Manžel ma ponižuje a mám problém s rodičmi

kamila142
19. aug 2013

ahojte baby.mám jeden velký problém.moj manžel mi už dost dlhu dobu nada ponižuje kriči po mne,uráža,vyčita vyhadzuje mi na oči veci čo som stvárala ako slobodná čo sa mi zdá smiešne,ked ma učil šoferovat strašne po mne kričal jakeby on spadol z neba hned za volant,,raz ked som mu nechtiac oškrela auto strašne sa nahnevala chytil záchvat zurivosti jakeby to mal auto za milion,zdrapil ma za ruku čo ma dost bolelo zostala mi aj jazva a vyhodil ma z auta.viete si asi predstavit čo aky som mala vysoky tlak ruky sa mi triasli,a s plačom som odišla k mame.celou cestou som plakala s toho šoku a bolo mi staršne zle.ked som dorazila k mame nemohla som ani vystupit z auta lebo som sa bala a hanbila jej to povedat lebo ona vedela že som k nej prišla nečakane že je nejaky problém ked som sa konečne odvážila a pov.čo sa stalo že mne a detom nadáva.stalo sa čo som nečakala mama bola na mojej strane ale kedže ešte neboli pradniny otec mi nič na to nepovedala iba mama že otec mi neveri a mys.si že prehánam .tak si viete predstavit aky to je pocit ked vám neveria vlastny rodičia a poslali ma domov.mojej deti si u mami už išli lahnut že oni za otcom nejdu a plakali .bol to pre nich velky šok čo pred nimi predviedol ich otec aj na prek tomu nas mama poslal domov .ponižena som sa vracala domov k človeku kt.nám ublížil.chcem odist ale nemožem si najst prácu aby som ich uživila a neviem kam kedže moji rodičia ma nepodporuju.chcem odist už nevládzem.dokonca somsi nahrala všetko čo mi nadaval muž aby som to ukazala otcovi ale neviem či to pomože a bude stačit

svetluska82
19. aug 2013

noo, asi mas muza riadneho nervaka. A skusala si sa s nim porozpravat, ked je kludny? Vie, ze je to natolko zle, ze zvazujes odchod?
No moj mal tiez take tiky, ze nadaval, ale som mu jasne povedala, ze ak bude nadavat, tak to nebudem tolerovat. Skusala si napr. ked ti nadava odist prec?( Do inej izby, von). Tak mu das najavo, ze to nebudes pocuvat. Vzdy je takyto, alebo ho rozculia len urcite veci? No chlapi su na auto haklivý, a ak chces vediet soferovat, tak nech Ti zaplati autoskolu. To bude viac v klude.

viera27
19. aug 2013

nech uz tie prazdniny skoncia....

kamila142
autor
19. aug 2013

on kriči pre hluposti napr.ked nechtiac rozlejem alebo niečo rozbyjem,alebo ked niekam ideme a opyt.či som zobrala fotak jakeby mam na všetko mys.ja tak pov.či mám v hlave nasrate:(toto je dost často s nim sa neda normalne rozprávat on povie že to je moja chyba že aby som sa pozrela ako sa spravam.lebo on bol doma zvyknuty že mater ich obskakovala a dala by im všetko a nechala a necha si srat na hlavu a drži hubu a krok.

kamila142
autor
19. aug 2013

@kamila142 on chcel aby som zostala doma lebo o deti s anema kto starat maju 6 a 8r a svokra mi pov.že ona sa o ne starat nebude.na jednej starne povie že aby som zostala doma o chvilu povie že pracuje aj za man aj pred detmi povie že zajtra musi ist do prace lebo vaša mater je neschopna .ked som aj chodila do práce tak ked osm išla na nočnu a on bol cez zimu doma tak ja som musela uspat deti a utekat na autobus nevyspata vyčerpata,vystresovana a ešte poved.že to je robota?ja by som ani nevstal pre take peniaze šak to je almužna to jakeby si nai nezarobyla pracovala som ako operatorka za pasom a mala som tam za majstra takeho debila ko je moj muž psych.nátlak v práci som rozmyš.čo sa deje doma nemohla som sa sustredit lebo som vedela že moj muž sa nevie ani o seba postarat a nie to ešte o deti tak s nim ide matery ta mu da obed alebo ona pride k nam a on hajzel jej poukazuje cely dom a kyda na man že nič nerobym.

kamila142
autor
19. aug 2013

aj ked mu poviem že by mi nohy mal bozkávat z ato že sa staram o celu domacnost a mam nervy z detmi kt.su chlapci.on ked bol s nimi doma jeden den tak pov.že a.bude chodit do prace a ja som s nimi stale .n pride domov sa nažere okupe a ide na PC nie za nami ani za detmi sa nepozrie .alebo ide na TV to je u neho na 1 mieste PC a TV.ked chce syn aj poprosí muža aby mu doniesol vodu tak pov.že mu nedonesie.ale keby mu zavolal sused tak to uteka len sa za nim práši

kamila142
autor
19. aug 2013

@kamila142 ja chápem že má tažku prácu ale ja keby som nevydela svoje deti cely den.tak cestou domov z práce by som sa na ne strašne tešila ale on nie.on ked pride len čo si robyla jak služka

svetluska82
19. aug 2013

@kamila142 a to bol stale takyto? AJ ked ste spolu len randili?

elise
19. aug 2013

v prvom rade s apozbieraj, navšív psychologa trochu ti zdvihne sebavedomie a dá kopec rad akokomunikovať a akotovšetko riešiť.ako reaguješ ty ked ti nadáva? stiahneš sa do kuta a on kriči? ak oano tak nanho pokrič aj ty niekedy to bude pre neho čok lebo to nebude čakať.pri každej rane od neho chod aj v noci na pohotovosť aby si mala dôkazy lekárske ošetrenia a normálne nanho podaj trestné oznámenie za fyzické a psychické týranie na tvoom mieste by som kontaktovala centrum pomoci rodiny a šla by som do aziloveho domu aj s detmi kde by bol klud. čo sa týka tvojich rodičov tak ťa poznaju možno niektoré veci niekedy prehnala tak si vytvorili názor je treba aby asa j im otvorili oči ale neviem akos aspráva pred tvojimi rodičmi. veľa šťastia.

lesanka845
19. aug 2013

Ahoj, tak akoti radia dievcata predo mnou necakaj a zacni riesit situaciu. Zacni kludne tym psychologom, ja som tiez tak zacinala, presla som niecim podobnym ako ty. Zostala som nakoniec s dvomi etmi sama, tiez ma nepodporovali rodicia, ale vsetko sa da zvladnut, ked sa chce, neboj sa viem, ae je to tazke, ale aj y aj deti si zasluzite normalny zivot a nie teror. Drzim palce.j

kamila142
autor
19. aug 2013

dakujem za rady.takto sa nechoval ked sme spolu randili.on je taky že na verejnosti sa usmieva je kamaratsky,ale ked sa zabuchnu dvere našho domu začne každeho ohovarat a vyčitat ,psychologa som už navštivila ta mi poradila odist od neho lebo doma bola len kvapka v mori čo nam sposobyl.rodičia mi neveria lebo ked k nam ja prišli tak som ic nechcela zatažovat on je dobry herec.

kamila142
autor
19. aug 2013

@kamila142 moja mama si mys.že ked nás vie zabezpečit že človek je štastny ale za peniaze si čloek štastie nekupi

kamila142
autor
19. aug 2013

@kamila142 moji rodičia nikdy nemali v mojich rokoch to čo ja. ja som mala 19r ked sme stavali dom.teraz mám 26r už byvame vo svojom 6r.ked sme byvali u svokry toot som nemala ale ked sme sa mali stahovat tak muž mi pov.ked pov.do svojho to budeš mat ešte len peklo

kamila142
autor
19. aug 2013

@kamila142 pri nejakej nezhode začne zahovárat vyhadzuje mi na oči že som mu zabyla otca že chcem aj jeho mater že som ku..neschopná .ked sme byvali u jeho rodičov tak mi dal facku zato že som nevedela prepnut 100 ročny TV prehánam?moji rodičia ma maju ešte ako ked som bola mlada slobodná ale od narodenia syna som sa zmenila.v\džim toho vela nezdávam sa a niesom slaboch že hned všetko riešim rozvodom ale toot je už prehnane a trvá to od 3r

kamila142
autor
19. aug 2013

@kamila142 ked mal syn pol roka podol mu 2x zo sedačky na hlavu a pritom sedel vedla neho ale bol mu prednejši Tv tak som po nom skrikla lebo ja som varila a on na neho mal davat pozor a on na man vyletel nadavkami a chytil ma pod krky.bol to taky šok že som sa triasla a ked som to povedala mame tak ta po telefone zavolala svokre.ja by som priša a dceru by som zobrala nikdy mi v domacnosti nepomohola j ked vedel že nevládzem

maminuska
19. aug 2013

@kamila142 vieš ked sa ty nerozhýbeš, tak raz ta prizabije.

kamila142
autor
19. aug 2013

čo by ste robili na mojom mieste,nieje to take jednoduche.odist je jednoduche ale druhy syn pojde do školy ja nemožem najst pracu aby som bola poobede s nimi tak ako ich uživím?muž mi pov.že ked odidem tak sa už nemam vracat aj svokra mi to pov.prečo asi?

kamila142
autor
19. aug 2013

ja viem a bojim sa že sa stane niečo čo budem lutovat do konca života a až potom odidem alebo sa uplne zbláznim je tu nejaka mamička čo si prešla takymto peklo a teraz ma pokoj,potrebuejm povzbudit a vediet či sa to dá vzládnut

pemotore
19. aug 2013

...v prvom rade,kym ste spolu..ak on sa nemieni zmenit...vsetky bolacky si nahravaj,nechaj osetrit...aj zvyseny tlak...ak raz od neho odides...pojdete na sud ziadat vyzivne a on bude chciet kontakt s detmi ...vtedy budes tieto podlozene zaznami potrebovat ako svedectvo...pokial nerobis budes dostavat vyzivne a nejake davky..je to sice bieda,ale...byvanie niekedy mozno natrafis aj na lacnejsi podnajom...hlavne pozeraj dopredu..zvazuj slova..aby neboli pouzite proti tebe...no a rodicov asi prekvapis,ked zistia,ze sa vies o seba postarat...nehambi sa hovorit o svojom probleme..vam ide o zivot...a mienky ostatnych ta neuzivia..tak sa vzchop...skus manzelovy ukazat,ze ta nevyprovokuje..ked nadava ani to nepocuvaj neries...znacne si to dovoluje,lebo ma pocit,ze si slaba a bojis sa ho ...a ze nemas kam..Drz sa!

sandracs
19. aug 2013

@kamila142 a akú máš školu? resp. aké zamestnanie hľadáš?

sandracs
19. aug 2013

@kamila142 Skús kontaktovať Alianciu žien, sú tam strašne milé panie a určite Ti poradia, čo ďalej a aké máš možnosti. Nemusíš mať strach, do ničoho Ťa nebudú nútiť. Prístup Tvojich rodičov je smutný. Link na Alianciu žien:
http://alianciazien.wordpress.com/
Želám Ti veľa síl.

lujza123
19. aug 2013

@kamila142 no myslim ze hlavne by si sa mala pozbierat a vyriesit v prvom rade seba..lebo z tvojich prispevkov mam pocit ze nevies sama za seba zit a ani rozhodovat. A sama sa tym svojim pristupom ponaras hlbsie a hlbsie do bahna.
Chytil ta pod krk ? Zato ze si mu vynadala lebo nedaval pozor na polrocne dieta?? Uz v tom momente si mala byt davno prec..nie mat este druhe.
A co praca? To ti nevadilo cele tie roky ze si na niekom financne zavisla, ze nemas ziadne pracovne skusenosti, ziadnu istotu?
Vzchop sa zenska preboha! Najdi v sebe nejaku hrdost a prestan vsetkych okolo posluchat ako vystrasene steniatko.
Ze ta mama, otec poslali naspet domov za nim? Zbal decka a sup k nim. Par dni tyzdnov si pofrflu a budu sa vas snazit davat dokopy ale preziju to. Hadam nebudu take svine ze by ta vyhodili na ulicu aj s deckami. A hned si hladaj pracu, ber vsetko mozne, aj keby mas cez vikendy makat v bare po nociach. Chalanov das k otcovi nech aspon vikendy ich ma....

Proste sa musis naucit bojovat lebo z toho co pises mam pocit ako keby si nesvojpravna...bojuj za seba, za deti, za svoj zivot

libka1
19. aug 2013

@lujza123 krasne si to napisala... bud si naozaj nejake decko robi srandu alebo zakladatelka napriek 2 detom na konte zabudla dospiet 😅

saskia01
19. aug 2013

tak toto mám aj ja ale teda nie fizické týranie ale psychycké.že som nedokázala za 12rokov nič ušetrit a také keci aj od jeho mami to počúvam s tou som skončila...býva oproti nám ale ja sa starám o všetko mame 3deti on nemá šajnu ake je všetko drahé atd...a oporu v rodičoch takisto nemam .tak čuším pri nom.ale už som stoho všetkého unavená.a neviem ako to bude ked pojdem o rok do prace už nebude mat servis aký mal do teras.bude sa musiet starat aj on a toho sa bojim...bankomatové kartičky aby som mu dala že bes jeho vedomia vyberat nepojdem.ale on je celi den v praci a ja mám čakat čo on nám nakúpi?a kedy by to šiel nakupovat ked pride a zalahne.straaaaaaaašne unavený.teras počkám čo bude dalej a pojdem asi od neho preč mna nikto vydelovat nebude.

saskia01
19. aug 2013

ale kam roboty sa nebojím

saskia01
19. aug 2013

@lujza123 ale podla toho čo píše zakladatelka tak chcela íst do práce nie ale sú taký neschopáci.že aj keby mala tá žena 4 roboty stále nebude v jeho očiach tá pani dokonalá.a ešte k tomu by začal žiarlit

saskia01
19. aug 2013

a nie je to také jednoduché ako sa može ostatným zdat a odist s 2detmi

saskia01
19. aug 2013

a ešte ked chce íst tá žena do roboty aby sa mali lepšie tak jej muž povie ,ved načo šak on stoho pi...bude mat.TAK NAČO JEJ POTOM ROSPRÁVA ASPON TEDA MNE,ŽE MNA ŽIVÍ?ČO NAM TIE DETI ZOSLAL JEŽIŠ KRISTUS S NEBA?

saskia01
19. aug 2013

@libka1 A MYSLÍM SI ŽE ONA DOSPELA TADY BY MAL DOSPIET JEJ MANŽEL NIE?

libka1
19. aug 2013

@saskia01 citala si ten prispevok? takto pise dospela svojpravna zena??? 😕

sissmiss
19. aug 2013

@saskia01 mal by? A ako sa take nieco da docielit? Jedine co moze, je zmenit seba. Ostatni ludia nie su nas majetok aby sa menili podla nasho gusta. Jedine seba mozeme zmenit. Ak je spolubyvajuci debil, tak odist. Nedalo sa s jednym dietatom...neda sa s dvomi detmi, nebude sa dat s tromi detmi...Nuz tak ked sa neda tak to cele trpiet dalej. Ujo s kuzelnou palickou nepride a nepodsibka zleho manzela a z neho nebude razom princ na bielom koni. Tak to nefunguje. Zivot je otazka priorit. Ma vyznam este s nim vydrzat? Nech vydrzi. Nema vynam? Tak odchod