Máte vo svojom okolí chlapov, ktorí nechcú deti?

modrykonik33
4. nov 2022

Rozmýšľam nad svojou budúcnosťou a pravdepodobne nechcem deti, žiaľ zatiaľ som nestretla chlapa, ktorý by to mal rovnako 🤔 pričom jeho vlastné by mi nevadili ak by boli v striedavke...máte vo svojom okolí chlapov, ktorí nechcú deti?

zmrzlinka2021
4. nov 2022

@modrykonik33 nie, nemam

anjelicek26
4. nov 2022

Mam par takych, co vravia - neskor... ale drviva vacsina vie od zaciatku, ze deti chce... je to vlastne primarna evolucna potreba sa rozmnozovat... to potlaci len malokto.... vacsina, co deti nema - tak ich ani mat s urcitych dovodov proste nemohla... ci vhodna partnerka, ci obmedzena plodnost... realne rozhodnutie - ja deti nechcem - nepoznam jedineho...

kiki68
4. nov 2022

Ja par poznam, ale nie su to typicki muzi. Proste si idu svoje a deti nechcu . Ale vacsina muzov deti chce

konikkon
4. nov 2022

@modrykonik33 rozvedenych/ rozidenych mužov, čo maju deti z predošlého vzťahu je ako maku. To nemôže byť problém takého nájsť.

marca12
4. nov 2022

@modrykonik33 vacsinou rozvedeni chlapi,ktori uz maju svoje deti,nechcu dalsie. Mam takeho kamarata. Nasiel si zenu,ktora nechce deti,obaja maju po 45 a su takto spokojni. Ak ti nevadia chlapive deti,tak by som hladala rozvedeneho,ale mudis brat ohlad na to,ze jeho deti budu vzdy na prvom mieste.

mandzula
4. nov 2022

Moj manzel deti nikdy nechcel a ani nechce, jedno moje vyzenil, o to sa stara ukazkovo, ale nikdy neolutoval, ze vlastne nema.

shelby88
4. nov 2022

Ja keby som mohla hneď mám 🙂. Aj keď niekoho spoznám deti chce a vždy to na tomto skroskota. A viac si rozumiem práve s obtrochu mladšími mužmi

rhodesian
4. nov 2022

Joj a keby len jedného 😁 skôr poznám minimum chlapov ktorí deti chcú 🙈

jana_eyre_2
4. nov 2022

Minule som stretla bývalého spolužiaka a povedal mi že on na deti nie je, spolu s priateľkou ich proste nechcú.. myslím že takých ľudí je dosť, lebo konečne môžu bez nejakého extrémneho odsúdenia spoločnosti hovoriť otvorene že ich nechcú.. inak asi poznam už len samých tatkov 😅

lucinka5051
4. nov 2022

@modrykonik33 mam viacero parov v mojom okoli ktori deti mat nechcu (a urcite viem se mozu bavila som sa s babami viackrat..jedna si to dokonca zariadila operacne aby nemusela riesit antikoncepciu) .priorita je pre nich praca a vela cestovat a spoznavat...deti beru ako pritaz ...neodsudzujem ich za to ..nie kazdy ma potrebu mat deti a zamerat svoj zivot na rodinu 🙂 len je skoda ze to je takto na svete zariadene..ze tie co mozu nechcu a tie co chcu mat nemozu ... bohuzial 🙂

ibajaanikiny
4. nov 2022

@modrykonik33 ja poznam jedneho,co nikdy nechcel deti,moj kolega. Dnes ich ma 2😄

evica17
4. nov 2022

Poznám jedného čo nechce,že on deti nenávidí , ale má priateľku s dvoma deťmi,čo nie sú jeho a tie deti ignoruje a iné veci,keď sa dotknú dacoho jeho kričí ako nepríčetný.Len ten chlap je debil,a jeho priateľka asi nerozmýšľa,keď si našla takého a má deti.

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lija22
4. nov 2022

poznam dvoch muzov. obaja s cudzimi detmi vychadzaju ok. obaja ale zeproste nie nie nie. jeden ma malinke psycho problemy, toaj chapem. Ich partnerky po detoch velmi tuzia.
Ja ale uvazujem, ze nejake percento z tychto ludi by, si myslim, zmenilo nazor ak budu mat po boku toho "praveho" partnera.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
artificiallife
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
artificiallife
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ketrint
4. nov 2022

@modrykonik33 moj ex. Povodne dieťa chcel, ale už roky nejaví záujem 😂 a takých je tiež kopec 😂😂

buberova
4. nov 2022

Áno, mám ho doma 🙂 teda doma sme takí dvaja

barborachors
4. nov 2022

@kiki68 aki su to nie typicki muzi?

retatka
4. nov 2022

Áno poznám a nie jedného .

janickacrazy
4. nov 2022

@modrykonik33 áno, napríklad môj bývalý, deti už má a ďalšie nechce ani za nič, už mu preto aj nejaké vzťahy stroskotali, lebo tie ženy deti chceli. Určite sa dá taký nájsť.

liljana
4. nov 2022

No taky, co uz deti ma z predosleho vztahu a vec vyriesena.

seli970
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nwnw
5. nov 2022

@modrykonik33 ano dost. Na cele s mojim prvym frajerom. Tymto pozdravujem kazdu, co zbalil a po par rokoch jej to doslo,ze on nie je moc rodinne zalozeny.

juliet86
5. nov 2022

@artificiallife moja sestra nechce deti

juliet86
5. nov 2022

@buberova a kolko mate rokov a pteco to tak citite jeden a druhy?

juliet86
5. nov 2022

@janickacrazy kolko ma byvaly rokov? sestra nechce deti

modrykonik33
autor
5. nov 2022

@seli970 zas na druhej strane sa mi veľmi hnusia chlapi, kt. Už majú dieťa a nestarajú sa oň ...takže táto kategória je tiež vyradená a rozvedenych v okolí moc nemám, som ešte pomerne mladá 🤪

lenjaona
5. nov 2022

@modrykonik33 ja poznám x chlapov v okolí čo nechcú deti a som za to rada lebo ja sama po žiadnych netúžim