Manželove slová

9. apr 2022

Povedal mi že mám mať rada aj cudzích ľudí 🙄konečne že nikto sa nebude už somnou naozaj baviť..
Pritom to nieje celkom pravda.
Nemôžem mať rada všetkých ľudí čo som matka Tereza?
Jasné..keď mňa niekto má rád tak čo ..budem k nemu milá? To ozaj tak funguje v živote .mať rád ľudí ?za každu cenu?

ukulela
9. apr 2022

Niekto ta ma rad a ty si odmerana az neprijemna? Nevies prejavit slusnost, resp. byt zo slusnosti mila? Celkom tazka charakterova crta. Ano, robi sa to tak. Byt mila na ludi, co ma maju radi a som s nimi v kontakte.

lavinis
9. apr 2022

Nemusíš mať rada všetkých,stačí byť ku všetkým slušná

autor
9. apr 2022

@lavinis ale veď som milá..len sa neviem nejako strkať"do zadku ako iný

autor
9. apr 2022

@ukulela bože 🤦preklep* keď mňa niekto nemá rád..malo byť ..to mobil prepisal

danica2711
9. apr 2022

z toho mála, čo si napísala, sa to fakt nedá posúdiť. Mne z toho vychádza, že si dosť nevľúdny človek, ktorý sa v spoločnosti bohvieako správať nevie a tvojmu manželovi to ide na nervy, resp. sa za teba hanbí. Môžem sa mýliť, pretože tvoje správanie v inkriminovaných situáciách nepoznám. Ale ak elementárnu, neutrálnu slušnosť považuješ za strkanie sa do zadku a správanie matky Terezy, asi sa nemýlim. Čo tak prebrať si to s manželom (ktorý je zjavne normálne socializovaný) a popracovať trošku na sebe?

0silvia0
9. apr 2022

A preco ti to povedal? O co vlastne ide? Toto je tvoj vylev, ale nezainteresovanym to nedava zmysel. Tvoj muz ma rad vsetkych ludi?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
9. apr 2022

Možno ťa tí ľudia nemajú radi preto, ze nie si milá. Keď nebudeš milá ty, nebudú ani oni.

karhu
9. apr 2022

tak asi mu vadi tvoje nevhodne chovanie sa na verejnosti..
vela nezrelych ludi sa sprava hrubo, vulgarne, su neprijemni a snazia sa to ospravedlnit tvrdenim, ze len vyjadruju svoj nazor, nie su fejk a podobne blaboly..naprikld ako tie zvoje smiesne vyhovorky..

sense
9. apr 2022

Nemusis mat kazdeho rada, ani sa strkat ludom do zadku alw slusna byt mozes

lavinis
9. apr 2022

Ale ved to od teba nikto nechce, ja sa tiez nestrkam do zadku a tiez nemusis byt vzdy mila. Slušnosť neznamena,ze sa musis pretvarovat. Staci byt asertivna

jaskolka
9. apr 2022

A ako vieš, či ťa niekto ma, alebo nemá rád, keď ho vidíš prvý krát? Nemyslel to muž tak, že ti chyba taka základná ľudská slušnosť, privetivost, ľahký úsmev pri stretnutí, pokojný ton?
Neviem, ako to je, lebo veľmi málo píšeš, a nie konkrétne, ale stretla som ľudí, z akých šla raka sympatia, pritom nic extra nerobili, len sa uvolnene mierne usmiali pri stretnutí, ton hlasu bol taky ľahký, pôsobili skrátka privetivo
A opačne, mala som česť aj s osobami ktoré až srsali neprijemnostou, cely ich postoj vyjadroval taku až aroganciu, neviem to vysvetliť. Pritom tiež veľa nehovorili, ale proste tam bol ten postoj, výraz, a ton reči.

klara7227
9. apr 2022

Toto ako keby so písala ja. Môj priateľ za každú cenu, že nech mám rada všetkých ľudí, že žene to pristane byť dobrá. Nie som zlá, mám rada veľa ľudí, ktorí pre mňa niečo znamenajú, svojich blízkych milujem, keď ma niekto požiada o pomoc, tak pomôžem, na cudzích ľudí sa usmievam, lebo aj taký malý úsmev dokáže inému zlepšiť deň. Ale preboha, keď vidím tú faloš kolo seba, ako sa všetci snažia k sebe chovať sladko a za chrbtom sa nechutne ohovárajú, tak nemôžem, nedokážem to robiť rovnako. Je mi z toho zle a nie, nepríde mi to ako prejav vyspelosti, práve naopak. Dospela som do štádia, kedy si ľudí k sebe vyberám, už nie som extrovert, ale skôr introvert, k ľuďom sa síce chovám slušne, ale rada mám málokoho. Skôr by som povedala, že čím som staršia, tým viac ľudí rada nemám. Asi to bude aj tvoj prípad, musíme sa zmieriť s kritikou tých ľudí, čo akože majú všetkých radi 😀

eva8
9. apr 2022

Oprav si to má/nemá v úvodnom príspevku, nech nedochádza k nedorozumeniam. V pravo hore je taká sipka

lucpro1
9. apr 2022

neda sa mat rad vsetkych. U nas tiez to bolo vesele, lebo moj drahy mal v okoli ludi ktorym nejako som nevedela prist na chut. Ale teda akceptujem, nevyhladavam ale respektujem, ze teda drahy si rozumie a chce byt s nimi v kontakte. Ale to je akurat tak vsetko.