typ, postupom času som zistila že môj typ je - je to najnádhernejší muž, akého som stretla, vysoký, tmavý, štíhly, vlasy má krátke a ani na tej gitare nehrá ale teda gaťky by som po ňom hodila hocikedy. A náš syn je celý tata 🥰 našťastie aj povahou lebo keby bol po mne tak všetci umrieme 🤣
Vzhľad nie je všetko. Ten človek si ťa pritiahne inými vecami a nakoniec zistíš že si celý čas vlastne chcela niečo čo si ani nechcela - presne ako ako ja s tým dlhovlasym gitaristom 🤣

diewcatqoo
30. okt 2021

Mne sa napr pacia take talianske typy, sneda pokozka, tmave vlasy, pekne zuby.. ale nevedela by som si predstavit zit s talianom. Neznasam taku taliansku povahu a asi by sme sa vzajomne pozabijali 🙂
S mojim muzom som sa zoznamila cez pokec. Dlho, dlho sme si pisali bez akejkolvek fotky a velmi sme si rozumeli. Ked poslal fotku, tak som si pomyslela, ze takyto clovek ma nikdy nebude chciet. A sme spolu uz 15 rokov. Raz v slabej chvilke sa mi aj on priznal, ze ked som mu poslala fotku, tak vraj si pomyslel, ze som uplne mimo jeho ligu a ze taketo dievca ho urcite nebude chciet 🙂

mabenn
30. okt 2021

Vzhlad je nieco co moze pomylit, co je kratkodobe, co ajtak do konca zivota dolezite nebude...mna zaujme charizma, vyzarovanie, dolezita je osobnost, lebo s tou budes v skutocnosti zit. Pokial ta fyzicky odpudzuje, tak to asi dobre nie je, ale ak sa zalubis do osobnosti, vnimanie vzhladu sa ti moze zmenit.

oktoberka
30. okt 2021

Mňa na mužovi priťahuje inteligencia-taka prirodzená,humor,no a aj správna gramatika,aspoň mnozne cislo mať ok,však autorka?

katkamatka7
30. okt 2021

Vzhľad som riešila tak v 12.,15. rokoch. Potom, či je tam chémia. Potom, či mi dokáže doniesť mlieko, či opraví elektrickú zásuvku. Potom, či dokážeme spolu viesť rozhovory bez hádok, či sa na seba tešíme. A vzhľad? Sú určite charakteristické vlastnosti, ktoré sa dokážu prejaviť v maličkostiach vo vzhľade a na základe subjektívnych skúsenosti skôr inklinujeme ku tým, ktoré nám ľudia svojim vzhľadom podvedome signalizujú a pociťujeme neistotu a nepríjemne pocity pri tých, kde cítime, že nie o tam nesedí.
Príklad: ruky, ktoré pracujú a ktoré si žijú v bavlnke. Pohľad očí, ktoré bez slov rozumejú. Mocné a svalnaté telo či ťažkopádnost a neschopnosť sa hýbať. Chudé tenké telo s istými pohybmi evokuje rýchlosť a obratnosť, karatista šíri ovládanie vnútornej energie a presnosť.

simsalabim
30. okt 2021

Moj manzel vizualne nebol moj typ, ale zato vnutrom a povahou ano. A to je pre mna dolezitejsie ako obal.

makova333
30. okt 2021

Nie je to o type, ze by si mala nejaky vysnivani (to sa casom, vekom a kadecim inym meni). Je to o tom, ze tento konkretny sa ti nepaci, nepritahuje ta, nie je tam chemia. A do toho ist je risk.

20erika07
30. okt 2021

Ked sa pozriem spätne na mojich byvalych a na tych ktori sa mi pacili velmi, dnes uvazujem, ze ako ma mohli tak pritahovat ked vobec nie su krasavci (podla mna dnes) . Vtedy som ich ale videla cez zalubenost alebo chtíč, to ich vyzarovanie,vtedy boli pre mna najkrajší.
Takisto je pre mna naj moj muz uz niekolko rokov a ked si mam odmysliet lasku a tuzbu tak nie je to model a za tie roky sa dost pomenil, no stale ma velmi pritahuje lebo ho milujem a jeho vlastnosti sa nezmenili.

krisbar
30. okt 2021

Podla mna to nie je o "type muza" ale o chemii a tym co muz vyzaruje.

luccija
30. okt 2021

Môj muž je úplne mimo toho, aki chlapi sa mi voľakedy páčili.Ale chcela som chlapa rodinne založeného, zodpovedného s takého mám.
Ak Ti je s ním dobre nespekuluj a uvidíš...

21oktober
30. okt 2021

Mne sa páčia chlapi typu Jason Statham. To je moj že mňam mňam . Prvý manžel sa mu celkom približoval , druhý je skôr taký Mustafa Ali 🙂, bradatý s polodlhými vlasmi , začínajúce bruško . Takže nie je to vzhľadovo úplne môj šálok kávy , ale tak zas má také vlastnosti ktoré ako žena mimoriadne oceňujem .

zmrzlinka2021
30. okt 2021

ja ti poviem tak, chlap ti musi proste vonat, musis tam vninamat tu silnu pritazlivost, chemiu - a moze to byt aj pri chlapovi, ktoreho by si nikdy nepovazovala za svoj "typ". Taky chlap vobec nemusi byt tuctovy fesak, ale pre teba sa zrazu stane tym najkrajsim, napritazlivejsim chlapom. No ale chemia je len zaciatok, ovela podstatnejsie su povahove crty, jeho charakter, myslenie... moze tam byt aj neviem aka chemia, raz ked to "vnutro" nebude vyhovovat, opadne to ako listy v jeseni

nikpa
30. okt 2021

Fyzicky ťa priťahuje? Ak nie, do budúcna môže byť problém...

katkamatka7
30. okt 2021

@zmrzlinka2021 Súhlas, chlap ktorý iným smrdí ale žene vonia 🙂 Nie je to žiaden parfém, žiadna voňavka, ale vôňa tela

jaroe
30. okt 2021

Ja tiež nemám doma svoj "typ". Ale vôbec to nevadí. Silná príťažlivosť tam vždy bola aj je.

zuzanockamt
30. okt 2021

V mladom veku a pre nevyzreté osoby je vzhľad dôležitý, no neskôr a pre tých, ktorí sú trošku rozumovo zdatnejší to nemusí byť prvoradé a dokáže očariť aj chlap, ktorý nie je hezoun. Tí princovia s telom nemajú často nič iné v ponuke. A pekná tvár rozumným ženám nestačí.

vezuv_a_hekla
30. okt 2021

Áno, vzhľad je dôležitý. Žiadne tie omáčky okolo toho, bla bla.... Málokto chce polovičku, ktorá sa mu nepáči a nepriťahuje ho. A málokto chce vôbec spoznať niekoho (ak ide o vzťah, a žiadna iskra nepreskočí). Proste okrem povahy tam musí byť aj fyzično...

makova333
30. okt 2021

@zuzanockamt cize pekny chlap je sprosty a uplne nevhodny do vztahu? "Tí princovia s telom nemajú často nič iné v ponuke." A tebe sa tvoj muz nepacil?

moonlight1210
30. okt 2021

Mna prinuti obzriet sa za muzom inteligencia a jeho zivotaschopnost. Proste, ked otvori usta, tak som ochotna nacuvat, lebo to, co hovori, je zaujimave a prinosne. Ma to hlavu a patu a da mi to nove zaujimave informacie, ci uhly pohladov na nieco.
A potom teda to, ako je schopny si riadit zivot “k uspesnemu zajtrajsku”.

Vzhlad je na druhom mieste.

No a ak je to este aj oddany otec rodiny, tak som ochotna rozpustit sa v jeho pritomnosti blahom ako cokolada na africkom slnku a plazit sa za nim ako nevyviazana fazula do susedovej zahrady. 😁