Manželovi sa nepáči, keď stále niekam chodím s deťmi

15. nov 2023

Robí 12tky denne a nočné, po nočnej spí aj sobotu alebo nedeľu ak mu to tak vyjde. Síce je cez týždeň doma no to som ja v práci a deti v škôlke škole. Keď potrebuje sa vyspať alebo oddýchnuť ja ho nechám a zoberiem deti a ideme preč z domu buď na prechádzku na výlet do mesta, na nákup alebo sa stretnúť s kamarátkami čo majú v rovnakom veku detí ako my. Teraz cez víkend máme ísť mojim rodičom, muž bude spať po nočnej a neľúbi sa mu že stále niekam chodíme. On by chcel aby sme boli doma a čakali na to kedy sa zobudí a aby sme potom trávili spolu čas. Lenže deti sa doma nudia a stále ho budia keď spí tak preto chodíme vselikade. Manžel hovorí že málo času trávime spolu ako rodina no nič sa mu neľúbi. Neviem ako mať na seba viac času?

dskjhfdlkdjhl
15. nov 2023

Ved nech sa vyspi a pride za vami. Ci by sa mu viac pacilo, keby ho deti budili? Alebo este moze nespat a ist na vylet. To je taky vo vsetkom? Tak nejako mimo logiku.

ivangeline
15. nov 2023

Njn. Vsak najdite sposob,ako budete spolu castejsie. ;D

marsmykkok
15. nov 2023

Tak ja neviem, ráno daj deťom jesť, chodte na nákup alebo na prechádzku alebo na ihrisko na hodinu-dve a potom prídte domov a muž ked vstane trávte čas spolu. Na druhý deň ked nejde do nočnej môžete ísť na výlet alebo k rodičom. Sa mu nečudujem, že sa mu to nepáči, ked kvôli tomu že pár hodín po práci si potrebuje pospať je celý víkend sám bez ženy a deti...

maryetta
15. nov 2023

Ved kym on spi chodte k rodicom a potom mozete byt spolu. Ci si predstavuje ze si vsetci k nemu lahnete?! Bud chce soat a oddychovat alebo byt s vami.

autor
15. nov 2023

To není len pár hodín on spáva aj do 13-15tej kedy ako, preto chodíme a deťmi von

klip0
15. nov 2023

A čo teda chce ? Aby ste ležali pri ňom alebo čo ?
Vy sa kedy vraciate domov ? Či vzdy az večer ?

autor
15. nov 2023

@klip0 Kedy ako niekedy o 15tej niekedy o 17tej niekedy aj neskôr

euka210
15. nov 2023

treba sa porozpravat a dohodnut, aby boli vsetci spokojni. Urcite je dolezite aby sa aj vyspal v klude, ale aj aby ste travili cas spolu ako rodina. Nech da navrh ako to REALNE urobit.
Doobedu mozes s detmi niekde ist a poobede program spolu. Aby sa necitil potom mimo vas. Hoci si date prechadzku, ci veceru niekde spolu vonku, ci vecer do kina...podla veku deti. Nasi maju radi i taku obycajnu spolocensku hru ked hrame cez vikend vecer cela rodina a ani von nemusime ist...proste byt spolu ako rodina.

matullienka
15. nov 2023

Tak pokiaľ ste cez týždeň spolu málo aj mňa by to hnevalo keby som sa zobudila a nikde nikto. Veď sa dohodnite, že o 13 tej ho zobudíš a budete spolu, do 13 tej si urob program ty s deťmi ale tak aby ste o 13 tej boli doma.

simca06022011
15. nov 2023

Tak nikam nechodte a zobudte ho. PRoste ak mate byt doma, tak mu bude stacit spat 4-5-6hodiny abude sa venovat... alebo idete von.. ziadne ze budete cely den cakat kym sa zobudi. Na druhej strane ma svojim sposobom aj pravdu, ak doma nezijete ako rodina vobec, on cez vikend sam atd, lebo si napr. prec s detmi...

koniarova
15. nov 2023

A vy sa jednoducho nemôžete dohodnúť,že o 13.00 sa zobudí a ty prídeš s deťmi domov,?

enya00
15. nov 2023

ja po 12ke spim, ak su deti v skole do 12-13tej, ak nie, tak do 10-11tej … ved dospim vecer…dlho spi veru, ak chce s vami travit cas, nech vstava skor..tiez by ma nebavilo chodit po spickach pomaly cely den, lebo spi..robim denna, nocna, dva dni volno… moj muz tolko nespava po 24ke

syslik81
15. nov 2023

ved ak su deti v skole tak chodite domov ked on vstava takze mozete byt spolu.. vikend sa dohodnite ze sobotu budes s detmi vonku a nedelu spolu s nim ..alebo nech zmeni pracu a nerobi nocne .. inak ak robi 12rky mava aj volne dni -tie ked ste spolu mu nestacia? ja tam vidim kopu casu na spolocne traveny cas

kristinapetronela
15. nov 2023

Nech si pospi a potom buďte spolu ... Raz tak raz tak .musíte sa dohodnúť .a hlavne keď chce byť s vami tsk to je dobre 💗

sissy27
15. nov 2023

Ved ked sa zobudi, nech pride za vami. Alebo si dohodnite cas kedy si da budik a vstane a spravte si podla toho program - doobeda kym sa on vyspi, tak deti vezmes na nakup, na ihrisko blizko domu, ku kamoske a po obede budete mat program ako rodina. Nechapem, na toto ste doteraz neprisli? Ci ty ho vobec ako muza a otca deti nepotrebujes, staci ze jeho vyplata pipne na ucet?

kornelies
15. nov 2023

Ved sa vraciate domov, ked vstava. Na moje pomery chodite skoro domov. Ja som vzdy chodila o 19:00 z vyletov. Ved doma to uz pozname.

lonely66
15. nov 2023

ak ideš tak, ako píšeš, nerozumiem tvojmu mužovi. môže byť rád, že sa vyspí, že? ale ak chodievaš náhodou s "kamarátom", ktorý ide s deťmi, to už by som ho vedela pochopiť, že mu to vadí.

jaond19
15. nov 2023

Ten ma skor problem so sebou ale šteká na teba, zle je ked ste prec, zle bude ked budete doma a nevyspí sa. Nelezu mu nočné na mozog? Zazila som chlapov-kolegov ktorym teda odpalovalo bunky... nepríjemní, podrazdení.... Moj robil nocné len chvílu, ale teda katastrofa.

katarinka89
15. nov 2023

Tak urob kompromis. Chod s deťmi von, ale vráť sa včas. Nie o 7mej večer, ale o 3tej poobede. Keď si schopná celý deň byť mimo domu, vrátiť sa aj neskôr ako o 5tej, tak sa mu nečudujem.

autor
16. nov 2023

@sissy27 Predstav si nie som odkázaná na jeho výplatu aj ja zarábam. No a deti viac sa ťahajú ku mne než k nemu. Ja s nimi robím všetko.
@lonely66 Nie kamaráta nemám iba kamarátky ženy. Nemá dôvod na čo žiarliť.
@jaond19 Hej máš pravdu často "nadáva" na robotu

lujza123
16. nov 2023

Nech zmení pracu, nočné sú z dlhodobého hľadiska veľmi škodlivé. Zničia mu zdravie aj rodinu, za tých pár eur navyše to vazne nestojí

juliet86
16. nov 2023

najdite kompromis hladajte riesenia. podla mna to robis dobre

sissy27
16. nov 2023

Samozrejme, ze sa deti tahaju k tebe, ked si otca poriadne nepoznaju… lenze to by chcelo aj z tvojej strany nejaku snahu, nie len sa vyhovarat na to, ze muz po nocnej spi… ocividne medzi vami dvomi absolutne nefunguje komunikacia a to byva zaciatok konca…

mamutka
16. nov 2023

Ty žiješ aj s deťmi normálny život. On ma zlu prácu, ničí mu to zdravie, nadáva na nu, tak kde je asi riešenie? Jedine v jeho hlave. Musí zmeniť prácu. Nebude sa celá rodina prispôsobovať robote, na ktorú on nadáva.

sasa1310
16. nov 2023

Tu chce chlap tráviť čas s rodinou a pre mnohé tu, ako čítam, tak aj to je problém. Moj pracuje rovnakým štýlom. Doobeda sme boli vždy tichšie. Pozerali rozprávky alebo išli na ihrisko a poobede, keď sa zobudil, vždy sme sa tešili, že budeme spolu. Keby ta vyháňal preč, že chce mať úplný kľud a nech si robíte čo chcete, to by bolo lepšie?
Len možno je rozdiel medzi tebou a mnou, že ja som chcela a aj chcem s nim tráviť akýkoľvek čas

autor
16. nov 2023

@sasa1310 Práveže on nás akože "vyháňal" lebo keď spal deti nevedia byť potichu behali po celom dome a budili ho. Preto som začala s nimi chodiť preč aby sa v kľude vyspal.

matullienka
16. nov 2023

Predpokladám, ,e nie je po nočnej každú sobotu, nedeľu aby si si vždy musela urobiť s deťmi celodenný výlet bez neho. Keď je po nočnej chod s deťmi von na doobedie pobede už trávte čas spolu , na celodenný výlet choďte spolu keď nebude po nočnej

sasa1310
16. nov 2023

však áno, ale len v čase kedy spí. Treba byť k sebe trošku tolerantní a komunikovať spolu.

marsmykkok
16. nov 2023

autorka Milujem anonymov čo chcú požehnanie pre to, že robia zle a prispôsobia si ešte fakty. Citujem ťa.
"Včera o 19:15
To není len pár hodín on spáva aj do 13-15tej kedy ako, preto chodíme a deťmi von"
"Včera o 19:33
@klip0 Kedy ako niekedy o 15tej niekedy o 17tej niekedy aj neskôr."
Za 18 minút sa posunuli časy o 2 hodiny a viac. Nakoniec napíš ešte že spí do 23:59, aby ti nik neoponoval.
Už včera som ti chcela napísať, že neverím, že vstáva v lete alebo na jar ked celý deň svieti slnko o 15tnej, že spí viac ako 8 hodín ak mu slnko svieti do očí, vonka behajú ľudia, je hluk, brešú psy. Možno ak prší celý deň, je prechorený, potiahne do 13-14tnej, napríklad teraz na jeseň, ale podľa mňa skôr výnimka. Ale nechcela som ťa spochybňovať, ale sama si ukázala, že zavádzaš. Máš ho proste len na nosenie peňazí a na výlety chceš chodiť sama a rovnako k svojim rodičom nech aj pred nimi môžeš prekrúcať fakty a sťažovať sa na neho. Ak by ste išli druhý deň a išiel by aj on nemohla by si sa sťažovať a nepáčilo by sa ti, že ste spolu.

autor
16. nov 2023

@marsmykkok Žiadny čas sa neposunul. Ja zas milujem keď niekto nevie čítať s porozumením. Teda na vysvetlenie manzel spáva od 13 do 15 ako si písala keď je leto spí do tej 13tej keď je škaredo alebo je moc unavený tak aj do 15tej.
Ten druhý odsek som odpovedala zienke klip čo sa ma pýtala kedy sa s deťmi vraciame sa domov. Niekedy o 15 niekedy o 17 niekedy keď sa bavia na návšteve alebo nechcú domov tak ešte neskôr dôjdeme domov.